Måndag morgon


Att vakna upp 03.30 från en dröm om en gubbe som drack blå färg för att få blått hår. Legat och dragit mig sedan dess och nu är det plötsligt bara en timma tills jag börjar, har väl egentligen aldrig vaknat i såhär bra tid av mig själv. Regnet piskar utanför mitt fönster och egentligen vill jag aldrig lämna den här varma sängen. 

Thai


Var ute och åt thaimat med pappilappen, så, himla, gott! Nå kyckling i röd curry och cocosmjölk, mm-hmm. Har även varit på stan och införskaffat nya blyertspennor pga Freddie förstöraren. Men det är svårt att vara arg på han ändå.

The face of a destroyer.


Them times be fun


Ville åka in till stan och lyssna på Gudrun Schyman idag, istället låg jag helt utslagen i soffan halva dagen pga fixar aldrig till mitt dygn för att orka jobba frukostar + leva ett liv utöver det. Plus att när jag kom hem från jobbet hade Freddie käkat upp 3 av mina bästa blyertspennor, och en pennvässare. Kul liv. 

Chicago


I drove to New York 
in the van, with my friend 
we slept in parking lots 
I don't mind, I don't mind 
I was in love with the place 
in my mind, in my mind 
I made a lot of mistakes 
in my mind, in my mind 

Blue is the warmest colour

 

Livet

Att ligga i sängen med chips dipp och trocadero och uppleva nån sorts livskris, eller är det bara bakisångesten som smyger sig på? Har ingen aning. Börjar jobba om 5h, men är inte ens lite trött. Har nog egentligen haft lite framtidsångest hela den här månaden. Vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv och det stör mig, kommer åt mig och gnager. Önskar att jag kunde vakna upp med nån sorts uppenbarelse om vad jag ska göra med lill-liv1. Tackade nej till en plats på ett program som jag trodde jag var säker på att jag ville gå, men som sagt nu är allt bara en stor röra i huvudet. Önskar även att jag hade råd att flytta hemifrån, är trött på att bo i den lilla bubblan som kallas hemma. Oh well, försöker gå in med inställningen att allt kommer lösa sig, vilket det säkert kommer men jag gillar att ligga steget före och ha en plan. Nu är det bara som att livet händer och jag hakar på. 

Är vid liv

Jag lever, och frodas, och jobbar, och går ut, och har köpt ny kamera, och Freddie är ett givet foto-objekt.

RSS 2.0