yum

Nu ska jag och farfar ut och käka pizza!

Tio saker du vill göra innan du dör



  1. Genomföra ett marathon utan att stanna, med en skaplig takt. Det är verkligen nummer ett på min priolista i saker att göra innan jag dör. Närmaste målet är att jogga en mil, vilket jag säkert fixar om jag tar det lugnt och fokuserar. Sen blir det ett fullt marathon på 4.2 mil. 
  2. Hoppa fallskärm, gärna så att man är fastspänd i någon anna utifall att man skulle svimma eller bara vara allmänt dålig på det. Då behöver man ju inte tänka på om man ska göra fel.

  3. Komma över mina rädslor och bara kunna lita på mig själv att jag kan fixa saker. 

  4. Jag skulle vilja bli uppmärksammad för något jag gjort, t.ex. skiva en bok eller måla och ställa ut och få en massa bra recensioner. 

  5. Hjälpa någon rätta till sitt liv. Jag tänker inte bli en sån här galen kvinna som söker sig till brottslingar i fängelset i tron om att jag med min kärlek kan bota deras seriemördande. Men bara få någon att må bra över sig själv tack vare mig, tanken på att bli psykolog finns ju trots allt där. 
  6. Se Coldplay live.

  7. Utbilda mig till brandman och jobba som det i några år. 

  8. Slänga mig ut genom ett fönster, utan att få några skador då. Det här skulle då mest troligt vara en del av min brandmanskarriär.

  9. Gifta mig, med en riktigt stor och puffig vit eller champagnefärgad klänning utan axelband. Jag vill ha ett stort bröllop och alla våra vänner och bekanta ska vara bjudna. 
    car, driving, friends, girls , road
  10. Genomföra en lång roadtrip genom hela USA med ett par vänner, under minst en månad så man verkligen hinner med allt man vill hinna med.

Lista



Jag gör aldrig listor, jag gör verkligen aldrig listor. So guess what? kände för att göra en lista. Men jag tror vi tar och glömmer bort dagarna, jag fyller i inläggen när jag känner för det istället:  

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: Sju saker du tänker på ofta.
Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag sex: Fem saker du gillar att göra.
Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: Tre saker du tycker är avtändande.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: En bekännelse.

Vampyr



Igår var jag vampyr på 18års maskerad! Zippade True Blood i en svartröd soffa, ville vara badass men blev skämd mest hela tiden. Har inga bilder från själva kvällen så bilderna på min grymma sminkning får duga. Tack för kvällen ni folks som var där!

Jag är en vampyr jag suger och spyr





Imorgon vankas det artonårsfiranden och maskerad i flurkmark, själv kan jag avslöja att det blir True Blood-vampyr för min del! För att vara en sådan måste man:
  • Ha huggtänderna på fel tänder, passar mig utmärkt för de passade bäst där för mig och syns mer då!
  • Dricka True Blood, passade på att köpa i USA råbilligt och vad passar bättre?
  • Se snygg ut, annars är du inte från True Blood.

Bibliotekscaféet

Efter skolan tog jag ett välbehövt fika med Ellen och Rosa för att fira att Rosa den lille sjuklingen är på tillfriskningsvägen. Säger bara en sak, mangocheesecake och varm choklad med grädde. 

Nu ska jag och mamma strax börja dra oss in mot stan för att se tintinpremiären på bio! Jag har galet höga förväntningar. Det här kan bli legendariskt. 


Woods



En del av projektet vi håller på med på bilden. Ska teckna serier och bygga upp en bakgrund som vi sen ska sätta in våra karaktärer i. låter lite sjukt men i alla fall, här är min bakgrund av kartong med målade träd och två pappersträd. Blev faktiskt bättre än jag trodde, nu måste jag bara teckna klart karaktärerna som ska in.

Bones, sinking like stones

Kanske att man ändå skulle ha pluggat småföretagande istället för att locka håret och ta en promenad. Men vad gör det om 100 år egentligen?

Mia Sara



Tydligen har jag en lookalike vid namn Mia Sara, faktsikt lite mindfuck...!

UF

Ikväll har jag spenderat ungefär fem timmar på en cirkelledarutbildning tillsammans med Ellen, från och med nu kan vi alltså leda studiecirklar. Middagen var maxkäk så det klagade jag inte alls på. Jag blev sjukt taggad på att komma igång med vårt UF-företag, längtar till vi får börja producera och sälja.

Så-jävla-bra


D'artagnan

The Three Musketeers (2011) Publicity Still

Förra helgen var jag på bio med Rosie och Ellen och såg de tre musketörerna 3D, jag tyckte att filmen var sjukt bra även om den kändes lite väl modererad från hur de tre musketörerna brukar vara. Sevärd? definitivt. Alla är så galet coola när dom slåss, jag vill också ha lite sjuka svärdskills. På plussidan också då var D'artagnan bara eye candy.

we never change



6km, stolt och slutkörd. Ikväll ska jag försöka mig på att skriva klart mitt reportage även om jag känner mig helt inspirationslös. Viktigast känns dock att försöka komma mig i säng tidigt ikväll och få mycket sömn, det värsta som kan hända med reportaget är att jag lämnar in det någon annan dag.

everyday im shuffling

Ikväll kom Ellen hit, tjockade oss, chillade, glodde på nostalgibilder och lyckades fasktiskt plugga lite. Tog en promenad och gjorde lite framtidsplaner. Bland annat: 2morrow, bitches goin' runnin'!
090117-01-space-carina-nebula_big_large
När Ellen hade begett sig gjorde jag råtuffa rymdnaglar för att jag blev rastlös. Nu ska jag kolla lite på "no strings attached" innan jag somnar.

pearlized



Känns som att jag gör mycket reklam nu men i alla fall: Jag och min bäste kompanjon Maria var in på pearlized idag och kollade på en massa smyckesdelar. Det hela slutade i att vi köpte lite småprylar och åkte hem för att pyssla. Jag gjorde två ear cuffs utan några större problem, men armbandet kändes nästan som hjärnkirurgi. Fint blev det i varje fall tillslut.

e.l.f.



För några dar sen kom min och Marias beställning med smik från e.l.f.! Jag köpte bland annat lösögonfransar, eyelid primer, concealer/Highlighter, mineralpuder, vattenfast eyeliner och lite annat smått och gott. Måste säga att jag är väldigt nöjd, priset på det mesta är 15 eller 30 kronor! dessutom är det bra kvalité på skiten, kolla in http://eyeslipsface.se/ om ni inte redan har gjort det.

02.04



Jag sover, Maria sover, Hunden sover, man kanske skulle börja dra sig hemåt men Marias säng är så skön.

Sunrise

308166_262641077105358_135500506486083_694977_1814576408_n_large3918603863_d7f4e353a2_z_largeTumblr_lsyx5amufk1qdeuyro1_500_largeTumblr_lssus3ggio1qhi3dko1_500_large5809282259_db94107579_z_large

Rosa har sagt det till mig och nu säger jag det själv, jag är en sån som mår bra när det
är fint ut. Fina solnedgångar/uppgångar/sjöar/grösnka etc.

Wayne's repris



Tog en fika med lite folk, drev omkring ett tag och sov som en gud när jag kom hem - trodde jag. Hur mycket jag än sover är jag trött hela tiden om det går inte ihop i mitt huvud. Blir cp snart.

coffedeluxe


Lite mer känslor, lite snabbare uppdateringar, lite mer inspiration:
http://coffedeluxe.tumblr.com/

dreamish



Den här dagen har känts sjukt drygge som Rosa hade sagt, min längsta skoldag som på toppen av gräddmoset började med ett svårt matteprov. Matte C kommer bli min död, men nog om det. När jag kom hem till mammsen satte jag upp min nya ljusslinga längs min taklist och fint blev det! är galet nöjd med mig själv. När jag var klar med detta gjorde jag hemmagjord varm choklad med vaniljsockar och kanel i. Nu ska jag försöka börja på ett reportage och även läsa ungefär 260 sidor i en bok,

Wayne's



Kvällen spenderades i en soffa på wayne's med en chaílatte i handen tillsammans med de här fina tjejerna.

I'll hold on to you



Gör alltid en nostalgitripp när jag kollar igenom Marias gamla blogg,
bilderna är från hela vår högstadieperiod.
Älskar dig bästavän ♥

Kan fortfarande inte riktigt förstå hur gamla vi har blivit.

6

6 kilometer i eftermiddagssol. På sätt och vis tog sista kilometern emot, men samtidigt hade jag kraft till en slutspurt sista biten. Efteråt var jag slutkörd men kicken man får av att fixa det och hur fräsch man känner sig efter man har duschat är så värt det. Nu ska jag skriva ner frågor till en intervju som jag förhoppningsvis kan utföra imorgon. Efter det ska jag läsa några sidor i svenskaboken och sist ska jag försöka lura hit Maria. Morgondagen kommer tillägnas matteboken och därefter middag och bio med Rosie och Ellen!

LED

Jag som hade bestämt mig för att ha köpstopp ett tag, något måste vara fel på mig. I alla fall: idag köpte jag en LED-belysning på rusta som ska upp i taket på mitt rum, har drömt om en ljusslinga i taket alldeles för länge nu! Har höga förhoppningar på hur fint det ska bli. Nu ska jag vara duktig och dra ut och springa amigos.

Nekkid

Anna Ternheim – Such A Lonely Soul - Naked Version
Anna Ternheim – Girl Laying Down - Naked Version
Anna Ternheim – Lovers Dream - Naked Version
Anna Ternheim – To Be Gone - Naked Version
Anna Ternheim – Better Be - Naked Version

Du kommer alltid vara bäst Anna.

Såhär känner jag för dig läxa



Panda gif

-

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig


Jag lärde mig aldrig att fokusera

'

Pic

7441_large
En av de bästa bilderna jag vet.

Brit



Sittar i bibblans mysigaste gruppgrum med Rosa och dunkar musik, vi försöker bli inspirerade till att göra ett brittiskt radioprogram genom att(logiskt) lyssna på brittiska radioprogram. Ska börja lyssna på det här på heltid, från Noah and The Whale till skön dubstep. Like it!

Programmet hittas här

Misery



Alltså hur snyggt är inte det här omslaget? jag ungefär lever och andas den akustiska versionen av "Misery" just nu i ett kaos av tonårskänslor. 
   Idag gjorde jag något som händer alldeles för sällan - jag tog mig ut och sprang. Joggade i en hemskt långsam takt, säkert som den långsammaste träningskärringen(nä nu överdriver jag, men snabbt gick det inte). Hur som helst, resultatet av detta var att jag orkade jogga i en snirklig väl till Grubbeskolan och tillbaka. Skulle uppskatta att det är 6 km, kan inte minnas att jag har joggat så långt utan att stanna(och om någon träningsnaroman läser det här och fnyser så fu.). Nu, duschad och ansiktsmaskad och matt i kroppen känner jag mig sjukt fräsch. Fräscha tjejer gillas.
   Köpte nya jeans idag också, och ett linne. Har gått lös på det här med shopping sen jag fick min lön. Lite vuxenminuspoäng att jag inte kan hålla hårdare i mina pengar. Anyway, jag måste nästan visa allt jag har köpt nån gång när jag orkar för att man ska förstå vidden av hur illa däran jag är.

NU - läsa pocket till svenskan!

Godermorgon


Nyvaken äckli cppounge


Fräsch fab redo att ta över världen!

You're great



Jag och tumblr är off to a good start, kolla bara vad fint!

Söndag

Bara två tjejer som sitter i ett kök med sina mysigaste kläder, dricker te och lyssnar på the script. Söndag är en pluggdag och planen är att få så mycket som möjligt gjort, än så länge har vi lyckats käka cheesecake och plugga lite. På dagens agenda:
  • Göra klart så många småföretagandefrågor som möjligt
  • Käka middag
  • Försöka förstå sig på matte C (som är döden själv)
  • Städa mitt rum
  • Ta en promenad/joggingtur, vad min mördarförkylning tillåter helt enkelt!
  • Ta ett långt varmt bad, sen måla naglarna och dylikt
Väldigt bra plan om jag får säga det själv.

take a stoll, feel good

Rosa Norberg

Världen tykk int om mä

Imorse gjorde jag något som är väldigt ovanligt för mig, jag vaknade och klev upp av första väckningen på min mobil. Klev upp klockan sju och klädde på mig råsnabbt. Efter det hade jag hur mycket tid som helst att käka frukost så jag gjorde mikrogröt med äpplen och kanel och socker. Sen tog jag bussen som går innan bussen jag måste ta för att hinna till skolan i tid, och vad händer när jag kommer till skolan? Vi har sovmorgon.

true

269699_1651906236403_1799458480_1071170_1037338_n_large

få allt det onda att försvinna




Andra ögonkastet


Första ögonkastet: Mitt hår är axellångt och det ägerrrrrrrr
Andra ögonkastet: SIDEEEEEECUTTTTTT, LAST TRAAIN TO AWESOMEEEETOWWWNNNN

Har gjort nåt jag inte trodde jag skulle göra, men det får förbli en hemlis till imorgon!






Sat



Lördag morgon tog jag och Rosie bussen in till stan för att käka skrovmål och göra soundtrack och ljudeffekter och röster på folk som passerade utanför kungspassagen, det var hysteriskt roligt. Hängde lite på bryggan i solskenet och bara njöt av finvädret.


Förresten är det ju lite spännande att ungefär 50% av det jag publicerar här är låttexter från asbra låtar som man inte hör av att se texten och som ingen vet riktigt hur jag relaterar till om jag nu gör det. Ska sluta svammla nu och gå till sängs istället. Hur som - ska skära ner på texterna godnatt for now

NYC del 3


Riktigt is-te på starbucks, inte sötsliskig blandsaft utan kallt passionste som var förvånansvärt gott! men jag måste säga att starbucks är galet överskattat(fast det hade ni säkert redan räknat ut)
Något slags street-art 9/11 memorial, mäktigt att det var så många bilder och de var gjorda i mosaik

Det blev en hel del parkbänkspauser, jag hade hemskt ont i benen av att gå så mycket. Men en sak kan jag säga, USA levererade på glassfronten. Det här är ärligt godaste glassen jag har käkat, för det röda man ser i mitten är nån slags mjuk kaka ungefär! crazy gott.

Dance with somebody

Foto: Ellen
Last friday night älskade jag er mer än vanligt AR2C!

-

Ten nine eight and I'm breaking away
I'm all dressed up and I'm ready to play
Seven six five four and I'm all over you
Counting three two one and I'm having fun...

RSS 2.0