Körd i huvudet

Som rubriken så vackert beskriver, känner jag mig mosad just nu.
Bra helg.
Fin kväll på station med Moan Matildan och finaste pojkvännen i fredags. Mys med chickmovie och melodifestival hos Matilda med Moan och Lottan och Arviden igår. Idag, firade jag och Moas familj henne en månad i förskott för sen är hon i Karlstad, där säger man massa äääÄÄääÄ. Ikväll var vi och såg asbra improvisationsteater med Moa Kasper och massa klassisar, sen Wayne's coffe och nu, körd i huvudet.
Fin resumé.


Alltså jag vill ha en Paolo Nutini skiva, klicka på bilden eller låt bli. Vad du än väljer så ska jag i alla fall läsa nu så godnatt.

Trött på ett skönt sätt

Allt känns så himla skönt just nu. Det är fredag, jag har hela helgen framför mig. Jag har inget skolarbete som ligger och trycker. Om tjugofyra minuter ska jag gå hem till Moas mamma och sen ska vi åka och hämta Moa på flygplatsen, så himla härligt. På söndag blir det Teater på folketshus med klasskamrater, pojkvän och bästavänner. Allt känns skönt och lättsamt. Nu ska jag vila lite. Jag är trött på ett skönt sätt. 
  

Axelvadderat



Gjorde klar min tröja på slöjden idag. Nitar och axelvaddar is the way to go! Axelvaddarna går att knäppa bort.

Föräldrar alltså

Åh, jag blir så himla trött på föräldrar som inte har tid att lyssna på sina barn. Om jag skaffar barn ska jag vara lekfull, hitta på en massa historier och busa och lyssna. Jag ser flera fyra- femåringar varje dag som sliter i deras föräldrars jackor och sägar "pappapappapappapaappa, kollakollakollakolla" medan pappan i fråga smsar och hmmar fram "hmmm, jaa, fiiint" och barnen blir besvikna. Jösses, är det svårt att ge dem lite uppmärksamhet, det är inte som att ungarna ber dom råna en godisbutik eller uppfinna kärnvapen eller köpa världen. Dom vill ju bara ha lite uppmärksamhet.

Köpeliköpta grunkor



Äntligen, svart kavaj från h&m med den perfekta längden, som jag har letat! Blått fint foder och innerficka. Fattar inte att originalpriset kan vara 200 kronor, blev lite lycklig. Kolla snygghanden förresten.



Knapparna i sig är värda mer än jag gav för den här kavajen. Kvinnan inne på röda korsets kupan höll med mig när jag påpekade att tjugofem kronor är ett rätt behagligt pris för en kavaj.
Brun och fin med axelvaddar och fyra guldiga knappar. Nu vill jag ha vår så jag kan ha den i sig som jacka.



Mössa, som är röd egentligen. Den har en liten tofs också. Gav inte många kronor för den på röda korset. Det bästa med att köpa kläder där är att man kan köpa dem billigt och lämna in dem igen när man är trött på dem. Då får någon annan människa sig ett nytt plagg och pengar fortsätter rulla in till människorna som behöver det mest, och röda korsets chefer... men vad ska man göra.



Sist, och komiskt nog faktiskt minst, en nyckel att ha kring halsen. Red Cross aswell.

Ögonlocken

Mina ögonlock känns tunga som bly just nu.
Av någon outrundlig anledning somnade jag klocka sju igår kväll, vaknade igen klockan tre efter åtta timmars sömn, sömnmätare - uppfylld.  
Drack två glas mjölk, såg på diverse roliga program som bara går på natten, bland annt dawsons creek som jag skapade kärlek för, för någon månad sen. Kokade en kopp citronte och skopade i socker. Somnade igen till bolibompa nån gång vid halv sju.
Slutsatsen av allt, jag har varit uppe hemskt länge och kommer förhoppningsvis sova som en stock vilket är underbart.

Idag, har jag sprungit omkring i stan med världens finaste pojkvän och lagat pangkakor(you heard me!) med honom och vilat och frusit. Man känner kärleken till norrland flöda när man vaknar, släpar fötterna till termometern och förskräckt upptäcker att det är tjugoåtta minus ute. Mumma.

Något som man ärligt på sanning måste älska är ju att komma hem på kvällen från världens underbaraste och finna sin mamma bakandes bagels, mmm finns det något godare än nygräddat bröd? Nej!

Attans, kom på att jag lovade att släpa ut hundis på kvälls promenad, hoppas jag inte somnar på kuppen. Skyndar nu, natti.



Maria, jagelijag, linusthegirl och felician
Klassknäppisarna är asbra.
(klicka på bilden för att komma till källan)

I'm gonna take you to a midnightshow, tonight




Det är jag och den vita hästen numera!!
On a more serious note; Lockade håret på värdens ekologiskaste sätt ikväll. Det blev råfint, så ska jag börja göra. Känner mig som alla dagars finaste Regina i det.

Vinter


Amerikanerna

Varför i hela fridens namn, är amerikaner så himla dramatiska? Här i lilla sverigeriket klappar vi lite med händerna, hoppar lite och ler lite när vi lyckas med något. När vi misslyckas, tackar vi alla för tiden vi haft i diverse utslagningsprogram och sen fortsätter allt. Men så kommer amerikanerna, och spränger våra öron med gälla skrik, varesej det är glädjetjut eller smärtsamma gråtanden. Jag fattar inte. "Dancing is my entire life, I don't know what I'mma do wi´ myself now" crycrycrycrycrycrycrycrycrycutcry. Seriöst, orkar inte med dom. Till alla amerikaner: pull yoursel together damnit!

Patrick


Sprättandet i fingertopparna smyger fram



Ska börja locka mitt hår och fixa tillbaka pannluggen. Liksom, how awesome is that? Jag funderar på att bleka det lite ljusare också, för det är hur bra som helst. Serri, kolla hur coolt det var på bilden.

Om nio dygn ryker tandställningen, kommer bli asbra. Trött på allt dumt metallskrot jag har i käften.

Nu tänker jag läsa.

Om fyra dagar kommer bästavännen hit, blir-rå-nice.

Imorgon, ska jag bara sova. Sova sova, så himla skönt. Jag är så trött på skolan,

Det sprätter lite i fingrarna, jag vill skriva en novell. Det hamnade lite av en början till något som kan bli otroligt bra i min skrivbok på svenskan, jag undrar om jag kan plocka upp där jag slutade. Hoppas, i så fall blir jag glad. Jag ska börja skriva mer noveller, för det är roligt. Och jag kan det. Längtar tills vi får tillbaka nationella proven, även om det är långt bort.

Just nu vill jag ha vår, för jag är så less på bitande jävla kyla hela tiden. Tänk, sol och tio plus. Det skulle sitta fint. När det blir lite varmare kan man ha finare kläder och vara supersnygg hela tiden. Jag ser fram emot sommaren. Jag tror att den kommer bli bra. Nu när det är vinter gömmer sig folk hemma med en kopp te i ena handen och en fjärrkontroll i andra. På våren börjar de komma fram igen, men inte än. De är som fåglarna som kommer tillbaka söderifrån. Smyger sig ut en efter en. Jag själv stannar nog hemma med tekoppen ett tag till.

Om jag vore en låt



Skulle jag kanske vara den här, för jag blir aldrig trött på den. Den beskriver ett visst sinnestillstånd väldigt bra, sinnestillstånd är ett ord man inte använder så ofta. Lite för långt för att vara bekvämt. Sinnestillstånd, finns det något annat ord för sinnestillstånd? Egentligen bryr jag mig inte, för det skulle ändå inte låta fränare än ursprungsordet, fast jo, jag vill ju veta.
Spårade lite, för just nu vill jag bara sova. Sov gott små kottar

Krimskrams



Ring från h&m och armband från myrorna.
Jag blev glad när dom hade ringen i min storlek på en annan h&m butik! Har taniga fingrar.

Nu ska jag åka iväg och äta semla!

Nollstadiet

Nyss kallade jag mig själv för ärligt lycklig, men vad hände sen?
Det värsta som finns måste vara nollstadet, när munnen varken lutar uppåt eller nedåt och det känns som tjära inuti. Jaget bilr så himla litet. Jaget behöver något men jag vet inte vad. Än.
Lite I'm from barcelona skulle sitta fint.

MAP-MASTERS



Kartprovare

Imorgon, är jag fancy



Ser ut såhär imorgon, och jag har förhoppningsvis hittat min högerarm vif det laget. 
Om jag vore kille skulle jag bara klä mig så här. 

Mitt hår har en hemskt underlig längd just nu och är inte helt säker på vad jag ska göra åt det. We'll see.

Dricker citronte och lyssnar på några skivor jag lånat av en kompis, klicka på bilden ovan om ni har lust.

you and me and everyone we know

Lyssnar på Maia Hirasawa,
tecknar med bläck,
det står party på min rygg,
partypekka,
partypekka saknar tuffastebruden,

Känner mig faktiskt ärligt lycklig just nu, ärligt nöjd med mig själv på en massa olika vis.
Egetligen får man inte det, men jag gör det ändå. Just nu.

Jag ska fortsätta med det nu, och läsa lite.

Alla hjärtans dag

Jag
har
världens
finaste
Pojkvän 


Obla-di




Igår, var en bra dag. I skolan pratades  det om härskartekniker och hur man undviker dom. Vi gjorde lite skojiga övningar, men bast av allt; en improvisationsteater var på skolan och uppträdde för oss, how awesome is that? TOTALLY. Så äckligtg roliga och duktiga. Avled nästan. Nu känner man suger att gå teater på midgård. Den enda vanliga lektionen under dagen var elevensval, där det syddes på min tröja. Som det ser ut nu är den i pygméstorlek över axlarna, jag som ska i med axelvaddar och allt! Hoppas den blir bra ändå, annars får jag donera den till någon liten person.  
  Sen efter skolan, kom det förbi små mellanstadiepojkar som ville att jag skulle stödja hjärt- och lungcancerfonden genom att köpa en pin, av någon anledning gjorde jag det. Sen var jag nöjd resten av dagen för att det kändes som att jag gjort något vettigt. 
  Halva natten ägnades åt en uppsats om sekter, inte kul kan jag säga. Klar blev den inte heller, så jag har något att se fram emot inatt.




Idag, har jag varit i skidbacken med några kompisar, och försökt mig på snowboard. Jag tänker sammanfatta det med att jag inte är någon naturbegåvning, nu har jag ont i handleder och knän. Men det var fint ute, och jag blir inte bättre av att sitta hemma och fundera på det. Efteråt åkte jag hem till Maria, och nej inte barndomskompisen maria utan den andra, drack blåbärssoppa och flamsade omkring på en bob. Helkul!



Wonderchild


fyndigt

Jag har fyndat massa massa! Håll för ögonen om ni är totalt ointresserade för här kommer det;



Bästa skorna från monki, har velat ha såna länge och hittade dem på rea! 87 spänn fattigare.



Här är kläderna jag fyndade på kupan, Jeansjacka, skönaste farfars-mjukiströjan, KINASKJORTAA, gick sammanlagt på 70 riksdaler tror jag.


PS. det senaste inlägget skulle publiceras igår natt, for your information.

Beatlepin



Min Beatlepin är gone gone gone
makthaverskan bara gnäller på mig, eller så är det för att jag har ont i huvudet redan.
Nä hon gnäller verkligen.

Skrev nationella i svensk idag, det gick väl bra.
Mmm, salem är ju som massage för huvudet. Allt det onda tonar bort nu.

Är umeå open värt det? jag har inte kollat programmet, kanske borde göra det.

Jag vill ha sommar, gööörmycket. Vill sitta ute i värmen i tunna kläder.   

Godnatt och sov sött

Ibland är man så upptagen med att räcka till åt alla jäkla håll och kanter att man glömmer sig själv. Det gör jag, glömmer att tänka på mig. Mer än vad som syns.

Det var allt, för ikväll. Godnatt och sov sött.
Nu blir det underbara ord av haruki murakami.

En sak som kallas verklighet


-

IT'S NOT THE FALL THAT


HURTS


IT'S WHEN YOU HIT THE


GROUND


Sherlock - not in blood, but in bond



Filmen var, hemskt bra. Var och kikade på den i helgen med mor.
Så snyggt filmad.
Så snygga och bra skådespelare.
Äckligt, bra soundtrack! det är helt otroligt, jag skulle nästan kalla det genialiskt. Soundtracket är-så-bra. Jag orkar knappt beskriva det. Därför ombeds ni snarast klicka på bilden, you won't regret it!
Jag får ärligt rysningar, det är så jäkla bra. Det är som det ultimata soundtracket.
Nu tror ni att jag överdriver, men så är det.
Det är i klass med Amelie från Montmartre musiken, fast mer slående.
På tal om soundtrack så måste jag köpa detta + New Moon soundtracket som bara är underbart det med. Men det är en annan sak, i ärlighetens namn gillar jag sådana soundtrack som bygger upp en känsla, det är ju det som är poängen. Men jag menar, toner komponerade just för att skapa mystiken, sorgen, lyckan. Det är underbart.
Saken jag egentligen ville komma till är att jag gillar låtarna på New Moon eftersom att de har användt sig av hur bra artister som helst, medan jag gillar Sherlock för att den musiken bara existerar av ett syfte, att skapa en känsla. Det kan aldrig bli en hit, för det är inte sådan musik. Den bara, är 

Jag är trött och har säkert inte fått ur mig något vettigt, men här är det i alla fall.

Den här filmen kan bli en evig favorit för övrigt.

HAHA ÅH




Gillar inte uttrycket måste ses, men det här är så jävla roligt.

FRANKLY, I DON'T GIVE A DAMN


Stök och bök

Jag är en sån, som gärna väntar med att städa tills jag så gott som inte kommer in i mitt rum på grund av alla grejer på golvet. Men sen, de enstaka stunderna då jag faktiskt sorterar upp och rensar ut, då är det in i minsta detalj. I storleksordning, kronologiskordning, färgordning, favoritordning osv. Lite som när Amelies föräldrar sitter och putsar sina grejer, i Amelie från montmartre.
  Fast egentligen, ska jag vara ärlig så gillar jag när det är lite lagomt stökigt. Är det för städat, då tycker jag att allt ser sterilt, och opersonligt ut. När det ligger lite kläder på klovet och saxar på borden eller kanske ett halvlöst korsord ligger framme, ja då ser man ju att någon lever, där.
  Men nu är mitt rum städat i alla fall.

Fast jag ska berätta en liten hemlis, det ligger några ensamma sockar och några par strumpbyxor kvar på golvet, för det är trots allt någon som lever där.

RSS 2.0