Tryckande stress

Tänk er ett tomt glas, eller tänk er ett tomt shotglas. Tänk er sen hur någon fyller upp en liter vatten i en bägare och sen sakta häller ner vattnet i shotglaset. Tillslut börjar vattnet rinna över glaskanten och ner på bordet och spridas ut överallt - det är jag som är glaset och skolarbetena är vattnet. Tillslut sitter jag med så mycket saker att ta tag i att jag känner mig helt tom och lamslagen. Så kände jag idag när vi fick en till uppgift i svenska. Det fick mig att inse hur mycket jag måste göra fram till mitten av Maj, inte bara i Svenska då utan överlag. Imorgon ska jag i alla fall till biblioteket to pull shit together, det blir bra. 
Tumblr_mi2ntaxpxo1qfn8gbo1_500_largeLargeTumblr_lmuhmicajc1qabl7q_largeTumblr_mh1kim8cdh1rjzhhro1_500_largeLargeLarge

rolling river keep rolling

LargeLarge
Bilder från we♥it
Cherry Ghost – A Month Of Mornings
Cherry Ghost – People Help The People

En liten tripp

1. Två tappra försök till fina bilder 2. En del av hotellrummet

Hade det grymt bra i Övik med familjen Ersare samt respektive. Vi åt massa god mat på Bishops Arms igår som var i anslutning till hotellet. Har såklart inga bilder på det här, brukar vara så att ju bättre man har det desto mindre fotas det. Hotellet vi bodde på hade öppnat för tre veckor sen = sprillans nytt, allt luktade nytt och var råfint. Jag och Gugge bodde på nionde våningen och hade mycket utsikt. Imorse tryckte vi i oss massa hotellfrukost och tog sen en lång runda på stan, köpte lite smågrejer på cubus och köpte en jättefin långklänning på only. Det var första långklänningen jag har varit fin i någonsin och jag ska ha den hela tiden i sommar hihi ♥

fretak

Äntligen har jag bestämt mig för att jag är klar med mina målningar till projektarbetet, efter x antal timmar med pensel i hand. Ska publicera dem här och på facebook i slutet av helgen när jag har slipat till bildtexterna. Om 2 timmar tar jag tåget till Övik med familjen Ersare för att fira Gustavs far som fyllde jämnt igår. Ska bli jätteskönt att komma bort lite, och det känns skitbra att jag blev klar med bilderna innan dess också.

natt-hatt-katt

Och när jag sent inser att jag inte somnat än samt ska upp tidigt imorgon, tänker jag alltid: How did I end up here?

Måndag, igen

Imorse cyklade jag till skolan (efter lite övervägande om jag skulle stanna hemma och jobba med PA-100) eftersom solen sken och det var ganska varmt + för att jag har insett att bensin kostar mycket pengar och att det är trist att glo på bensinmätaren som ledsamt går ner och ner. Det blåste i alla fall som själve fan när jag cyklade, fast det var fint ute och jag hade gott om tid. Var på bra humör för att jag insåg att det bara blir varmare och soligare härifrån. 

Sen var det som förväntat en inte så produktiv dag i skolan, vi gjorde inget speciellt. Jag insåg idag i alla fall att rapporten förprojektarbetet ska in nästa torsdag. Det känns förjävligt, inte totalt utom räckhåll men mer som en stor sten i bröstkorgen. Så idag och imorgon har jag tänkt bli klar med min produkt så jag kan få det gjort. 

Large

Tillägnar den här bilden från we♥it till mig själv och alla som känner samma stress/press på sig just nu, stay strong för nu är det bara slutspurten kvar av gymnasiet och sen kan man välja själv hur man vill börja resten av livet.

Exempelvis med en paus.  

87 år och stelopererad

Som rubriken lyder har jag känt mig idag. Fick ett litet ryggskott igår, och det förbättrades inte av en natts stilla sömn. För att sammanfatta dagen: Tog mig knappt upp ur sängen, trodde jag skulle svimma när jag lyckades, gick en promenad på 600m som tog mig 35 minuter, ringde och väckte Ellen för att prata av mig (Sorry hun, men det var skönt ♥), somnade på soffan, vaknade och kände mig bättre. 

Sen tog jag och Maria en sväng ut på ersboda för att gå runt och kika på lite prylar, hoppade omkring på kryckor hon lånade mig. Har fortfarande ont, och ber till gud att det inte blir så illa under natten så att jag vaknar som imorse. 

Ja, som ni hör och som alla har fått höra hela dagen tycker jag synd om mig själv. Det här är det ultimata beviset på att karma inte funkar, cuz imma niz person. Vill inte vara 87 år gammal och steloperead längre, det var ingen höjdare. 

Sammanfattar mina känslor till den här dagen med två gamla snapchats:
1. Less 2. Ledsen
 
 

Greetings from le bed

Inatt sov jag för första gången i min nya 120cm säng, och jag sov en stock (stockar sover bra). Den känns helt enorm mot för min gamla 90cm säng, plus att den är högre. Ny kudde har jag också så nu har jag maximerat förutsättningarna för god sömn.

Idag hade jag möte med min projekthandledare och det knöt sig i magen på mig när jag insåg att det är vecka 16 nu och att rapporten ska vara inne vecka 18. Men hon verkade i alla fall ha hopp för mig för hon sa "det här fixar du" och det behövde jag nog höra för att ens känna nåt hopp om att ens kunna bli klar. Efter det åkte jag och tränade, sen hem och fixade lunch som jag käkade framför 2 avsnitt Game of Thrones (ska ha mittbena och flätor imorgon i ren pepp!). Annars har jag skrivit en del om Lords Resistance Army till min redovisning och kladdat ihop chokladbollar hos Maria. Hunnit med en hel del idag, älskar när man har lite skola.

Nu för att knyta ihop det här så ska jag sova min andra natt i världens bästa säng,
nattinatt
 

chopchop?

Jag saknar min korta snedlugg mucho, behöver råd här. Ska man kanske ta fram saxen eller kommer jag ångra mig? Den ständiga beslutsångesten jag alltid har.

Grumpy lynx

Här sitter vi, jag och grumpy lodjuret. Lyssnar på Aretha Franklin – Respect för att hålla humöret och orken uppe, funkar otippat bra. 

lär mig aldrig framförhållning



552037_445094685584398_1485028293_n_large
Idag valde jag ämne till talet jag ska hålla imorgon. Nu följer bara att skriva det. Att jag aldrig lär mig att ha bättre framförhållning, det blir alltid samma sak för jag lär mig aldrig av mina misstag. Well well det är bara att ta sig i kragen och få det gjort nu.

Om en månad

Om en månad befinner sig jag och mamma i Venedig, jag längtar så otroligt mycket till att komma ifrån allt som har med skola och stress att göra. Kommer få slita som ett djur med skolarbetena tills dess men det kommer vara så otroligt värt det. Då kommer man äntligen kunna slappna av helt och bara njuta av staden och värmen och maten och allt. Efter tre dagar där tar vi tåget till Frankrike för att hälsa på en släkting jag aldrig träffat, kan inte beskriva hur taggad jag är. Längtar till tusen.

Umeå Open


Vi började kvällen nere i äpplet med en inte så god drink som skulle smaka svartvinbär men smakade som, när man ska smaksätta medicin för barn. Men man ska inte gråta över äckliga drinkar, så vi gick upp till tc och dansade lite innan Mando Diao. De var helt underbara, vilka musikaliska killar alltså. Det var en riktigt bra konsert och när de hade gått ut i slutet och kom in igen för att spela En sångarsaga blev jag skitglad, det är lätt skivans bästa låt. Efteråt stundades mer dans på tc innan vi svängde förbi på movits och svängde lite på bena. Sist fick jag skuts hem med Guggs och jag avslutade kvällen med chips och game of thrones (som jag måste se om för att jag föll i koma efter ett tag).

Tack för en bra kväll på Umeå Open flickor ♥

Har ont i halsen

Var helt säker på att jag hade feber igår, vaknade varm som få på morgonen och var varm hela dagen. Vaknade varm även idag, men termometern berättade att jag låg på stadiga 37. Igårkväll hade jag en råbra kväll på Umeå Open, ska göra ett inlägg om det när min dator börjar samarbeta med min iPhone och ta emot bilder. Nu sitter jag i alla fall och kikar på diverse kurser på universitetet, men det vrider sig i magen så fort jag ser nåt om slutprojekt eller dylikt. Well well, det skadar ju inte att söka nåt man kan ju faktiskt tacka nej. Just nu känner jag bara att jag aldrig mer vill gå i skolan. 
 
För att göra saken ännu värre så har hotmail-mejlen uppgraderats till en outlook-läsare och allt ser bara helt fuckat ut. Jag vill att allting ska vara som det var förut, när skolan var lätt och hotmail var hotmail. Och förresten har jag ont i halsen också. 

Marc Johns serious drawings

http://www.marcjohns.com/blog/

RSS 2.0