Längtar nå så in i nordens till sommaren




Suit up

Återupplevde 7an-8an stilen för ett tag sen,
borde ha slips hela tiden så så snyggt.
 

You are the one

Tumblr_mf50utotlj1rz0n0vo1_500_large
Ikväll har jag hängt med Gustav och kisse och för en stund glömt bort hur stressad och jävlig jag känner mig. Fast allt är ju inte stressigt och jävligt såklart. Det är så varmt ute att asfalten börjar kika fram och det gör mig lyrisk, jag hoppas på en tidig vår i år. Idag var jag på ett rekryteringsmöte för McDonalds som kändes helt okej så om ett par veckor får jag veta om jag ska få flippa burgare i sommar. Nu sitter jag här och har hällt i mig en kopp varm mjölk och ska borsta tänderna. Sen ska jag läsa om spännande saker som matspjälkning, andning, blodet och transportsystem innan jag somnar - What a blast 

To this day

Behandla andra som du själv vill bli behandlad, jag kan inte trycka nog mycket på de orden. Det gäller både barn som vuxna. Jag kan bli så otroligt matt bara av att höra personer prata illa om en annan person, man blir aldrig bättre av att trycka ner andra. Självklart kan man inte passa bra ihop med alla, men man behöver inte ägna tid åt att smutskasta dem. Jag önskar man bara kunde pumpa i folk det här i form av nån sorts grundetik, men en sak man kan göra är i alla fall att ifrågasätta varför folk beter sig som de gör. 

Kittens and puppies



Blev en sån där kväll då jag sitter hoppar från supersött till megagullit på youtube.
De här är ju så himla himla gulliga att det nästan gör ont.


söndagkväll

Jag sitter i fåtöljen och pappa har tagit en tupplur i soffan. Här spelar vi dire straits på vinyl och det är bara svinchill i vardagsrummet. Jag sitter och funderar på när man ska göra allt det där man borde gjort för länge sen i skolan. Kommer inte fram till så mycket pga bristande självdisciplin. Tror mina engelskauppgifter får vänta ett tag till nu när de ändå har legat så förbannat länge, tar istället sikte på Nk-B provet som är till veckan. 

Sitter här med en skitkonstig känsla, nån sorts blandning av stress och lugn. Förundras också över hur jävla bra den här skivan är.

morniiing coffeeeee

485075_432254160190769_650717679_n_large
Det här är jag just nu. 
Vaknade kl 8 när mamma var på väg till jobbet och efter det kunde jag inte somna om så glodde på första avsnitten av new girl. Nu sitter jag här med ögonlock tunga som bly och har just kokat en stark kopp kaffe. Jag som knappt dricker kaffe längre om det inte bjuds av någon. Nu ska jag i alla fall finslipa på en redovisning jag ska till skolan för att göra om två timmar. Men det är lugnt, den sitter rätt så bra i lillhjärnan vid det här laget.

Som en negativ superkraft

Det finns bara en person som kan få mig på riktigt dåligt humör hur glad jag än var från början, och enda ledtråden är att hon bor under samma tak som mig.

o'boy och solsken

Solen skiner ute, och här sitter jag med ett glas o'boy och väntar på att mina varma mackor ska bli klara. Livet har ju varit värre må jag säga! Nån gång idag kommer Ellos och Rosie hit för att plugga, tills dess borde jag försöka måla. Jag spenderar för mycket tid med att bara sitta och stirra på bilden utan att komma fram till nåt. Men först - varma mackor.

Smygshopping

Image 1 of River Island Harriet Cut Out Ditsy Print PlaysuitImage 2 of River Island Harriet Cut Out Ditsy Print PlaysuitImage 1 of Mi-Pac Stripe BackpackImage 4 of Mi-Pac Stripe Backpack
Blev lite svag imorse och beställde två saker jag har sneglat på ett tag nu. Har längtat efter en bra och fin ryggsäck att ha t.ex. datorn och träningskläder i. Blir helt sned av att bära omkring tunga saker i axelväskor. Shortsdressen var bara fin och skrek sommar, jag kände hur den kallade på mig. Får helt enkelt leva fattigt tills studiebidraget rullar in, men vad gör det om 100 år?

Tycker om asos då de har fri frakt över hela världen

Lockeliloco

Såhär ska jag börja ha håre mitt allt oftare! superlätt är det också, man göra bara ca 5-6 små knutar i håret när det är fuktigt och sen kan man med fördel sova med dessa och - voila! dock gjorde jag en snabbversion i helgen när vi skulle på scharinska, då för man bara köra i med massa produkter på toppen av kakan.

Tisdag och klimakterieyoga

Här är en bild på finaste Rosa från när vi sprang omkring på universitetet och undrade vad vi skulle göra av våra liv.

Idag har varit en skön dag, sov länge och körde ett yoga pass som egentligen är för 40+ kvinnor = har krälat runt och flåsat på bredvid tv-soffan. Sen gjorde jag asgod frukost:
Och efter det har jag bara sölat omkring och gjort ingenting, men gjort upp planer om plugg ikväll i alla fall med min amiga på andra sidan gatan. Fast en vettig sak har jag gjort idag - marinerat kyckling. Det är ju faktiskt kul att laga middag nu när man ändå är hemma hela dagarna (skulle vara världens bästa hemmafru - men oroa er inte det kommer ej hända). 

Uppfriskande att måla barn med AK-47or



Idag har jag ägnat mig åt att försöka måla av denna skiss med akryl och jag kan tala om att det var inte det lättaste här i världen. Jag fick inte till hudtonen som jag ville vilket var enormt störande så tillslut målade jag nästan hela ansiktet i samma färg och la ifrån mig hela alltet. Åkte iväg med Maria och uträttade lite små ärenden i stan och sen dess har jag hängt med henne. Det är skönt i alla fall att jag har börjat med projektarbetet. Imorgon ska jag börja dagen med 40+ yoga (underskatta ej, jobbigt som stryk och minskar mina framtida klimakteriebesvär *lovely*) och nån bra frukost och sen blir det full rulle med målandet!

why oh why?

Som att kombinationen rött och rosa inte var tillräckligt motbjudande från början, här har dom gått för långt. 
Du som har designat denna, jag vill ha ditt huvud på ett fat. Why oh why did you do this?

Scharinskainvigning

I fredags var jag på Scharinska för första gången med Ellen, Rosa och Anja. Vi förade hemma hos Ellen i hennes nya lägga och sen bar det av mot scharren och paritets spelning. 
Det blev en riktigt lyckad kväll, först ett konstigt men skönt förband som hette "Ja!" (haha kort och koncist bandnamn må ja säga) och sen spelade partiet svensk reggae med både dragspel och saxofon och det var bara världens bästa stämning. Här finns ett litet smakprov på partiets musik. Vi avslutade kvällen på max, jag med ett minimål och friterad ost till det vilket var gu-dom-ligt ♥
 

Inte så fet tisdag

Inte en enda semla har rört min mun idag. Bara mackor och quornwok innan jag åkte iväg till online. 
Men frukta ej, ska ta igen detta inom de närmaste dagarna!

Dreamgirls

Bild av Sofia från hennes fekke i lördags
Ellen du är en stjärna
och vi kommer aldrig förstå oss på hur Rosa kan se ut som en moviestar på alla bilder???

klänningsproblemet

Dry Lake Mirir Dress Black/Gold Bubbleroom.seDry Lake Mirir Dress Black/Gold Bubbleroom.seImage 2 of ASOS PETITE Exclusive Lace Full Skirted Dress with Cut Out BackImage 1 of ASOS PETITE Exclusive Lace Full Skirted Dress with Cut Out Back
Har suttit hela kvällen och stirrat mig blind på diverse klänningar till balen, men har inte blivit mycket visare av det. Helst skulle jag villa beställa alla och prova dem, men sånt är ju omständigt och drygt. Mitt huvud får väl mala på tills jag kommer fram till nåt vettigt. 
  1. Inget helsvart, det är ingen begravning jag ska på
  2. Inte en galnsig klänning, all ära åt de som gillar klassiska prom dresses but it aint 4 me

Allt som kom smygandes

Den här bilden blev som en uppenbarelse. Har käkat minst en alvdon varje dag, har sovit skit som tidigare nämnt. Har haft ont i alla muskler i ryggen, hade en vilopuls på 100 när vi mätte i skolan. Ont i magen ofta och inte varit så sugen på mat. Och på toppen av detta så blir jag aldrig kvitt min förkylning. Så här har jag facit på nåt sätt.

Men nu börjar det sakta men säkert bli bättre. Har normal vilopuls på ca 70, jag sover betydligt bättre och har inte ont i huvudet hela tiden. Kanske beror på att jag sagt upp mig på online, så nu har jag bara två pass framför mig och sen: frihet.


Time to pull shit together


Igår ritade jag djur och åt semla när jag kommit hem från online. Nu har jag bara tre pass kvar att jobba där och det känns så jävla bra. För nu är det dags att ta tag i alla skolarbeten och framförallt mitt projektarbete, som jag knappt gjort något alls på. Inte så bra med tranke på när rapporten ska in, men det här löser sig. Har äntligen börjat sova bättre igen och blivit människa istället för zombie. Nu är det bara några timmar kvar till helg och jag längtar råmycket. 

Drömmen

Baby-sleeping-on-puppy_large
Om man ändå var den där ungen, måste bara hitta en tillräckligt stor hund att skeda med.

3 problem


En bild jag tog en kväll efter 5ive, ba "hej här ligger jag och sover som en liten docka, inget konstigt alls!"

Men det jag egentligen skulle säga är att min kropp beter sig väldigt konstigt numera på tre olika sätt
  1. Jag har dragits med en förkylning i två månader nu, och den blir varken bättre eller sämre. Min högsta önskan just nu är väl att jag ska få nån megafeber, ligga död i några dar och sen vara frisk. Men inte det, jag bara fortsätter vara förkyld. Jävla immunförsvar som sviker. 
  2. Jag har slutat vara FRUKOSTMÄNNISKA. Det här är nog det värsta, att jag, som brukade skratta åt folk som sade "jag kan inte äta nånting på morgonen mår bara illa då" och själv brukade käka två mackor, fil, frukt, ägg (alltså allt man hittar, frukost är ju bästa målet på dagen). Jag har då blivit en sån som öppnar kylen med avsmak på morgonen och käkar nån ful liten macka. Är besviken på mig själv, men har nu mera full förståelse för er andra. Får kanske tillbaka frukostaptiten när jag blir frisk.
  3. Sist men verkligen inte minst; jag kan inte somna om nätterna. Det går bara inte att sova och jag försöker med allt. Att inte göra nånting, att läsa bäcker, att kolla på serier, äta, dricka, allt. Har sovit skitdåligt senaste veckan, somnat 3-4 på morgonen hela skolveckan och sen varit död dagen efter. Fun times, ska verkligen engagera mig i att somna tidigt ikväll, kan gå bättre eftersom jag tränade idag. Hoppas. 

Söndag

Jobbade på online, vilket faktiskt gick väldigt bra. Sen plockade jag upp min ömma moder på jobbet också åkte vi hem och gjorde pizza. Träffade Ellen en snabbis på kvällskvisten och sen när jag tagit mig hem gick jag över till Maria och kikade på paranormal activity 4. Summa summarum, nu ligger jag i sängen och är svinrädd för att det ska vara nån i mitt hus. Vågar inte sätta ner fötterna på golvet och jag har lindat in mig som en liten korv i täcket. Tror jag ska kika på lite new girl för att lugna nerverna.

How soon is now?

There's a club, if you'd like to go 
You could meet somebody who really loves you 
So you go, and you stand on your own 
And you leave on your own 
And you go home 
And you cry 
And you want to die

RSS 2.0