KuHi

Heeeej, får det lov att vara lite idé och kulturhistoria?

Nehe? inte det inte, här var vi kräsna...
hysch hysch(hemlis: jag somnade i soffan när jag skulle plugga hehe, och första gången var det inte) PS om nån har kladdkaka eller chips är den välkommen hem till mig!

Julstämning

Hann pussa lite på bästa Gustav igår kväll och idag köpte jag hem sushi till middag innan jag skulle iväg till online. Hur gott som helst var det + hann sova en stund efter skolan innan jobbet så det var skönt. Gick bara fint där också och efteråt gick jag en sväng genom stan i väntan på bussen. I ögonblicket på sista bilden var första gången som jag fick en sån här riktigt mysig julkänsla. Jag ber till gudarna att snön får ligga kvar nu för det blir så ljust och fint! Ska snart gå och lägga mig, nu sitter jag i soffan och lyssnar på mammas lustiga snarkningar. Längtar verkligen till lördag då mysteriet på greveholm börjar (den måste vara bra!) och till första advent på söndag ♥

Senaste veckan

Försökt fånga Gustav på bild med mig med den här framgången


Haha klumpis jag ramlade med cykeln på väg till bussen (faktsikt sjukt hal morgon) och blev omplåstrad av skolsyster när jag kom till skolan. Det var lite kul att känna sig som typ en sjuåring igen när jag satt där på britsen. Fick rejäla förband i alla fall och försökte luras lite att jag hade slagit upp knäet så att knäskålen syntes, ingen trodde mig dock. 

Käkade middag för två med mamma på Eastern palace och fick en lyckokaka av mamma, väntar fortfarande på de goda nyheterna. 

Köpte regnbågsklubba, sålde råmycket på online igår! tog dock tillbaka det idag med att sälja jättelite, men det var roligt när det varade!

Ätit och sovit, ungefär vad jag hunnit med.

Haft dötid på jobbet, försökt vara sådär hurtig och glad medan kunderna mer såg ut som <-- han tror jag
Igår såg jag Breaking Dawn med Maria och Fanny, jag tyckte om den mest för att den var fin i slutet. Men alltså det var ett märkligt upplägg på filmen, när man tänker på det så hände det ju inte så mycket? utan att säga för mycket. 
 

Mando på burmansFörra fredagen tog jag en fika på NK med Rosa och Anja x2 i väntan på att Mando Diao skulle komma till burmans. Åt någon holländsk chokladkaka (?) som var himmelsk (alltså ett hallelujah moment som Kishti hade sagt). Det var i alla fall roligt sen att se hur grabbarna såg ut, tycker alltid det är så konstigt när man ser artister och inser att dom är mer än sin musik typ. Mycket roligt i alla fall och det bästa var hur glad Rosa var som fick byta några ord och ta en bild med sitt favoritband. ♥

Julklappstips!

http://www.sos-barnbyar.se/butik/priv/Pages/default.aspx
Önskar mig att ni köper nåt av dessa paket till t.ex. era föräldrar eller far/morföräldrar, eller till mig eller vem som helst egentligen. PS lekpaketet kostar bara 56 kr om ni tycker det verkar dyrt!

There are children standing here, arms outstretced into the sky

http://www.youtube.com/watch?v=gh41Wxez9PE
Jag är så less på att höra och läsa massa idioters argument när det gäller flyktingar och invandrare, som kommer både hit till sverige och till andra länder (ex. Australien som vi jobbar om nu). Kan inte förstå hur en människa inte kan bry sig om en annan människa. Har aldrig förut reflekterat så mycket runt den här låten, nu får jag bara ont i hjärtat.
 
There are children standing here,
Arms outstretched into the sky,
Tears drying on their face.
He has been here.
Brothers lie in shallow graves.
Fathers lost without a trace.
A nation blind to their disgrace,
Since he's been here.

And I see no bravery,
No bravery in your eyes anymore.
Only sadness.

Houses burnt beyond repair.
The smell of death is in the air.
A woman weeping in despair says,
He has been here.
Tracer lighting up the sky.
It's another families' turn to die.
A child afraid to even cry out says,
He has been here.

And I see no bravery,
No bravery in your eyes anymore.
Only sadness.

There are children standing here,
Arms outstretched into the sky,
But no one asks the question why,
He has been here.
Old men kneel to accept their fate.
Wives and daughters cut and raped.
A generation drenched in hate.
Says, he has been here.
 

November 14th


Blev bjuden på jättegod tacobuffé för den fjortonde hade vi varit tillsammans i tio månader, jag älskar dig ♥

Them times B good

 
Idag: Jobbat och varit i skolan och måste plugga till ett prov nu.
Alltså kolla ba va gla man är när det är sommarlov och bäste kommit upp hit på toppen av kakan!

Hooli

Några bra saker:
- tränat idag, kutade tills luften tog slut och körde maskiner sen. Måste komma ihåg att träna oftare för jag orkar så mycket mer då och sover bättre
- kommer kunna lägga mina arbetspass som jag vill efter torsdag(ni fattar ej lättnaden)
- Gustav
- ska plugga med Maria imorgon så jag får lite kontroll över kaoset som anda kallar skolan
- och dagens bästa, fick en chokladkalender av Gugges far, så snäll!

Och några mindre bra:
- många skolarbeten jag måste ta tag i och få undan
- är uppe i varv för att jag är allmänt stressad och har lite svårt att somna + drömmer sjuka saker när jag sover (exempelvis att jag och Maria blir jagade av okänd man)
- börjar fundera över julklappar men det klickar som inte, kanske lite tidigt att börja tänka på men vipps så står man där också är det julafton


Hårt

 
Hittade den här gifen på Cornelias blogg och jag måste bara säga att den stämmer in väldigt mycket på hur jag kände mig ikväll i slutet av dubbelpasset på online, sjukt less och bitter tjej som helt enkelt fick hålla humöret på topp. Det var en del av utbildningen men jag kan tala om att jag kommer aldrig mer att jobba två pass i rad. Mitt huvud är helt kaos men jag har käkat en alvedon forte och ska gå och lägga mig efter jag har fixat en skoluppgift, fun times! Har i alla fall sovmorgon till 14.20 imorgon så jag kommer både hinna sova ut och träna så det kännes bra. PS jobbet i sig kommer nog funka fint sen när jag lägger mitt eget schema och får bestämma själv, för fyra timmar i taget det fixar man ganska lätt ändå, så wish me luck!
 

Höstlov i Björksjön

Åkte ut till stugan med far över ett par dar. Där var det vinter när vi kom dit. Vägarna var vita och allting frostigt.
En morgon blev jag väckt vid 7 för att vi hade rådjur i potatislandet. Efter jag tagit några bilder kom det två till. Det var det finaste jag har sett på länge. 
Mycket smickrande frukostbild på farmor och farfar
Min vanliga lilla hörna i farmor och farfars sovrum, Jakku sov på mattan nedanför min säng. Han är välrdens största energiknippe på dagarna och skäller och vill ha uppnärksamhet, så jag tycker bäst om honom på kvällskvisten när han är tröttis.
 
 

Halloween x2

Tog bara två bilder från halloweenfesten i Evelinas nya lägenhet, varav den ena är en egobild jag inte delar med mig av och den andra av de här stiliga killarna! Det var en trevlig kväll med massa råbra utklädnader (extra cred till Hermans hemmagjorda batmandräkt, synd att jag inte var mer aktiv med kameran). Själv var jag vampyrkapten 
Mitt på lovet gick vi ut på lokal ett par tjejer från klassen och det var riktigt trevligt. Förfestade hos Sture och tog sen bussen till the kö of death, jätteskönt när man kom in och kunde andas igen.  Mindre kul var när vi började bryta av lysande pinnar för att få ut lysande gegga som jag fick i ögat. Var bergis på att jag skulle bli blind men sen lyckades jag tvätta bort det och kvällen fortsatte med mer dans etc.
Anyways bra evenemang och tack för kvällen classm8s!

always time 4 pizzaChip chop är trött nå massivt men på bra humör! Tror jag ska ta och äta lite pre-dinner-pizza och kolla på community.
Tack för igår alla äckliga monster!

RSS 2.0