remember

Even though we've changed and we're all finding our own place in the world,
we all know that when the tears fall or the smile spreads across our face,
we'll come to each other because no matter where this crazy world takes us,
nothing will ever change so much to the point where we're not all still friends

P


.

Words,inspirational,quotes,want,truth,wisdom-7ae9838af7b1a5e6278406ccfca2f9f9_h_large

What Are You Doing New Years Eve?Det här kan vara det finaste någonsin, och jag längtar så sjukt mycket till morgondagen. Borde egentligen sussa sött vid det här laget men av någon outgrundlig anledning är jag inte trött. Ny klänning nytt halsband ska måla naglarna med lånat nagellack och det bästa är att det egentligen inte ens skulle spela någon roll om nyår blev en flopp.
Varför?
Jo, därför två dagar senare åker jag ned till Karlstad med en av världens bästa och spenderar lovets sista vecka där. Taggar till tusen och lite till.

beslutångest


Såhär en dag innan nyår har jag inte än bestämt mig för vad jag ska ha på mig, har aldrig varit bra på det här med tidsplanering. Förväntningarna är i alla fall höga, peppar till tusen. Tjugohundratolv känns lite speciellt på nåt sätt.

Morning glory


Winter is all over you

Promenad med bästa farmor


Från utanför Sollefteå

Idag vid tio över tre anlände jag och pappa i stugan. Missade en liten del av Kalle anka men vad gör det om hundra år. Här är det fint på många sätt och vis, till och med Jakku lyckades för en stund hålla sig i skinnet och se söt ut på julafton. Vid halv tolv var jag säker på att jag skulle somna vilken sekund som helst så jag gick och la mig, dåligt val. Tre timmar senare ligger jag här rätt utmattad men trots det sömnlös.
Satfläsk.
Är dock evigt tacksam över att jag kan ha mitt iTunes i mobilen, har saknat det nå överjävulskt sen min iPod bestämde sig för att lägga av. Rundar av det här nu med ett God Jul, nu ska här försöka sovas.

Mr. Law

Tumblr_ljg5umx6uf1qb2mnpo1_1280_large

Boys are back in town yeah!


Hörde att en liten tjej kom upp hit från Karlstad idag
Hörde att hon numera rockade lila hår istället för grönt
Hörde att jag hängde med henne och Arvid ikväll och spelade spel
Hörde att jag skulle fira lilla julafton med henne och Maria imorgon

Bet that you look good on the dance floor/natti
-

Tumblr_lv62dezrn91r6ongro1_500_largeTumblr_lw4xezoldm1qiy3eto1_500_largeTumblr_lv7gmsehc31r4upcvo1_500_largeTumblr_lv625p0i6b1r6ongro1_500_largeTumblr_lt9tgdicya1r4hy4ao1_500_largeTumblr_lulwy7l4fx1r6vllho1_500_large

Adele

I'm fighting these feelings away but the more I do, the crazier I turn into

Julgård intro

Dagen började med att min mattelärare bjöd på fika, chokladkaka med hallon till! Sen kickade julgård på midgård igång med det här, blev stört taggad av danstvåans framträdande. Efter det pyntade vi pepparkakor, kollade lite på grinchen, rimmade och lekte samuraj.

Fjärde advent - genom Ellens kamera
foto: Ellen
Lilla julafton, fikade massa, gjorde julgodis, firade även Rosas födelsedag i efterskott, sen på kvällen klädde jag och Ellen(åhå ett rim!) granen. Bästa julekvällen(yes I did it again).

Born this way


Märkte just att Zombie boy är med i born this way videon. 
Edit: Han är så stört snygg, tvekar ni säger jag bara 2.19 http://www.youtube.com/watch?v=iLpbMqQMelk

julstämningIgår var jag på Julmys hemma hos my med en hel drös av härliga kompisar, drack glögg och fikade och körde julklappslek. Mysigt med stort M. 

Idag har i stort sett hela dagen spenderats med att baka lussekatter och pepparkakor. På kvällen kom Ellen hit och bilden ni ser här ovanför är en extremt vacker plåt som vi gjorde med bland annat porträtt av oss(Jag gjorde Ellen nere i vänstra hörnet), ett tjockt par, man i kostym, bajskorv, emokattmedmänniskokroppochhålihjärtat och så vidare. Ännu senare kom Henrik och Sebbsan hit för lite spela spel, fika, spela gitarr. 

Och nu då, nu är jag trött och slökollar på en djävulsk romans men överväger att sluta innan den är slut, jag hatar slutet.

High heels


Edit: Vi är faktiskt riktigt jävla snygga bakom den retarderade biten.

YOU GO GIRL


Idag är ingen vanlig dag för idag blev Rosa sjutton bast!
GRATTIS PÅ SJUTTONÅRDAGEN BÄSTASTE STÖRDO ♥

outrun my gun


En väldigt duktig duo som gör covers, assnygg 50-talsbrud som är grym på att rappa och en kille som är taggad till tusen. Lyssna säger jag bara!

KLAR

I alla fall en liten lättnad av allt skolarbete som måste kämpas in nu innan jullovet!

A-PunkEngelskaarbetet börjar som tur är  leda mot sitt  slut i samband med att jag känner hur ögonlocken faller ihop. Kan berätta att det inte är så himmelens jätteroligt att försöka översätta en artikel från svenska till engelska som man inte förstår innebörden av. Men som sagt, ska ta en dusch och sen göra en sista kraftansträngning och skicka in det här innan jag går och lägger mig.

Summer come save me

378865_2135201434678_1685348321_1519912_149882208_n_large6473490761_69eea08cf1_z_large

MINDFUCK


Tree House

Sov över hos Amanda och vi käkade kebab till frukost, mmmmm. När jag gick hem imorse gick jag förbi en träkoja, känner att det kan bli ett projekt för nästa sommar. Vad jag försöker säga är att om någon är sugen på att bygga koja nästa sommar är det bara att höra av sig!

Idag hade Maria ett födelsedagsfika som började med chokladrutor, rullrån, prinsesstårta, mjukpepparkaka(listan kan göras lång) och slutade med fem tjejer sovandes i soffan. Tredje gången jag firar Maria men grattis igen i alla fall.

TGIF

294072_245711092148506_100001288519707_711106_1778157104_n_large
Sjukt bra gårdagskväll säger jag bara,
ikväll vankas det pokerkväll @Amandas!

Tjuvlyssnat.se

Två tyska utbytesstudenter ~25 diskuterar svenska namn.
Kille 1: I really like the name Gustaf.
Kille 2: Ok, why?
Kille 1: Cause I always think they say "My name is Good stuff", and I think that would be a really cool name!

ring/claw


.

Vi finns här för dig, alltid och när som helst
det vet du

This river is wild

Tumblr_lvu86i11pe1qehuc3o1_500_large

Mirrors Edge


Håller på att installera om Mirrors Edge på min dator, hur grymt? Faith är ju ungefär coolaste tjejen i världen. Är astaggad fast jag minns att det var svårt att spela utan en lös mus, får funka ändå helt enkelt.

Sjutton år i stadenGrattis älskling!
Hon fick ännu ett paket inlindat i tusen kilo tejp, tradition numera haha ♥

SNÖ

Anigif_large

Lyckan var total imorse när jag vaknade och möttes av pudersnö när jag tittade ut. Nu slipper alla tomtar och ljusslingor och adventsljusstakar se så väldigt malplacerade ut. Nu känns det äntligen som december och jag tror det blev som jag hoppades, vi slapp äckelperioden med snöslask och hoppade rakt in i den iskalla pudersnön istället.

Wish us luck

Sitter i biblioteket med en Powerpointnazist och försöker få ihop något vettigt till svenskaredovisningen som ska taga plats imorgon.

Fredag i tre mobilbilder


1. Gå till skolan, njuta av utsikten från bron
2. Vara på skolan, hänga i solen
3. Baka egen pizza och dansa

Saturday eveDet här var nog bästa Twillightfilmen hittils. Vill inte ens berätta något om den man måste se den själv. Igår blev jag och mamma bjudna på middag av familjen Bodin. Åt tidernas godaste revbensspjäll på All Star och efter det gick vi minderåriga och såg Breaking Dawn. Säger bara att Bella var finast som vanligt, Edward snyggare än vanligt, och suondtracket perfektion, som vanligt. Är inte speciellt blödig men tårar var nära ett par gånger under den här filmen, så se den.

A monkey needs to danceSitter med på den här b-rudens mattelektion och väntar på att de ska sluta så vi kan sätta oss på en buss hemåt tillsammans. Johnossi i lurarna, good shit. Ikväll vankas tjejmiddag, förhoppningsvis i form av pizza eller potatiskroketter. Tror att mattelektionen äntligen börjar lida mot sitt slut, så
C'ya

RSS 2.0