Barasådärutanvidare-sommar

ÅH. Vi cyklade för ett antal minuter sedan hem från våran vän och det luktade sommar. Inte endast nyklippt gräs, utan sommar.  Jag längtar tills det är sommar på riktigt.

Utseende

Okej, nu ska jag publicera någonting världen aldrig förr har skådat. I varje fall inte på en fjortonårings blogg.
Bara för att alla tjatar om saker de vill förändra med sitt utseende så tänker jag göra en lista med saker som jag är nöjd med med mig själv.

  • Mina väl framhävda nyckelben
  • Mina vader
  • Min midja
  • Att jag är timglas
  • Min rygg
  • Mina konstiga handleder + händer

 Sådär nu var det avklarat.
P.S att jag gillar min midja är inte för att jag är otroligt smal eller något jag har bara en väldigt, eller ganska markerad midja.

Nu när jag tänker på det såhär så är jag inte så onöjd med hur jag ser ut. Det är åtminstonde övervägande med saker som jag är nöjd med. Jag glömde förresten en punkt.
 

  • Mina chokladbruna ögonShe's a killer queen, gunpowder, gelatine

Det bästa, eller vad säger jag.
Det enda bra med radiokanalen "rock klassiker" är att de spelar tonvis med Queen musik mellan varven. Så jävla bra!

Kör väl in lite kommentarer om kulturnatta nu också.
Vädret var hemskt när vi tre tjejer cyklade till stan. Himmelen föll boktavligen ned över oss.
Väl där var vi dyngsura och tog till flykt till toaletten i UP2, som självklart då inte hade någon "VRoooMMSSHHHIIIE" att torka kläderna med.
  Efter lite strippande och klädbytande mellan varandra knallade vi in till stan, kalla och på dåligt humör.
Medan kvällen flöt på så torkade våra kläder(delvis p.g.a några "VRoooMMSSHHHIIIE" 's)och vi blev gladare.

Summering:
Klättrade tak
Stoppade i oss glass
Vann en kamera
Kikade på ett par vänner som spelade
Kollade in modevisningen på kvällen
Hade trevligt!

Kanske slänger in ett par random bilder sen men nu ska jag, jag vet inte.
Läsa kanske.

För övrigt, innan jag har slutat skriva så kan jag meddela att min mobil ligger på golvet hemma hos min kära mor. Jag bytte nämnligen kläder efter skolan så den får ni nog inget svar på.
Däremot svarar jag gärna på pappsens hemtele.
Adios.

A dream you dream alone is only a dream, but a dream you dream together is reallity.Dimma, vacket och svalt mot min hals

När jag satt framför min tv för ca 6 timmar sen kändes det hopplöst att orka hitta på någonting. Sen slog det mig, ta en promenad! Ingen musik,(utöven den jag själv skapade när jag väl var själv och vågade sjunga)utan bara jag. Det jag jätteskönt. Jag mådde bra, strosade omkring och tänkte.

 
22 Maj

När jag och pappa svängde förbi på röda korsets secondhand butik idag såg jag 2 tanter som till synes var minst 200 bast vardera. Dessutom var de ca 1.10 lång och riktigt söta. Verkade vara bästa vänner, pratade om vilka kläder som de passade i, böcker osv. Så vill jag också vara när jag är 200+

När det för en gångs skull är så varmt så att jag bara vill lägga mig på marken och dö så har jag jeans på mig. GAWD.

Änglar

Boken Änglar av Mariane Keyes är nu avklarad. Hon skriver väldigt, väldigt bra.
Jag mår bra nu. Till stor del av att jag pratade ut med en god vän.
 Jag märkte en sak imorse när jag steg upp ur min varma säng, trött och tovig i håret. Jag är nog nöjd med hur jag ser ut ändå. Av någon anledning kände jag mig så jävla snygg. Kanske var det mina trötta ögon som såg fel eller så har jag helt enkelt ändrat uppfattning om mitt utseende. Å andra sidan så ändrar jag mig hela tiden på den fronten men ändå. Det var skönt.
 Nu sitter jag här och dricker ljummet te och otroligt nog smakar det jättebra. Av vad jag ser genom persiennerna(stavas det så?)så är vädret bättre än igår.
 Fast det var faktiskt skönt igår också för den delen, fuktigt och svalt. När vi på kvällen cyklade över tegsbron på väg hemmåt såg det ut som att bron bara svävade fritt i luften för att man inte kunde se en skymt av älven som var helt täckt av tjock dimma. Ganska fränt.
 Men nu ser det soligt ut och det här kan bli en riktigt bra dag.

Det är lugnt


 
Vi måste bara använda tiden vi har.

LATTE

Igår hyrde vi Edward Scissorhands och åt massamassamassa glaaaaaass och det var galet mysigt.


Idag fixade jag och Moa efter ett besök på stan egen latte och det är en av de bästa latte'na jag har smakat. Vad heter det egentligen? En latte flera lattar? Äsch jag håller mig till norrländskan och skiver latte'na.

Jag hatar

Jag hatar när folk, tjejer som känner sig självsäkra i sig själva och i sitt utseénde klagar på det i andras omgivning bara för att få bekräftelse.

Jag hatar att jag får brainfreeze av att äta frusen äppelkanelglassblandning.

Jag hatar att jag fryser.

Jag hatar att jag inte orkar göra någonting åt att jag fryser.

Jag hatar människor som är för snygga, eller snarare avundas dem.

Jag hatar att jag måste ut och röra på mig om en och en halv timma för att jag har ridning. Egentligen vill jag sitta hemma och klaga.

Jag hatar att jag inte har några pengar.
 
Jag hatar att jag har glidit ifrån Anette.

Jag hatar att tänka dumma tankar som egentligen inte är sanna.

Jag hatar att jag tror att de är sanna.

Jag hatar att jag mår såhär.

Jag hatar människor som hatar varandra, kan vi inte bara kramas och vara lyckliga? Nej det kan vi inte för att kramar varar inte så länge. En kort sekund av lycka och sen sitter man där igen.  

Man tjänar ingenting på att köpa något

Idag har jag och far glidit runt i staden. Jag köpte ett par shorts på secondhand. När tanten som sålde shortsen började föreläsa om vilket fint tyskt märke det var (som jag själv aldrig hade hört talas om) steg priset i mitt huvud. Hon fortsatte berätta om materialet tills jag frågde vad dom kostade. 10 kr, det är ju inga pengar! Jag såg det som ett fynd. Sen när jag kom hem och prövade dem konstaterade jag att jag så ut precis som Alexander Bard. NICE I SAY!

Jag kom att tänka på en sak idag när vi var på vildtmässa idag. Pappa berättade att det stod att det var halva priset på en skjorta och att den nu kostade 250kr. Alltså, medelålders människor är så blåsta när dom köper t.ex. en sådan skjorta. Dom köper skjortan och tänker att "nu har jag tjänat 250kr åhå så bra". Jaha okej men du har ju fortfarande lagt ut 250kr? Vad man än köper, och vad det än kostar så har man inte tjänat något på att köpa något. Man har bara förlorat pengar.

En kompis till mig skickade idag en länk till en blogg. Det var en tjej som tecknade helt otroligt. Hon skriver att hon har övat sedan hon var liten men det är endå helt sjukt. Jag blev väldigt taggad på att rita för jag vill också vara så duktig så nu ska jag sätta mig och göra det också.

Jag är kär, det är så fint


illamående

Jag vet att det var nästan ett år sen sist. Men det kändes konstigt endå. Att inte kunna säga hej. Jag saknar det verkligen inte, i varje fall inte på det sättet. Bara att umgås kanske, eller kanske inte ens det. Jag vet inte. Jag blev illamående, kom att tänka på förut. Så mycket som jag bara har lagt bakom mig. Förträngt, glömt. Det är som att mitt liv bara började för ett tag sen och att allt innan det är borta. Så vill jag inte ha det.
Det kändes bara konstigt att inte kunna säga hej.

hur lång tid kan det ta, 2 år?


JAGVILLOCKSÅVARAVACKER


Skallebang

Jag har väldigt ont i huvudet för tillfället.
Även halsen för den delen.
Jag har så ont i halsen att jag vill strypa mig bara för att slippa.
Eller nä men endå, väldigt ont.
Ja -jag har käkat medicin
Ja -jag har druckit massor av te
Nej -det hjälper verkligen inte
Ja -jag har på mig varma kläder
Ja -jag ska ta bafucin även om det inte hjälper
Efter ovanstående fakta väntar jag nu bara på att bli frisk.

Tänk

Tänk om hela mitt liv kunde ha ett coolt soundtrack. Eller alltså, inte ett sound track då. Men tänk om jag kunde vakna en morgon och sätta på en sång också spelades den i min omgivning hela dagen.
  Självfallet skulle det bara vara jag som hade det såhär, för det skulle bli hemskt grötigt om varenda människa gick runt och spelade hög musik. 
  Fast det är klart, det skulle bli ett problem för mig att välja låt varje morgon. Idag hade jag nog spelat, How low - José González tror jag. Eller någonting med Gorillaz, jag vet inte. En dag som denhär hade jag nog haft på slumpa, ja det finns så man kan slumpa för dethär är min fantasi och det är jag som bestämmer. ♥

Vad ska det bli av mig

Inte speciellt snygg.
Inte så bra på att teckna egentligen.
Inte Jättebra på att spela gitarr.
Inte speciellt jättebra på någonting.
Jag vill vara duktig på någonting.
Ha talang.
Vara kreativ.
Någon som lyssnar?
Ingen som lyssnar.
Inte speciellt speciell.
Inte så många kompisar.
Smälter in i mängden.

Karre har smittat mig

Jag har firat omb's lillasyster.
Hon är jättesöt.
Jag hade afro.
Jag var jättesöt.
Omb var fin.
Hon var jättesöt.
Nu har jag hennes klänning på mig.
Jag är jättesöt.

Over and out.
Jättesöt.

Smakar underligt

Rött diadem.
Nariga läppar.
Blå tröja.
Rufsigt blött hår.
Nu måste jag rusa.

RSS 2.0