11 – Mina syskonLika som bär!

Jag har ju då inga biologiska syskon, men när jag och Maria var små bestämde vi tillsammans att hon kunde vara min syster och vi har ju aldrig "gjort slut" så jag antar att vi fortfarande är det.


10 – Det här hade jag på mig i dagStickade Myssockar
Stickad Myshalsduk
Ostickade Myschinos
Ostickat Myslinne
Rött läppstift


09 – Min tro

Jag tror att det finns en plats dit döda människor kommer, men sen om jag tror på gud eller inte det vet jag inte riktigt. Jag skulle vilja säga nej men jag vet faktiskt inte. Jag tror att religion för många är bra att ha, bra att kunna luta sig mot när de har det tufft. Jag tror helt enkelt att man ska syssla med saker som får en att må bra, det är min tro.

08 – Ett ögonblickNionde juli 2009, när Killers kom ut på scenen och allting var så jävla galet.
Och det som hände dagen efter kommer alltid att vara något av det sjukaste någonsin, det kan ni läsa om här.

07 – Min bästa vän (2)Det här är då Moa, vi möttes i sexan då vi hamnade i samma klass. Jag träffade henne hos en annan kompis och vi fastnade direkt för varandra. Till skillnad från mig och Maria så är jag och Moa väldigt lika vad gäller musik och stil. Därför har det alltid varit lätt att hänga med henne och hon förstår mig väldigt bra. Moa är en sån det aldrig slår fel med, vi har alltid roligt ihop och under en lång tid pratade vi ofta i takt. En av dom jobbigaste dagarna i mitt liv var hösten 2009 när hon flyttade ned till Karlstad med sin pappa. Nu bor hon i alla fall där och har en fin pojkvän och även om det gör lite ont att vi inte kan ses lika ofta så är jag glad för hennes skull, för hon är fortfarande min bästa vän och allt är så fint när hon kommer hit.

07 – Min bästa vän (1)

Oj, min bästa vän, jag har två riktiga bästa vänner så väldigt olika att de förtjänar varsitt inlägg.
Här kommer den första.Året var 1999, jag var fem bast fyllda när jag träffade mannen i mitt liv, Maria Bodin. Sen dess har vi varit bästa vänner. Det finns ingen person som jag har älskat men också hatat så mycket som henne. Vi var aldrig speciellt lika jag och hon, varken till sättet eller utseendet men det är också det som gör oss så jävla bra. Maria är det närmaste jag har kommit en syster, och det medför syskonbråk. Jag brukade skrika till henne att jag hatade henne fast jag inte gjorde det, fem minuter senare gick jag över till henne jätteledsen och bad om ursäkt. Nu har vi som tur är vuxit ifrån sånt. Hon är den som vet absolut mest om mig och jag kan berätta vad som helst för henne. Vi lär nog aldrig växa ifrån varandra, i så fall hade vi redan gjort det vid det är laget.


06 – Min dag

Ja då kör vi igen efter ett litet snyggt break.
Halva min dag har spenderats i min soffa med ett varmt täcke där jag har gråtit som ett litet barn till Brokeback mountain och Remember me, varav jag har sett den sistnämde förut. Brokeback mountain är bland det finaste jag har sett och jag får ont i hjärtat bara jag tänker på den. Anledningen till mitt soffliggande är feber och allmän förkylning. Sen gick jag ut med hunden och därefter knallade jag över till Maria för att fortsätta glo film fast nu med sällskap. Annars har det inte hänt så mycket, spännande va?

-

Bloggen och listan sjukskriver sig, och fortsätter på dag 6 på måndag istället


stadiga 37,5 gick snabbt över till...


is it a bird? is it a plane?NO, IT'S A MONSTER!

Det snurrar i min skalle!!

Bokstavligen, jag har varit yr och alldeles tjock i huvudet hela dagen. Vaknade på natten alldeles varm, lyckades somna om, vaknade sju av mig själv fast vi hade sovmorgon. Sprang till bussen efter att ha tappat bort tiden i gitarrspelande och högsjungande, trodde jag skulle svimma i en snöhög när jag sprang. Drack två kopper kappe inom loppet av 10 min när jag kom till skolan. Satt och skakade resten av mattelektionen. Trodde jag skulle somna i korridoren, gjorde inte det. Ringde pappa som kom och hämtade mig två, kom hem. Tog en varm dusch. Och nu sitter jag här, astrött och tjock i huvudet. Trodde det var feber med termometern visade på stadiga 37,5. Snart ska jag käka lite ipren och sova, hoppas att det gått över tills imorgon.

05 – Vad är kärlek?

En gång i åttan skrev jag en jättebra text om kärlek och vad det är på engelskan, jag önskar att jag hade den till hands. Men jag gör ett försök ändå.

Alla säger att kärlek är villkorslös, men för att få kärlek måste man ge kärlek.
Kärlek är när du har haft din hund i knät i över en kvart och den sätter sig upp och pussar dig i hela ansiktet.
Kärlek är när du är förkyld och din pappa går upp mitt i natten för att koka honungste.
Kärlek är när någon som står dig nära hjälper dig att hanskas med dina problem.
Kärlek är när du blir pirrig i magen och hjärtat slår lite fortare så fort du ser honom, men kärlek är också trygghet och tillit.

Det där var mitt försök på att beskriva kärlek, men kärlek är så himla mycket mer. Kärlek är olika för alla människor och man får känna på den riktiga definitionen av kärlek när man blir kär.


Se den här filmen om ni inte har sett den, "en kärlekshistoria"

04 – Det här åt jag i dag (igår)

Glömde att svara på den här frågan igår, kanske för att den är så ful. Men, rätt ska vara rätt. Intresseklubben, håll hårt i era anteckningsblock för här kommer det:

Till frukost åt jag äpple/fläderfil(päronfil är mycket godare) och en macka. Fick ni med allt det där? bra.

Till lunch tvingade jag i min skolans spaghetti och köttfärssås, det smakade som att dom hade mixat allt till en gubbe utan tänder -inte gott.

LillArvid käkade middag med oss och då blev det färsk ravioli och pastasås, MUMS.
Beats the hell out of spaghetti och köttfärssås!


03 – Mina föräldrarDet här är då min pappa Thomas, en snubbe som gillar att lyssna på rix fm och på sommaren åka motorcykel. När man käpper bilder av pappa kör han gärna James Bond-minen. Han är för övrigt ett enormt Bond-fan. Han är en samlare kan man säga, jag vet inte hur många filmer han äger men det är säkert över 500 st. Pappa är en väldigt chill person, vi bråkar aldrig med det kan bli lite småkiv när vi är hos farmor och farfar. Faktum är att där blir han mer som en dryg storebror när vi småtjafsar på hemma hos dem. Det är kul för farmor tar alltid mitt parti till 100% fast jag och han inte är seriösa. Jag vet inte vad jag ska säga, han är bara väldigt avspänd och lätt att hänga med. Älskar pappa.Mor min och jag på julafton. Mamma är en kvinna som tycker om att lyssna på nickelback och spela bridge. Hon hatar att förlora och har alltid gjort det. Hon tycker om att ha ordning på var saker är, och jag tror att blandningen med henne och pappa som är mer lagd åt det slarviga hållet ger en sorts lagom vilja för mig att hålla reda på saker. Vi reser ganska mycket mamma och jag och det är otroligt kul. Skönt när man får komma bort från allt och bara hänga lite. Älskar mammsen.

är sömn verkligen så mycket begärt?
avatars myspace with Gickr

På mitt golv:

Sovande hund
Tofflor
Gitarr
Novellsamling, båten - nam le
Mattebok
Teckningar
Bokmärke
Kläder

02 – Min första kärlek

Min första kärlek var en dagisfröken som jag tyckte var den snyggaste någonsin. Tyvärr gjorde våran åldersskillnad att det aldrig blev nåt, han tittade aldrig åt mitt håll på det sättet men jag vet att han ville. Men han kunde ju ha förlorat jobbet och jag kunde har blivit kickad från dagis, då hade vi stått där på gatan, utan jobb och utan boende, ensamma och kalla i regnet. Det var nog bäst för oss båda då. Så det blev aldrig något på den fronten och sen dess tyckte jag länge att killar var töntar hela högen.

01 – Om migDet här är då några bilder från mina glory days. Jag heter Rebecka Nilsson, but you can call me Pekka. Mitt smeknamn växte fram någon gång i sexan, rebecka - becka - pekka! och på den vägen är det. Min favoritfärg var länge gult, man skulle kunna säga att jag var lite besatt. Men nu är det rött som gäller. Jag tycker om att vara kreativ och går ettan på ett program som heter Arena Kultur. Som sam fast mera kultur- och estetinriktat. Har ingen aning om vad jag vill göra när jag blir stor. Brandman skulle vara väldigt tufft, men jag tror mest att det hänger ihop med min stora dröm i livet
- att ta sats, och bara slänga mig ut genom ett fönster.
Det skulle var så sjukt fett att, ja jag vet inte hur jag ska beskriva det. Vill göra det nån gång i alla fall. Jag tycker att jag är en väldigt avslappnad person, det är sällan jag hamnar i bråk med någon. Jag minns nästan inte senaste gången. Jag har en väldigt eh, bred humor. Om man vill dra ett skämt och är rädd för att det inte ska gå hem är det bra att ha med mig. Något jag hatar är när människor snackar skit. Till och med när min mamma säger något om någon av hennes arbetskamrater kan jag ta dennes parti och försvara han/hon utan att veta vem det är. Oftast förklarar jag bara att jag inte är intresserad av att höra hur någon gjorde bort sig för jag vill själv inte att någon snackar så om mig. Jag är allergisk mot skitsnack där personen i fråga inte får säga något till försvar, det och pollen. Annars så gillar jag hundar, svartvinbärssaft, vänner och musik. Det bästa jag vet ät att bada, så har det varit sen jag var liten. Helst där jag inte bottnar för jag har fobi för algerna på botten.

Tror jag måste stoppa där, annars kan det här bli hur långt som helst.

Första listan

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

You've got the love

Zippar på billig energidryck som nån annan tolvåring och lyssnar på florence + the machine,
inatt är jag vaken hela natten, och hela dagen imorgon, och sen ska jag sova ordentligt.
Om inte det här fungerar, kommer inget att göra det.

Jag har för övrigt börjat tänka mycket i the sims-banor, i allafall när det gäller humör. Jag ser hur energispalten går från gul till ljusgrön när jag dricker energidrycken, och hur hungrig mätaren fylls när man har käkat. Kan inte sluta tänka såhär nu, lite mindfuck.


Klicka - fint


spontan(ofrivillig) sovmorgonJovars, lyckades somna först halv sju på morgonen och sen sov jag till 11. Bra jobbat Rebecka. Men det är lite så, jag försover mig väldigt sällan men ska det göras ska det göras ordentligt. Som tur är så är det fredag så jag har hela helgen på mig att vända tillbaka dygnet.

Just nu ligger väldens finast pojkvän och sover här och han har gjort det länge och han är fin så jag ska inte väcka han.

Rebecka Nilsson

ligger sömnlös, kommer vara så död imorgon.

Att sakna sin pojkvän
HELT JÄVLA UNDERBART!!!


Paus

Somnade kvart i sju och väcktes 11, har inte läst ut boken och är absolut inte klar med analysen.
Tar en paus.

INSP


Att nattplugga

Nej det går inte, förvisso har jag lyckats läsa öve hundra sidor ikväll men jag har tvåhundra kvar och jag fixar inte att läsa dem och skriva en romananalys jag gör bara inte det.

Efter att ha yttrat dom orden känner jag bara att banne mig det kan jag visst. Herregud vad jag är envis ibland, det är helt galet. Det är är ändå bara en småsak.

Egentligen vill jag bara sätta mig i arbetsrummet och måla lite. Men då blir läxan absolut inte klar i natt. Beslutsångesten är enorm, ty jag har två ideér till två bilder, men jag vet hur det blir när man skjuter på sånt. Jag kommer vakna imorgon och inte ha något sug alls.

Under den senaste minuten har min superhjärna utarbetat en vattentät plan. Om jag lyckas läsa hundra sidor till, och skriva ett litet fult utkast till romananalysen, då. Då ska gudarna få se vad man kan skapa med lite färg!
"Man, you overdid it again..."
Okej jag kanske inte måste visa gudarna vart skåpet ska stå, men jag ska få klottra lite i alla fall.

Varför jag avskyr spindlar mer än pesten!
Sum

Jag vill som så många andra ha sommar nu. Sommarlov med varma nätter tunna kläder och en massa badande. Vill att det ska vara 25 i skuggan och att jag och Maria ska glida ner till älven och hänga där hela dagarna. Vill fylla år och fullfölja mitt nyårslöfte om att ha beachparty om det är bra väder. Vill åka ner till götet med väldens finaste igen och vara med han i världens mysigaste sommarställe. Framför allt vill jag ha linne och shorts och bruna ben och bara glassa på dagarna i ända. 

want
Nyårsafton


Alla bilder är Cornelias!

Såhär spenderades mitt nyår, med världens go'aste knytis-middag hos hos Henrik och med massa fina människor. Mitt nyår var asgrymt och av någon anledning har jag jättehöga förväntningar på 2011. 

Några nyårslöften

Jag ska börja läsa tidningen och kolla på nyheterna oftare. Jag har alltid sämst koll på vad som händer i världen. Plus att internettidningar är sjukt smidiga, och de har massa läsvärda artiklar.

Jag ska sluta tänka och börja göra. Något jag är väldigt dålig på, överanalyserar gärna saker. But, enough with that shit.

Jag ska få bättre kondition. Nä jag ska inte sluta äta och vill inte väga 42kg, men man mår bra av att röra sig och jag tycker ju faktiskt mycket om att springa, egentligen.

Om det är fint väder när jag fyller år ska jag ha beachparty och grilla, och kanske tillochmed stuva in några i min lilla sommarstuga ute vid havet.

Juste, sista. Jag ska börja måla mycket mer istället för att göra ovärda grejer som facebook.


3 saker som stör mig

  • videor som inte buffrar alls
  • rött kombinerat med rosa
  • att h&m har börjat använda sig av äkta läder

 


Sådan far...


cut

Gjorde nyss en stor rensning i mitt bloglovin, det var inga nåder alltså. Nu är det bara det bästa kvar och ni har tur delar jag med mig av lite sådant sen.

BajsapaHej jag är hemma hos den här posern som drar söderut ikväll.
Nu ska vi kolla på grotesco så ni får ha det så kult, hej-

Julafton

Min julafton var väldigt stillsam och mysig med mamma och pappa. Molly fick också en julklapp men var mer intresserad av papperet än tuggbenet. Själv fick jag bland annat en James Dean tavla och jag tyckte att den krävde en riktig posé medan mamma bara såg söt ut. Numera hänger den fint på min vägg och steker.

RSS 2.0