Två före - Tre efter!




Checka detta! Jag är sjukt nöjd, dock får håret lite extra charm i min wabcam, i verkligheten ser det mer gult/orange ut. Men huvudsaken är ju nästan att det ser bra ut på bild!
Haha nä, skoja.
Nämen jag gillar det starkt, ett minus är bara att mina toppar har tagit väldigt mycket stryk nu. Fast sånt kan man leva med! Köpte blå hårsprayfärg på lekbiten idag, måste pröva det på lördag. Kan bli råfett.


Lördagsoutfit


Maria här!

Nu drar vi till gymmet och bränner lite fläsk,  vi hörs senare!♥

Ett infall/anfall

På sista lektionen idag(svenska) fick jag helt plötsligt jordens infall, att färga mina hårtoppar. Det var väldigt konstigt för jag kom bara att tänka på det out of the blue och började googla bilder. Blev sjukt peppad och fick jordens jävla supercravings efter doppade toppar. Började hoppa upp och ner på stolen som en liten epilepsihäst och flaxa med armarna. Nu är det i alla fall sagt och gjort, och ska jag vara helt ärlig?

Det är så stört jävla snyggt och coolt att jag typ faller omkull när jag kollar mig i spegeln. Det här måste vara en av tidernas bästa infall. Dock ska jag bleka det en gång till imorgon bitti innan skolan om jag lyckas ta mig upp i tid. Resultatet i bildform får förbli hemligt tills vidare!

Och nu, godnatt.

Doppade toppar



ALLTSÅ HUR COOLT!
GAWD!

TAGGA OPEN

designer sunglasses

Sluta måla börja sova - godnatt


Good - bad



1: Söt   2: Dagens  3: Egentligt utseende+humör

Glass i solen & laserdome



Igår åkte jag och Maria ner på stan och köpte jackan jag ville ha. Sen köpte vi glass, cola och latte och satte oss i solen. Det känns bra att våren är på väg. Efter det tog vi bussen hem och gjorde guaccamole(mmmmmmm nachos).

På kvällen spelade jag laserdome för första gången i mitt liv och jag var väl inte så himla bra på det, men fan vad kul det var! Det måste vi göra igen. Kvällen avslutades med fika på station,
tack allesammans för kvällen!

Alltid bäst


födelsedag

Idag har jag firat min pappa som blev ett år äldre. Massa grattis på bästaste pappa. Efter det åkte jag och träffade asfina kompisar för häng och det var mys. I love you guys. Nu är jag hemkommen och tänker glo lite på true blood.
Jag provade världens finaste röda vårjacka idag för typ femte gången, jag tror jag ska sno lite från mina sparpengar och köpa den imorgon. Den är faktiskt helt underbar, perfektaste rödaste jackan någonsin.
Min dickyoghurt tog just slut = sämst = dags att sluta skriva

Andas, jag kan inte andas, för det låter så pinsamt kvavt när jag står bredvid dig

 

 

 

 

 


Mums sa pannkaksmonstret!




americano

Jag åt ingen riktig middag idag, pluggade på caféstation med Rosie och Ellen = käkade en macka. Därför ska jag testa att göra amerikanska pannkakor nu, wish me luck!
Hoppas dom blir bra, för i så fall får jag bästa frukosten imorgon mmmmmm.

Det snöade lite idag, jag tror jag blir tokig på riktigt. Vill att det ska vara riktigt varmt, vill ha sommar nu. Inte snö-slask-kallt-äckel, det är inte okej. Jag tror aldrig jag har varit såhär skoltrött förut på tal om ingenting. Skolan är som ett svagt irriterande brus i bakgrunden av allt som stör mig något otroligt. Jag tror jag ska börja räkna dagarna till påsklovet.

Att göra sig av med sina problem

´
´
´
myspace graphic at Gickr

Hatar matte just nu, hatar det så mycket att jag käkade upp räknehäftet.
Problemet löst!

Bygdsiljum

Friluftsdag i bygdsiljum idag, soligt och fint men isigt i backen. Lite fikaplatsäventyr och sånt, men det slutade med fika i serveringen. Inte världens bästa åkning men roliga vänner, kan ju lätt säga att fikat var höjdpunkten. Men det var i alla fall soligt och fint ute så jag kan inte klaga.
-
Jag kan tänka mig att det såg lite kul ut när jag klev på ultrabussen men tusen ton skidutrustning i armarna när jag skulle hem, och det är ett under att jag lyckades få med mig allt av. Nu är jag nyduchad och har planerat en matteläx-date med Rosa efter maten.

True Blood

Tumblr_l68cm9zyj21qzzqaxo1_500_large
Sex Vampyrer, och sex och vampyrer,
Rosa har fått mig att fastna för true blood. Sjukt bra serie och ännu bättre intro, introt är så perfekt på nåt sätt. Musiken, klippen, allt, älskar det. Rå snyggt, massa creds till vem som nu har gjort det. Nu ska jag gå och se några avsnitt, kolla på introt, sjuktsjuktråsnyggt

Det är inte värt det

Jag har tänkt på en sak, man måste sluta vara så jävla orättvis mot sig sjäv
för det är sjukt hur bra jag faktiskt är.
Idag har jag kört en favorit i repris och sussat i Maris(himmelska) säng. Nu sitter jag här som en liten zombieunge och försöker hålla ögonen öppna. Jag är överdrivet trött, egentligen måste jag plugga en hel massa matte men nu är det ju som det är.

Oförmögen att sova

Jag har läst
vridit
vändit
varit tyst
lyssnat på musik
kollat the big bang theory
ätit äpple
varit tyst
lyssnat på musik
inget hjälper, screw you dygnsrytm.

Jag har kommit på

Att skillnden på mig nu och mig för några år sen är att allting inte är lika sugarcoated. Då tyckte jag att rosetter var det finaste som fanns, killar hette inte killar utan pojkar, allting var så "himla" hela tiden, jag hade höga kjolar och allting var väldigt sugarcoated. Det är det som skiljer sig mest mellan jag och mitt gamla jag.
Gillar den jag är nu mer.

Klicka för kärlek


bättre förr

Pappa skrev nyss godnatt till mig på msn, han sitter ca 5 meter ifrån mitt rum.
Dagens samhälle, tacka vet ja... kom inte på något, men nått ur gammal i alla fall.
Natt.

att begrunda - natti


smink osv

Det är ett mirakel att jag lyckades med naglarna (märk dock att höger hand syns=den sämre) men fint blev det!
Rosa gjorde en asfin fläta på mig idag och det är nästan så jag inte vill ta bort den, jag önskar att jag kunde göra fina flätor på mig själv. Se så snitsiga örhängen också! dragkedjor jag fick av Maria i julklapp. Det jag ville ha sagt var: Today I feelt pretty, I really did. Och det är ju inte varje dag liksom.
'
Man ska inte ursäkta sig för sina inlägg, men deet här såg bara så jävla fult ut. Jag menar bara rubriken, smink osv man kännner ju redan där att något gått snett. För i helvete liksom, men det är bara det att jag har inte så mycket mer att säga annat än att jag kände mig fin idag. Här kommer en dagens låt som plåster på såren i alla fall till alla som råkar läsa det här
'
kram
'
Shut up and let me see your jazz hands

MCR

Ja ni fattar kanske redan av titeln, sitter och lyssnar på My Chemical Romance albumet The Black Parade och känner mig nostalgisk. Från en tid då jag tycke dom var ascoola och att jag också var det för att jag lyssnade på dem och Evenecense och Billy Talent och en massa annat. Man ska fan inte underskatta sån musik den är riktigt bra, och det är både kul och förvånande att jag kan alla texter. Har typ förträngt hur mycket jag lyssnade på dem.

DE, E NICE

Hej, jag och Rosie sitter på station och chillaxar.
DE, E NICE
Har drickit chai te
DE, E NICE
Hare gött
DE, E NICE

Letandet - Att finna

Stegar på okänd mark

mot en outtalad ömhetsförklaring

En blick, två hjärtslag

Värmen växer fram mitt i kylans kärna

 

Nyfikenhet lyser igenom

Tystnaden talar högre än någonsin

oskuldsfullt, kontaktsökande

Ståtlighet skjuter upp i skyn

 

Närheten så närvarande

trots avståndet skapat av åtskiljningen –

Muren av glas

Stumma känslor kan inte skiljas åt

då blickar utbytes


Här kommer något ni aldrig sett förut här och kanske något som aldrig mer kommer synas här. Vi hade i alla fall i uppgift att skriva en dikt till en bild på min skrivande kurs och såhär blev min. Djupt och svårt och estetiskt, men jag tyckte den var lite fin faktiskt. Att jag kom att tänka på den nu helt plötsligt är för att jag har en del grejer jag måste göra klart till den kursen, men det får bli imorgon.

Iksu

Var och tränade på iksu idag för första gången någonsin tillsammans med Gulle. Det var faktiskt riktigt skönt och fina lokaler och så vidare. Det var kul att se att det var så många människor på så olika nivåer. Hade faktiskt svårt att hålla mig för skratt när de riktigt pumpade killarna gick förbi en och spände allt vad dom kunde, sjukt fult. Men jag hade roligt och jag lär väl ha fett-med-träningsvärk imorgon men sånt är lite skönt ibland. Jag har stora planer på att få bätte kondition nu under våren!

Vårkanten

Jag älskar att alla affärer börjar få in färgsprakande kläder, våren är min årstid. Jag har massor av vårjackor och köper hela tiden fler. Men fortfarande färgerna, man blir ju sjukt glad när man ser gula och röda och gröna och blåa jackor istället för bara beige och svart! Åh, imorgon tror jag att jag ska måla lite. Just nu sitter jag bara och funderar fram diverse färgskrikiga outfits och lyssnar på those dancing days, hon som sjunger är så galet fin. Det är helt sjukr faktiskt, jag vill också vara fin i afro och asball osv!

Kolla vad söt!

Nagelmakande!


Här har ni oss


Those Dancing Days – I'll Be Yours

Jag och bästaste Maria har varit på loppis idag, jag fick mig en skjorta för två guldtior och en femma. Sen när vi kom hem tog vi en långpromenad i solen. Det är så härligt att det är vår!

Lyssnar på fuckarias och chillaxar




graphic myspace at Gickr.com

Tänkte bara säga två saker,
Ett: Godmorgon, hoppas ni får en asbra dag!
Två: Det är dags att börja bli lite lagomt avis på mig nu, för jag har lady och lufsen täcke och det har inte niiii.



Snart sommar

Igår luchade jag med Rosa och Ellen på taco direct, inte dåligt alls med nacotallrik! lite småäcklig guacca, men sånt får man leva med. Men det var asnice att träffa dem och snacka lite lov och ha lite dålig humor och snacka en hel del annat. You guys rock.
-
Igår kväll var jag hos fina vänner och fikade glassfyllda chocolate chip cockies(ja, ni hörde rätt!!) och hängde. Mysigt, sen höll jag på att somna på nattbussen som var fylld av p12or. Fattar inte varför deras föräldrar släpper ut dem ur burarna, visst förvarar man p12or i bur? om inte så borde det införas.
-
Om en timma plockar far min upp mig för vi ska fara på loppis och leta efter tuffa prylar. Jag sitter i min säng och kollar ut genom fönstret och solen skiner och jag vet att det är plusgrader och då tinar äckelsnön och vet ni, jag kan redan se lite asfalt.

Vem lämnade vem?

"Det är vår och varmt
och fullt med folk på stan
och jag har köpt nya solglasögon
och gömt mig i dom hela dan"

"Det är ljust snart, jag vet
men än så känns det kallt
och gissa vad du glömde
den hänger runt min hals
jag önskar att jag var en sån
som inte tänker alls"

                              - Melissa Horn


Hoppet

Igår kom jag hem till torra gator och kände hoppet.
Hoppet om att allt det kalla ska försvinna och ta med sig det trista humöret långt bort.
Hoppet om tunnare jackor och tunnare strumpbyxor och mer solglasögon.
Men så blev det fredag och med fredagen kom snön och snön krossade mina drömmar. När jag hade deppat över snö och skottat hela uppfaten fick jag en "i-helvete-jag-skiter-i-att-det-snöar"-känsla och drog spontant ut och sprang. Det var skönt, att bara springa och rensa huvudet på allt ont och låta det fyllas av Arctic Monkeys brittiska indierock.
Nu är jag trött och väntar på att två Nicolas Hoult filmer ska ladda klart, det går sakta men säkert.

Mars 11, 2011

Sen i söndags har jag glidit omkring i hemavan, käkat våfflor och druckit varm choklad till frukost, bastat, hängt med lillArvid, åkt skidor, haft det gött helt enkelt. Det är ändå skönt att vara hemma. Imorgon blir det förhoppningsvis tacomiddag med bra tjejor, det är ju inte helt fel!
Och arvid visade mig en jättefin låt men den finns inte på spotten, men här kan ni lyssna.

Hemavan







Hemkommen från hemavan nu!


Mest för att säga:

- Man kan vara snygg utan smink med smutsigt hår och utan att dödsposerasönder också!

Var det här allt?

Efter en vecka av mediefasta kändes det faktiskt inte så fett att logga in på facebook som jag hade trott.
Dock är jag grymt lycklig över att få lyssna på musik igen, det höll på att ta kål på mig.
PS. att kolla bloglovin var faktiskt inte heller så himla kul, kändes mer som tvång. Jag tror jag ska radera min användare och bara läsa bloggar när jag känner för det. Känns mer sunt än att läsa exakt vad alla gör hela tiden!

Tidsinställt 3

Sista hela dagen, känner jag mig själv rätt ligger jag på mitt rum och formligen klöser på väggarna av tristess. Imorgon efter skolan är det äntligen över och då blir det fira!

Tidsinställt 2

Nu är det onsdag och jag har tagit mig helvvägs genom det hela. Jag mår nog inte helt bra vid det här laget och det sticker nog i fingrarna för att jag inte får starta datorn. Eller så kanske jag faktiskt gör något vettigt för en gångs skull vem vet. Fast jag skulle nog satsa mina pengar på alternativ ett om jag ska vara helt ärlig.

RSS 2.0