Nattens sysselsättning - förstörd :(

Deprimerande. Jag skulle se pokémon igårnatt och när jag öppnade fodralet var det nån ful film som pappa hade spelat in på trean. Men om det finns ett fodral måste det finnas en film så det är bara att börja leta, lite synd bara att pappa har typ flera miljoner filmer (jag skojjar inte dom finns ÖVERALLT) så det komemr nog ta ett tag. 
  Eller så kan jag satsa på att laddaner. Fast juste mitt dc funkar inte. Går pokémon fortfarande på 4:an på morgonen som det gjorde medan jag aktivt följde det? Blir till att kollaupp detdär. 
När jag ´som sagt inte kunde se pokémon blev det till att kolla lite på Jackass the movie, lite gladare blev man allt :) 

Jag vill bara sova bort dethär lovet men inte det, nej nej mina föräldrar ska såklart väcka mig typ 11. Idag har jag inget allts planerat, det kan låta trist men jag tycker bara att det är skönt. Jaha nu snöar det ute också, eller kanske är det regn jag vet inte.
a Jag är trött, ge mig godis :(
jag tycker inlägg blir så hemskt tråkiga om man inte läger in nån form av bild i dom så det får bli kexchoklad, MUMS :D   

Jag måste fixa bättre header :( och bakgrund ><

.  
Jag borde sikta på att skaffa ett liv. Jag tror helt seriöst att jag är lite mera annorlunda än alla fjortisar i världen bara för att jag inte gillar hiphop, idomin, foundation och fjortisbråk. Jag antar att det bara är att ljuga för sig själv, Eller?
 Fast jag tänker endå fortsätta tro det ett tag till. Bara ett litet tag, det känns bra att inte behöva tro att något annat är sant. 

Dethär funkar inte jag måste försöka skaffa ett nerladdnings program, här hos mamma finns det INGEN musik och inget nerladdningsprogram. Pga det är jag typ beroende av musiken i min mobil som innehåller:

A fine frenzy
Anna Ternheim
Artic monkeys
Beatles
Billy talent
Dashboard Confessional
Death cab for cutie
Jason Mraz (dock inte I´m yours för den är inte ens hälften så bra som allt annat han har gjort)
José Gonzalez
Kaiser Chiefs
Nina Simone (feeling good)
Opeth
Paul McCartney
Rooney
The Killers
The strokes
Timo räisänen
John Lennon
Veronica Maggio
The automatic
 
JUSTJA :D mitt liv blev aningen bättre när jag hittade en gammal pokémon film i en gammal låda, där har jag nattens sysselsättning efter en hel del degande framför datorn.

Måste ändra utseéndet på bloggen!

Jag tror att jag börjar gilla att blogga ändå,
sen spelar det väl inte så jätte stor roll hur många det är som läser den men det är kul att skriva lite ibland.
Jag har inte direkt något bättre för mig.
Eftersom jag börjar gilla bloggen måste jag fixa lite saker,
bättre bakgrund och header osv. Kanske tillochmed låter Maria hjälpa mig fixa en såndär jätte bögig radio/mp3 jag vet inte men med min egen musik iallafall på sidan av bloggen! :)

Tidsfördriv

Jaha. Här sitter jag och fördriver min tid genom att skriva i en blogg som ingen läser. Finfint. Lastfm buggar för mig så där kan jag inte heller vara inne. samma sak med bilddagboken. Jag blir tokig. Dc har inte fungerat på länge nu, tur att jag han ladda ner ganska mycket innan det la av ( jag är inte teknisk nog att fixa det)
 Nu måste jag rusa. Marklund står och väntar på mig vid konsum så det är bara att skynda sig vi ska inte till den tråkiga staden umeås centrum hejdå.

- Are we human?
  Or are we denser?

Seriöst någon måste ge mig den nya killers skivan, eller pengar till att köpa den.

nu ska ni få se på grejer :D

Den här som jag gjorde idag på spanskan (2-8 min?) av min goda vän Moa blev jag faktiskt riiktigt nöjd med ;D jag antar att det inte är så svårt att rita av saker men endå, det är det jag kan så XD Nedanför är den riktiga Moa (svårt att skilja jag vet ;););););)haha) hon började skratta när jag skulle fota henne men endå fick en profil bild i alla fall ;] 
.
.

som sagt

jag hade ju snackat om att lägga upp bilder på saker jag har ritat så här kommer en del random ;D

jag ville få en cleanare känsla med denhär men jag failade på kroppen osv så det blev inte riktigt som jag hade tänkt. Gillar dock håret, även om det inte är mycket detaljer
.
.

tuschade ihop ännu en bild när jag satt vid datorn, jag vet inte riktigt det är inget speciellet med den men endå
.

här är en gamma bild, målad med akvarell tror jag av en modell i en hm katalog, antingen tidigt 08 eller sent 07 jag kommer inte ihåg men det är nog den enda bild jag har gjort i färg brukar (brukade) bara använda blyerts ;d kolla på jackan jag är nöjd med hur jag lyckades fånga ljuset i den osv faktiskt :)
 .

Hej

hej jag heter rebecka och jag failade på spanskan nyss hejdå.

lala

´Jag satt och lekte lite på tekniken och här är resultatet :
.
laddade upp den ganska stor nu för att man ska se att den är gjord av enbart punkter. Fick idén av nån random på bilddagboken. Har ritat (punktat) lite mer på den nu men har bara denhär bilden :)

Tja

Längesen jag pallade göra ett blogginlägg nu.Egentligen fattar jag inte hur någon människa ens orkar blogga menmen, jag har tråkigt nu och Maria är så jävla seg så.
 Måste bara berätta att denhär helgen har varit en av dom bättre på ett bra tag nu. Konfa typ, upptagsläger, heter det det? jag vet inte riktigt men endå. Vi var på tavelsjös lägergård. Lite spänt i början mellan alla nya människor men sen mot natten släppte det. Natten var as chill kan jag lova. Alla var jävligt uppskrämda, jag typ dödade Minna när vi var på väg upp till andra våningen, jag fick mig en bitchslap men det var det värt. Fett kul. En del av alla som var där: Jag, Minna, Maria, Lina, Felicia, Frida, Tobbe, Emanuel, och en massa andra underbara människor (umgicks mest med domhär) Här kommer lite bilder också :)
.
Typ chilllll
.
Protest mot mitt fotande
.
oki, I admit it, we lik3 the posing

Cooolio ;D

Det där var ganska it för dethär inlägget, funderar btw på att ta upp tecknandet igen och lägga upp lite på bloggen kanske. Måste vara intressantare än att läsa om mitt vardagliga liv hur som helst. Drawings comming up ;D

RSS 2.0