Sun-day

För i söndags sken solen, jag och Maria drog oss till Nolia och sprang omkring på loppis. 

Känslig Vänlig Konflikträdd och LojalJag gjorde ett personlighetstest för att få en hum om vad jag kanske vill göra i framtiden. Resultatet på personlighetstypen stämmer delvis in väldigt bra, men jag vet inte riktigt vad jag fick ut av yrkesförslagen haha. Ni kan ju testa det på länken ovan (man får leva med att resultatet är översatt med typ google-translate)

Rebeckas personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.


Karriärer som skulle kunna passa Rebecka:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.


Lördag & earth hour

I lördags tog vi först en tripp ut till ica maxi för att köpa diverse godsaker, sen skyndade vi hem till Ellens lägenhet för att hinna fixa i fordning allt innan earth hour. Så otroligt skönt att bara släcka ner allt för en stund och bara ta det lugnt och prata strunt. Senare såg vi les miserables, som var riktigt bra för att vara en musikal (jag blir ofta less när folk bara sjunger hela tiden). Dock rekommenderar jag att man inte är trött när man ser den, för den är väldigt lång och inte så explosiv eller vad man ska säga. Tror vi alla tre var väldigt sega i slutet. Nu kan jag inte sluta lyssna på första låten i filmen Hugh Jackman – Look Down, bara för att den är så sjukt pampig. Sen är Anne Hathaway – I Dreamed A Dream så otroligt vacker. 

Tack för en bra kväll flickor jag tycker om er så otroligt mycket. 

Teddy


Andrahandsinköp

Var och shoppade på pingstkyrkans secondhand med pappzor för nån helg sen, hittade massa bra grejer. Ja, inte teet då, det är från tehörnan och luktar nåsåjävulst gott (och heter äventyr). 

8 nyanser av längtan


Musikettorna visade upp sitt projekt för ett tag sen, deet var lite upp och lite ner men överlag var de riktigt duktiga de små liven. Tanken bakom projektet "8 nyanser av längtan" var också bra men det var lite otydligt till en början att varje musikgrupp hade varsin form av längtan som de gestaltade. Men tummen upp i alla fall!

look-alike

Alltså Mia Sara jag blir knäpp i huvudet när jag kollar på dig

kom studiebidrag och kom sommarImage 1 of ASOS PORTOBELLO PlatformsImage 3 of ASOS PORTOBELLO Platforms
Jag ska
1. Solasolasola
2. Få hemskt bruna ben
3. Springa omkring i de här skönheterna!

Idag har jag

Varit på simhallen och plaskat omkring i en timme, tror min kropp kommer känna att den finns imorgon
Tumblr_mjtmspfbru1qgwqw9o1_500_large
Tagit in en massa information i skolan (nä skämtar aprilo med er, hade bara 2 lektioner som var rätt slappa ♥)
Tumblr_mjtm7gmcxf1rilfoko1_500_large577766_529741593758584_555350560_n_largeBlogger-image--205596982_large
Och kollat på bilder med den här godingen som illusterar vad jag känner inför skolarbete just nu
Efter maten somnade jag som vanligt på soffan och nu sitter jag här med en märklig huvudvärk. 

30 day drawing challenge

Det här verkar spännande, vi kör igång imorgon helt enkelt.
Kanske det här kan få igång mitt tecknande igen.

Hemavan 2013


Sportguden


Skridskor i solen med Amanda och Pernilla!

Det här sportlovet har jag överträffat mig själv med sportandet! åkt längdskidor två gånger, åkt skridskor som ni ser ovan (även om vi hade fikapaus ca 50% av tiden, mmm fika) och åkt slalom med mammsen. Det känns som att det är hög tid att komma igång med gymmandet igen också, är dock lite orolig då jag varit förkyld i drygt tre månader. Ska i alla fall till vårdcentralen på fredag och hoppas på att få höra nåt vettigt för det känns inte bra att ha dragits med en förkylning så här länge.
 

Lokal

Mitt i sportlovet drog jag mig ut på lokal med två mycket snygga och bra ladies! 

You are my hurricane

Arrow meet Francis – Hurricane
Myslåt nr1 just nu. 

Du & Jag


Your mind is playing tricks on you my dear.Tänk vad mycket dumt man tänker och känner när man är ungdom. Just i detta nu är det som att jag ser allt det från utsidan, och känner att jag är så jävla bra. Vet inte vad det har varit med mig nu på senaste men jag har bara känt mig nere och tänkt ologiska tankar. Alltså jag hoppas att någon vuxen läser det här och skrattar gott och känner igen sig, för det skule vara det ultimata beviset på att det går över. Tror jag är mitt i nån sorts ålderkris eller dylikt. Men, just nu vet jag i alla fall att jag har allt jag har önskat mig och vill bara hälsa er alla att jag är jävligt bra helt enkelt. Ni som ser det här borde stäcka på er lyfta på hakan och bara säga samma sak, för ni är också jävligt bra. 

- Saludos amigos. 

Loppis, längdskidor och spaghettiarmarImorse kom pappsen och hämtade mig och sen åkte vi på två storloppisar. Jag fick med mig en väldigt somrig väska och en yllekappa(som just nu vilar i frysen efter tips från lé interneté om hur man får ull att sluta klia).

Annars då? jag är kattvakt så har hängt lite med två små godingar tills de blev helt crazy och jagade runt varanda i vardagsrummet - pallade inte trycket så gick hem. Lagade jättegod lax och räksoppa till mig och mor.

Sen fick jag ett infall att åka längdskidisar, så sagt och gjort. For ut i garaget och vallade på skidorna, sen åkte jag ut på en fabulös tur där jag gled fram som en gud - fast nä. Kände mig som bambi på hal is + det var nåt enstaska gruskorn på cykelbanan här och där som ständigt fick mig ur balans. Tog ett varv på elljusspårä, det var mörkt och ensamt och mycket snö och skönt. Fast roligast var när det var mycket snö på cykelbanan så man kunde skatea. 

Nu ska jag då fika lite kvällsfika och sen sova, känner mig helt slut. Även om jag inte körde så hårt känner jag på mig att jag kommer ha jordens träningsvärk i spaghettiarmarna imorgon. 

Scharinska

En bild från toalettbesök och en från gottgott på max (Ellen du vinner tungmätartävlingen!)
Hade en mycket bra kväll igår som började med förfest á la Ellen och Rebecka med vin + chips + melodifestival. Sen åkte vi ner till scharinska, pratade strunt och drack god öl. Det spelades bra musik och vi dansade och dansade och dansade. Kvällen slutade sedvanligt på max (alltså chillicheese du är min bästa vän) och sen hämtade snälla mamma oss. Summa-summarum: Hade en riktigt bra kväll!

Warm Bodies


Den här kan vara bra! haha zombiekomedi ♥

RSS 2.0