18 BAST!


Blev kidnappad i fredags av min egen mamma på väg hem från stugan och sen överraskad med middag tårta och presenter av bästa tjejerna, ni är BÄST!
Sista bilden är förresten Marias, tyckte den var lite fin. Förresten kommer alla bilder med den storleken vara snodda från henne.


På kvällen cyklade vi ner till älven för att grilla festa och hänga, fick höra ett fint ja må hon leva vid tolvslaget. Sen på natten for jag och Gustav hem till han och flippade burgare.

På självaste bemärkelsedagen firades jag av familjen med smörgåstårta och min egenpåhittade tårta med cholkladbottnar, hallon, mango och citronfrosting. Pappa tyckte han var jättekul genom skålen och jag fick massa fina prylar till framtiden!

Avslutade min artonårsdag med att gå ut på pipes tillsammans med Gugge, Ellen och Sebastian. Riktigt trevlig kväll må ja då säga! Hade rent allmänt en skitbra helg och födelsedag så tack till alla som bidrog till det. Helgen avslutade jag och Guggs med sushi på Shogun, mmmmmmmmmmmm

18-årsfest i Kasamark
Förra lördagen fyllde Herman arton bast vilket firades med födelsedagsfest i hans mysiga villa ute i Kasamark. Fikade go'fika, dansade i epilepsiljus, sen spelade vi tv-spel och några av oss rundade av natten med en skogspromenad. Kanske 30 sekunder efter att jag tagit bilden på skogen klev det fram ett rådjur på ängen vid slutet av vägen, det såg bara magiskt ut. Tack för sällskapet och grattis igen Herman!

RSS 2.0