I ain’t lost just wandering


keep calm

Y_c4054947_largeTumblr_lv17bzjdvx1qcr5izo1_1280_large251049_167826329947968_100001618055694_472104_3539040_n_largeTumblr_lv9myiglih1qdmya1o1_500_largeKeepcalm_largeTumblr_lsejnxd9jo1qmo6hxo1_400_largeTumblr_ll716prkt71qfcpkho1_500_largeLalol-black-and-white-calm-crown-cute-favim.com-176843_large

Idag föll lite snö


Lite omotiverat glad med tanke på småföretagandeprovet som stundas imorgon. Har julkofta på mig och orkar ärligt inte oroa mig allt för mycket, det får gå som det går helt enkelt. Höll på att trilla av stolen av lycka idag när jag fick veta att jag fick MVG på psykologiprovet, antar att det är lyckoruset som sitter i. Dessutom kom det lite snö när jag och Rosa var på väg till busshållplatsen vid stadshuset. Happihappi!

Advent

Idag kom farmor och farfar till stan. Tillsammans med dem har vi ätit pepparkakor och hennes lussebullar och druckit glögg. Ikväll, under telefonsamtal med bästa karlstadtjejen, när jag för längesen hade gett upp hoppet, föll det lite snö. Som ett bevis på ett det faktiskt är första advent idag.

och jag bryr mig inte?



Blir lite glad när jag skriver min bloggadress, så himla tuff tjej alltså. 14 år och bryr sig inte om någonting. Gick omkring och hatade Umeå för det var Umeås fel att jag kände mig lite malplacerad och inte visste vad jag skulle hitta på. Ochjagbryrmiginte, liten gnutta ungdomsrevolt men det var väl ungefär det. Lyssnade ungefär bara på Killers och hade på mig slips(PS. det var råsnyggt fattar inte varför jag inte har det oftare). Slutsatsen av det här, vill du vara en tuff fjortonåring, låtsas som att du inte bryr dig om nånting.


Aren't we all animals?-UF



Jag kan inte ens beskriva hur taggad jag är på att komma igång med produktionen och försäljningen av tygpåsar. Jag och fyra andra tjejer i min klass har startat ett företag vid namn "Aren't we all animals?" som ska producera tygpåsar som vi själva syr av återvunnet material, och det speciella med dem är trycket. Vi ska trycka djurhuvuden på människokroppar med texten "Aren't we all animals?" under, varpå 20% av vinsten ska gå till djurrättsorganisationer. Det kommer även produceras några mer cleana påsar med bara själva texten på. För ett par dagar sen var jag in på röda korset och blev alldeles överjävlataggad när jag såg att det fanns en massa blilligt tyg!

Ville mest säga att jag är sjukt stolt över oss för snart är det mesta pappersarbetet avklarat, och trots att vi inte kommit igång med produktionen än (det ska det bli ändring på inom kort!) så kan man
A: Följa våran blogg http://awaa.spotlife.se på bloglovin
och
B: Gilla våran sida Arent-we-all-animals-UF på facebook


en woppsi-doppsi


Rätt så lyckad fredagkväll med snygga tjejer och annat trevligt sällskap. Kom hem till ett tio centimeter tjock täcke, chips och serier inatt. Klagade inte!
Idag ska det städas och pluggas, wiho vad roligt.
Bombombom, let me hear you say weeehaaaa
Nu väntar kaffe och pepparkakor i köket, måste rusa!

Ni ska dö.

Varje dag far svenska barn illa och vuxna skyller ifrån sig. Varför är det så? Det ska UNICEF ta reda på. Under en månad hårdbevakas Sverige – inga undanflykter accepteras. För att klara det behöver de vår hjälp: Hjälp till att jaga undanflykter då barn far illa, ta ställning på Facebook och sprid filmen om undanflykter.

Och du som har en egen blogg, var med och blogga mot undanflykter!


Nelly



Känner rent spontant att jag inte skulle ha något emot att glida omkring i någon av dessa klänningar på nyår tillsammans med exempelvis ett par svarta pumps med lite platå. Jag börjar alltid tagga saker alldeles för tidigt haha men just nu längtar jag bara så sjukt mycket till jul och nyår!

Dark side



Helt sinnessjukt ond, och om möjligt ännu sötare!
Måste för övrigt sluta posta youtubeklipp här men jag kunde inte hålla mig den här gången. Vet inte hur många gånger jag har kollat på det här ikväll och natten är inte över!

Fullskärm + 1080 p HD

Måste bara berätta hur stört snyggt det här är, min konstnärliga sida gråter ungefär av lyckan. Såhär vill jag också kunna teckna.

SNÖ


Idag kom första snön och första julkänslan. Just nu vill jag bara baka pepparkakor och lussebullar men jag håller mig till att lyssa på lite julmusik istället!

-

Tumblr_lfc9vkv76s1qcwnm9o1_400_large

Zorro


Zorro och jag saknade Maria i morse,
ungefär såhär spenderade jag hela dagen. I soffan med täcke, käkade kladdkaka och glodde bra serier. Nu är kvinnan hemkommen igen som tur är! När hon kom hem åkte vi till Amanda och hade barnkalas med maräng-daim-tårta, nu ska jag runda av allt med att fortsätta kolla serier.

Undra vad som händer imorgon?



Kooooooom heeeeeeeeeeemmmmmmmm, vii börjarrrrrrr ommmmmmmm igeeeen
vii glöööömmmmerr aaaaaaalllt, dääär uteeeeeee ääääääääää deeee sååååååå kaaaaallllllt

+



Kan vara så att man har haft en sjukt soft kväll med go'middag, kladdkaka, snacks, film och bra brudar!

Framförhållning



Imorgon ska det här kaoset egentligen redovisas i form av en fin liten seriestrip på tre rutor. Framförhållning har aldrig varit min starka sida, men misströsta inte. Jag och björnen försöker hålla modet uppe ändå. Känslan just nu = det får bli vad fan det vill bara jag får klart något att visa upp för läraren. Sen när jag är klar med det här ska jag krypa till sängs och läsa tre kapitel ur en svenskabok för jo visst, det ska också diskuteras imorgon. Hade ju kunnat kirra allt detta istället för att sova, men hur spännande hade det blivit då. LIVING ON THE EDGE.

Digitalism


Ready or not videos, några snubbar som kände för att göra en skön video till låten!

Onsdagen from hell


Gjorde ett lamt försök att klippa ut björnen i Photoshop CS4... Men jag föddes tekniskt inkompetent så paint fick kirra biffen!

Att jag tog mig genom den här skoldagen är ett under. IGÅR, gjorde jag och Rosa klart vårat manus till engelskaredovisningen vi höll idag. IGÅR, började jag plugga på en hel del psykologifrågor till ett prov idag. På något väldigt underligt vis löste sig båda två väldigt bra + att jag fick mig ganska normal sömn. Det kom som ett tecken från ovan att våran bildredovisning är uppskjuten till på fredag, var bara klar med mittenbilden till en 3st A-4as serie strip(se ovan). Bitch please.

AHHAAHAHAHAHAHHHAHAH


Kate Nash – Dickhead
Lyssna på låten, kolla in bilden
skrattar ni inte är ni retarderade

Anna



Jag upptäckte just att jag och Anna Ternheim numera har väldigt liknande frisyrer. Ganska rakklippt hår och en sidecut (på samma sida!) som syns mest när man har håret uppsatt eller bakom örat. Fun fact jag vet!

And I will change my ways


The Bodins



För ett par timmar sen föjlde jag med den här lilla krabaten och hennes familj ut till flygplatsen för att vinka av dem. Medan de ligger och njuter i solen kommer jag plaska omkring i äckliga vattenpölar och lövgegg. Vill bara säga att jag kommer sakna er, ni får ha det bäst familjen Bodin och jag lovar att jag inte ska ta kål på era djur!

Vampyr&Vampyroffer


So cool, like


:

"Det fanns ett moment som jag inte tror du märkte"

Två favoritlåtar.

Det här var ju bara en omänsklig uppgift. Det går inte att välja två favoritlåtar. Här är två gamla godingar, på något sätt genom-tiderna-bra-låtar(bland väldigt många andra).
Johnossi – Execution Song
The Killers – This River Is Wild
Och för sakens skull, två låtar som jag lyssnat extremt mycket på senaste månaden/månaderna.
Maroon 5 – Never Gonna Leave This Bed - Acoustic
Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar



Klubb Trubbel

Jag dansade som en crazyass-vampyr och det var stört jävla kul. Klubb Trubbel är mina nya favoriter! Nu har jag sjukt ont i hela kroppen efter att ha spenderat ungefär 16 timmar på skolan och fixat och trixat inför och efter midgårds skräck-kväll Ragnarök. Feztfixarna, vi är bäst. 

Min säng har aldrig förut känts såhär skön.

Tre saker du tycker är avtändande.



  • Äcklig hy
  • Superfeminina killar
  • Egoism/Självgodhet

Ragnarök

Grave-encounters-ghost_large

Imorgon är det alltså skräck-kväll på Midgård som vi i Feztfixarna har styrt upp! Jag är sjukt taggad, själv är jag in charge för skräckfilmsvisning. Alltså blir det till att damma av vampyrutklädnaden tills imorgon. Det kommer bli en sjukt lång dag men jag har höga förväntningar och tror det kommer bli fett!

-

Rosa den lilla tokan, tjuvsover på min axel

En hälsning från pekka


Hejsan alla människor, vad äter ni? jag undrar vad ni äter, har ni det kult på restaurangen? och vad ska ni äta till efterrätt? NU, ska jag, OCH Maria, gå på promenad, meeeen, ha det så kult på restaurangen HEEJDÅÅ

Edit:

Cred till den som bloggvåltog mig med det tidigare inlägget! Skrattar - läser det återigen - skrattar etc.
Flyg sparven flyg!

sparven

Jag tycker så synd om alla människor där ute som gråter, jag vet inte hur jag ska hjälpa dom? Jag känner ett stort hål i mitt hjärta. Svart och stort. Och alla stackars barn och djur i Polen. Hur ska dom klara sig?
Ibland känner man sig bara så liten och hjälplös, som en liten sparv. Idag är livet grått , imorgon är livet också grått. När ska vi komma ur denna gråskala vi alla kallar universum? Jag vill bara veta. Så säg mig om du kan!

video


Fyra saker du tycker är tändande



Tumblr_lnubx4yut81qzs0kqo1_1280_large
1. Snygga axelpartier/ryggar
Tumblr_lrdaxosorc1qms227o1_500_largeTumblr_lsidyqyusf1qj0vrgo1_500_large
2. Chill/trash/emo/sk8-stilar
Tumblr_l94qelipru1qcfe3co1_500_largeTumblr_ltdogj10b61qj45d0o1_500_large
3. Markerade käkben/kindben

4. Herrparfym, hur killar luktar över huvud taget

At your right

Om man sliter blicken från det här inlägget och kollar till höger ser man min fina lilla nedräknare som räknar ner dagarna till min artonårsdag ♥

Fem saker du gillar att göra

  • Slagga i Marias säng, lätt det bästa jag vet!
  • Springa och i.o.m. det tömma skallen på allt
  • BADABADABADABADABADABADABADABADA
  • Vara utomhus med folk jag gillar när det är soligt och fint ute och bara hänga, det får gärna
    vara soluppgång/nedgång vid älven
  • Skratta

wazzup


Lovisas bild från lunchen på Eastern palace i förrgår med henne, Ellen och Rosa. Satt inte fel alls, åt en massa sushi och nudlar och friterad kyckling och så vidare. Extremt gott, sen dog jag av matkoma. Gårdagen spenderades på paradisbadet med Ellen och hennes familj, massa åkande och bastande som avslutades med middag på burger king. Kom hem och var som en zombie, sov sammanlagt 13 timmar i natt och vaknade med träningsvärk i cirka hela ryggen. Idag var jag och Maria duktiga och tog en powerwalk. Nu ska jag ta en tupplur i hennes himmelska 1.20 säng. 

Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga



Tumblr_lqwl3ccfvo1qg6r5no1_500_large
Jessica i True Blood (Deborah Ann Woll)

Effy Stonem i skins (Kaya Scodelario)

Lady Gaga
Tumblr_ltzzwuw1bi1r0da2ao1_500_large308369_251883198193606_182368541811739_687688_1499722325_n_large
Megan Fox

Angelina Jolie

Audrey tautou

Sju saker du tänker på ofta


  • Just nu tänker jag mycket på och taggar Karlstadresan i Januari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Skolan, faktumet att jag inte kan ta tag i något och bara få det gjort så att säga.
  • Att jag sakta men säkert närmar mig arton somrar, tänker på det hela tiden och kan inte beskriva hur taggad jag är fastän det är dryga sju månader kvar! och att ta körkort såklart.
  • Sånt jag aldrig får tillbaka.
  • Ofta små onödiga saker, som varför saker heter som de gör, hur stor välden måste vara för en insekt.
  • Dig&dig.
  • Sommarlov.

Åtta sätt att vinna ditt hjärta






Klicka på bilderna om du har dålig syn

Det här var svårt, eftersom man inte riktigt kan säga hur en kille ska vara. Det finns ju inte direkt en mall personen måste passa in i för att man ska falla för den, det händer ju bara. Men några punkter på saker jag gillar hos killar:
  1. Självförtroende, såklart. Det är inte speciellt attraktivt att uppföra sig osäkert, till en viss gräns kan det vara gulligt att vara lite nervös, men i längden är det själförtroende som gäller.
  2. Någon sorts lättsam humor, svårförklarat.
  3. Rent utseendemässigt gillar jag killar som inte bryr sig så mycket om sina kläder, men ändå får det att funka. Alltså man ser direkt vilka som är modeoffer och har snaggat sig på sidorna, köpt den senaste koftan och gjort allting precis rätt. Nej, alltså ostyrigt hår, jeans och en snygg t-shirt kommer man långt med. Chill.
  4. Besatt av snygga ryggar, det är helt stört.
  5. Blicken spelar stor roll. Glada intensiva ögon.
  6. Musiker är också ett plus, killar som spelar insrument bara för att dom tycker det är så jävla roligt.
  7. Gemensamma intressen kan ju vara kul, fast jag tror inte det är något jag faller för. Tror mer att det är något man börjar leta efter om man håller på att bli lite småintresserad. Dock är det nog inte bra att vara allt för lika, men till viss del.
  8. Barnsliga busiga roliga

Nio saker om dig själv

  1. Jag heter Rebecka Nilsson men har kallats Pekka sedan sexan. Folk som inte känner mig får ibland för sig att jag är en finsk pojke när det pratas om mig.
  2. Mitt minne är hopplöst och sviker mig mer ofta än sällan. Det är oftast småsaker som tider och så vidare som försvinner i mitt huvud, men i längden blir det väldigt drygt.
  3. Jag kan böja mina fingertoppar bakåt, i alla fall på långfingret och ringfingret. Man måste se det för att förstå.
  4. I hela mitt liv har jag bott i samma hus, bortsett från att jag fick ett till hem när mina föräldrar skiljde sig har jag aldrig flyttat.
  5. Jag har lyckats hålla andan i enochenhalv minut.
  6. Ett resultat av detta var att jag lyckades dyka två bassänglängder en gång.
  7. Tycker om att teckna.
  8. Jag har bra självkänsla men dåligt självförtroende, tror jag. Alltså jag tycker om mig som jag är, tycker om  mitt utseende och så vidare men jag tror aldrig att jag klarar av något. Svårt att förklara antar jag.
  9. Väldigt ofta är jag trött och när jag är trött är jag blå under ögonen. Oftast inget problem(tackar gudarna för concealer) men när jag inte har sminkat mig har jag fått höra standarden att jag ser trött ut eller att jag ser sjuk ut och nu senast blev jag tillfrågad om jag hade ett blåöga. Inte jättekul. Men vad kan man göra, jag ska försöka sova bättre i alla fall.

RSS 2.0