Julbord

Hej vad det går, jag jobbar och jobbar och mina fötter är ömma mest hela tiden. Tur att jag har jättebra arbetskamrater och att jag får äta massa godsaker från julbordet, det bästa är janssons frestelser och hjortron-cheesecake, gudomligt säger jag bara! Dock tror jag att jag håller på att utveckla ett sockerberoende av att dricka julmust varje dag, men vad gör det om 100 år? Ville väl mest säga att jag lever och mår bra men kommer jobba en himla massa fram till och med 22:a december så mitt liv kommer ej vara så spännande innan dess. Bilden illustrerar vad jag gör efter jobbet, kollar på barna Hedenhös uppfinner julen (som för övrigt är en riktigt bra och mysig julkalender med bra skåderspelare), myser med Freddie och fikar. 

Wärdshus


Är så himla nervös för imorgon jobbar jag mitt första pass på Brännlands Wärdshus. Tur att mina två första pass är lunchservering eftersom det är mindre folk + det mesta flyter på av sig själv, tror jag... Och, man tror alltid att saker ska vara värre än de egentligen är så det kommer säkert gå råbra! En bra grej rent allmänt är i alla fall att jag fick hem bästa tröjan för några dagar sen, den ä såå mjuk inuti och fin utanpå så ska bo i den nu. 

Håriga drömmar


Tänk om man skulle ta och färga håret efter nyår, t.ex när jag får min lön. Hoppas jag vågar, skulle vara så fint med lila/blått och ganska mörkt hår!


RSS 2.0