Waitress

I Follow Back. 💛
Nästa vecka börjar jag mitt första pass som servitris på brännlands wärdshus och jag är så himla nervös, men ska i alla fall gå in med samma spirit som tjejen på bilden ovan och rocka! Skulle vara jättekul om jag blev överambitiös och typ började gå omkring med böcker på huvudet hemma för att öva upp balansen, 
jättekul
...
Well I just might!
Nä men ärligt så är jag ungefär lika taggad som jag är nervös, ska hur som helst bli awesome att dra in lite extrapengar.

En sån där mysig matte/hund-bild ♥

 

Sömn, och spring i bena

new girl gif | Tumblr
Nick Miller får illustrera hur jag känner inför att jag totalt har vänt på dygnet. Om 15 minuter är klockan 04.00 och jag är inte alls trött, vad håller jag ens på med? Önskar att jag kunde säga att jag gör något kreativt eller dylikt av min nattetid men icke. Well well, har i alla fall spontanbeställt lite julklappar såhär på natta + en tidig julklapp till mig själv för tydligen får man göra sånt! 
RunZombie Apocalypse Running Team
Önskar att jag hade ett sånt här linne när jag var ute och sprang, och att det var sommar. Kan berätta att mitt närmaste mål här i livet är att springa en mil för jag har aldrig gjort det förut. Tror mest det handlar om beslutsamhet, så ska försöka göra det inom ca 2 veckor i alla fall. Önska mig lycka till ba!

Come On Eileen

the perks of being a wallflower | Tumblr
En helg två fester och vi dansade till Come On Eileen på båda och jag blir glad när jag tänker på det, och för att förstå den lyckan måste man ha sett the perks of being a wallflower ♥

Hundtricket

 

Katy Perry

Untitled
Har haft Unconditionally på hjärnan i flera dagar, den är så mäktig på nåt vis
Och Katy Perry är ju ungefär en av världens vackraste quinnor och asgrym
Katy Perry - 'Unconditionally' Video Premiere » ANGEL.GE
I will love you, unconditionally

-

 

HalloweenHalloween var bäst, och Poison Ivy har tydligen ett hemligt förhållande med Malcolm Reynolds ❤ 

RSS 2.0