Farmor farfar Jakku jag & stuganSover i samma lilla hörn av farmor och farfars sovrum som jag alltid gör. Idag vallades en massa lam hit för att beta här, ja inte i mitt hörn då utan på farmor och farfars åker. Jag småler hela tiden när dom bää'ar för dom låter så dumma. Har lite svårt att sova om nätterna av två anledningar. Ett så tänker jag lite för mycket och två så sover jag lite för mycket på dagarna. Farmor lagar massa god mat och farfar agerar lekfarbror(såna blir man aldrig för gammal för!). Pappsen kom ner hit igår och ska ha mig till att kasta frisbe. Har planer på att tvinga med han till sjön för ett dopp imorgon. Det är väldigt stillsamt här, om jag kunde skulle jag ta fler skogspromenader - men myggorna attackerar i grupp och tömmer en på blod då. Har läst ut Haruki Murakamis bok Vad jag pratar om när jag pratar om löpning och är extremt taggad på att börja springa igen. Fast pax inte långdistans. Har börjat läsa Norwegian Wood också, det är lite knäppt att läsa den nu direkt efter för man märker så väl att han använder sig av egna uppleverser och intressen och så vidare.

Jag saknar Moa och Maria och Ellen och Rosa en massa, ni är bäst bara så ni vet. Tre sistnämda måste lova att åka och bada med mig så fort jag kommit hem!

I'll be yours and you're mine, and I'll be your friend, let's stay til' the end

5

Tumblr_lobuc70l681qhslvto1_500_largeTumblr_llaftwmmww1qk0g0fo1_500_largeTumblr_lmyyvxcsev1qbjt25o1_500_largeTumblr_lk0icnzfsv1qzkhmuo1_500_large

4

10004574170f61c526_large

3

Tumblr_lohw5or7hu1qf1gz5o1_500_large

2

Tumblr_lowojhpvit1qf0nldo1_500_large

1

Tumblr_lown57hzq31qec3guo1_500_largeTumblr_lot2d0boqj1qarotao1_500_large

Let me put it into numbers

:

kaos

Kan livet bara sluta fucka sig hela tiden. Jag orkar inte mer nu. 
Allt är så orättvist bara.
Fixar inte. 

Och PS. det kommer inte att bli bra.

When you came in, the air went outTumblr_lnslb5gorb1qzcunco1_500_large
Tumblr_lojsgqxctf1qbc0rko1_500_largeL_large

Det roliga är att jag tänkte skriva Alexander Skarsgård är så snygg som Eric i True Blood att jag ungefär gråter blod, sen kom jag på hur ironiskt det var.

Säkert!

Foto: Ellen

Världens finaste Annika spelade på trästocks och var förstås bäst. Fler artister borde våga göra musik på svenska.

THUNDEER

Vaknade av att åskan drog till med en superdunderjävla smäll vid tretiden inatt. Hade somnat framför True Blood, jag är så sjukt envis när jag ska kolla serier innan jag somnar. Blundar till, slår upp ögonen och tänker "nej jag är inte trött, jag ska orka se klart det här avsnittet i alla fall" och 99% av gångerna slutar det med att jag vaknar på soffan morgonen därpå och tänker något i stil med "jaha, nu igen".   
   Det jag ville komma till med åskgrejen är att jag nu hela tiden hör i mitt huvud THUNDEEEER från mammas nya kille. Han är det synd om. Snart ska jag och far åka och mata en katt som för tillfället bor själv i en lägenhet på mariehem.
   Från och med nästa tisdag är det helt okej förresten att komma förbi på renmarkstorget och säga hej till mig, för där kommer jag stå och hyra ut cyklar och utföra mindre besiktningar av privatcyklar. Kändes som ett ganska soft jobb när jag sökte, hoppas det är det också. Lär ju förhoppningsvis vara lite trevligare än att plocka ogräs i alla fall.
   Och till sist ett litet tillkännagivande, jag saknar skolan lite. Saknar alla goa' klassisar. Den här terminen ska jag alltid ligga steget före och aldrig hamna efter med något skolarbete what so ever. Löfte till mig själv sådär(det blir officiellt om man skriver det på sin blogg). Det var väl ungefär det, nu: Åff to cat!

Hahahahaha

http://vk.se/Article.jsp?article=462433

Nämen det är tur att ni har mycket att göra polisen!

.Jag orkar inte ens hata, för att hata innebär att man aktivt lägger ner energi på att inte tycka om någon. Jag tycker bara inte om er längre och that's that. 

Trodde att jag skulle gå sönder mer av det här, men nu när det har lagt sig känner jag mig faktiskt ganska jävla bra. Älskar mig själv och älskar människorna som är mig närmast. 

Så fock it, imorgon är det trästocks och inget kommer förstöra det för mig.

Inhandlat


Köpte massa grejor på röda korset idag! Bra tisha för 40 spänn, en harry potter-väckarklocka och en rosa kamera för tjugo kronor vardera. Passade också på att köpa en bikiniöverdel jag tittat på förut på stadiums rea. Jag har höga förväntningar på väckarklockan, jag är sämst i hela vida världen på att vakna i tid. Kameran var bara för fin och billig för att jag skulle kunna gå förbi den. Har egentligen ingen aning om den fungerar men nu är den i alla fall laddad med en filmrulle och batterier, så den får väl följa med till trästocks imorgon. Håller tummarna flera gånger om för att den ska funka!

-

Ibland kan man bara skylla på sig själv och ingen annan
för om man inte vågar riskera något får man aldrig veta
och jag vill veta, fast jag är för rädd.

Ikväll smäller det!


I'M BLUE DADIDIDADIDA


Blir lite knäpp i huvudet när jag inte har träffat Rosa på nästan två veckor. My mind works in mysterious ways om jag säger så!Fast så är det ju soligt ute, ska åka ner till älven och steka med Ellen! också är ju bästaste Moa i stan, också ska jag ju se sista delen av Harry Potter ikväll. Också är det ju trästocks i helgen och jag ska ju dit med världens bästa personer och kolla på Säkert! och nu ska tydligen Rosie med till forsen så det är win win situation! Livet är ju ganska soft ändå.Goddag, hejsan och hallå!

dsc01972 (MMS)

Godmorgon, Goddag, hejsan och hallå! Har spenderat natten ute i stugan. Igår var jag på bettnäss med massa bra folk sen åkte jag till stugan för lite båtåkning. Har sovit alldeles för mycket för mitt eget bästa = är alldeles mos i huvudet. Fast jag bara sovit här en natt ska det bli skönt att åka hem.


-

Igår gled jag och Moa runt på vattenskidor
idag säger kroppen nej.

Turquoise!!!!!!!!!!!!


we the beztHejsan hallå och hejdå, nu åker vi ut till Moas stuga!

Sum


Bild från i fredags, det finns tre tjejer som är bäst i världen varav två av dem är med på den här bilden. Jag hade en väldigt bra kväll med väldigt bra folk. Grillade, chillade och hann med att prata lite om livet.  

För en timma sen satt jag i Brännland och chillade med Arvid i morgonsolen, mycket mer än helt ok! Funderar dock på att vända tillbaka dygnet till det normala igen. Skulle säkert vara bra av många anledningar, fast det är finast ute på natten och varför missa det för att sova.

-

Fan vad jag älskar er då

Förresten

Sommarlovet glider på, solar och badar varje dag ungefär. Käkar massvis med skräpmat. Hänger med världens bästa tjejer. Nämnde jag att jag badar? Brun och fin har man hunnit bli också. Det bästa med sommar är att alla blir så glada och härliga, och man kan vara ute i ljuset natten lång. Börjar tro på det här med att sjutton år är the time of my life. Just nu känns allting jävligt gött.
Jag älskar morgonsolen,
och dagssolen,
och kvällssolen också för den delen.

celeb

Rosa Norberg

Ibland blir man avis på Rosas snygghet, tror jag ska sluta hänga med henne!
(PS ROSA SKOJA, MEN DU ÄR ASSNYGG)
Arbetarquinnan hamnade i ett litet repotage

Blir så gla'!

Jag blir så sjukt jävla glad för all fin respons jag fått på novellen jag publicerade, sitter ju och småler mest hela tiden när jag läser vad folk skrivit. Finns inget bättre än att få cred för sånt man tycker om!

Moa är här!

Och vi har gjort Amerikanska pannkakor!!!!!!!!!!!!!!! HON E BEZT

Imorgon


Foto: Stina
Jag och Maria på konfirmationen för två år sedan! Med frälsarkransen på armen och allt. Vilken nostalgi, känns som att jag själv konfirmerades nyss. Imorgon är det nittiosexornas tur, och alla kommer vara så himla fina. Fastän jag sov så mycket i natt är jag trött som en fisk = nu duschen sen sängen så jag orkar pallra mig upp imorgon.


Hemkommen


Igår kom jag hem efter en vacka med massa konfirmander i Tavelsjö. Sov ungefär 16 timmar inatt.
Jag har haft det sjukt gött med massa bad och chill. Tog totalt 25 bilder under lägret, varav ingen visar:
  • ubåtar
  • spontanhårklippning med nagelsax
  • nattklotter (dock ser man ju hämnden på näst sista bilden)
  • raklödderkriget
  • BADAA
  • Irländsk julafton på bryggan
och så vidare. Det har i alla fall varit en bra vecka med råmycket kul, mitt hår luktar fortfarande raklödder trots att jag duschade igår direkt jag kom hem. Mer bilder kommer förhoppningsvis när komerakvinnan Pernilla kommer hem från Turkland!

RSS 2.0