Chip chip saknar dig


Stockholms tågstation, bilderna är nog tagna strax efter att jag spillde ut en hel kokhet latte rakt i mitt knä. Av bilderna att döma bestämde jag mig för att livet var rätt värt ändå.
Jag saknar dig.

Hehehello


AWAATvå vackra gifbilder från strummet, där stor del av dagen spenderades inför Midgårds öppethus. Vi sålde en hel del tygpåsar och tog även beställningar, det känns så jävla bra att vi är på gång nu! 
Aren't We All Animals UF, facebooksidan hittas här

Maps


hiho


1. Hitta bild
2. Skratta åt bild

Sanning och idioti

Tycker alla borde ta sig en titt på den här, det är faktiskt väldigt konstigt att man om man exempelvis känner för att bli frisör ska ha större chans än någon annan för att man t.ex. har höga betyg i naturkunskapsämnen eller liknande. Alltså slutbetyg säger ingenting om en persons handlag för specifika saker. Och att språk alltid ger ett meritvärde när man ska söka universitet, alltså jag blir så less för jag undrar hur många som faktiskt har användning av sin kunskap i tyska eller spanska eller franska när de håller på att läsa vidare/börjar jobba.

NIZ

 


Det finns ingen annan än Ellen i hela världenJag tänker inte nämna nåt mer om rubriken, tolkas som ni vill. Tänkte mest berätta att vi gjorde stora framsteg i företaget idag, första tygpåsen är helt klar and there's more to come! Andra bra saker, tog mig i kragen och skrev in mig på körskolan idag. Tog tillsammans med Ellen tag i att intervjua en egenföretagare också, I'm on a roll now!

 


-

Tumblr_lxuz63icfs1r7fweso1_500_large

New Years


Nattåg

Rebecka har tagit sig hem till Umeå och verkliga livet där skolan har börjat och snön är ungefär två meter tjock. Senaste veckan har nämligen spenderats i Karlstad med go'tjejen och vi har haft det soligt och vårigt och bäst! Well well, nu tänker jag invänta sommaren helt enkelt.

RSS 2.0