-

Länge leve sommaren
den som kom och gick igen
snabbare än någonsin förutNYC del 2


Besökte national museum of history NY och kollade på massa utdöda och nu levande djur. Bland annat fanns det en blåval i naturlig storlek, hur coolt! Fast det bästa var (för alla som sett natt på museet) att dom hade den där stengubben som säger "DUMDUM WANTS GUMGUM" fanns där!!!

Första kvällsbesöket av times square!

Tog en långlångpromenad till manhattans södra spets

Förbi take-away-konst som jag tyckte sjukt mycket om!

Till en båt som tog oss ut till liberty island

Tyckte att det behövdes en stadig posé! På hemvägen kollade vi in en massa shoppinggator, men som de slitna krigare vi var efter extremt mycket gång så planderade vi bara för framtida besök.

-

I hope that no one ever leaves, 
'cause I don't wanna be alone with me, 
not with the things that rush up and down this symphonous smile. 

Here comes the love anxiety, 
can't let it grab a hold of me, 
not like the last time

NYC del 1


Åka flygplan i en hel del timmar
- hi there, would you mind taking a picture of us?

I en solig park vid ett bibliotek, inte lång från vårt hotell

Jag och mina b-ruds

Screw me up and throw away

First Aid Kit – Screw me up and throw away

Vi möts igen Umeå

Igår kväll kom vi hem från vår resa, såhär i efterhand tänker jag att det var dumt att jag inte tog ledigt en dag extra. Jet-lag as hell gör att jag i huvudet känner mig som en fisk överkörd av en lastbil. Var inte riktigt upplagd för tvåochenhalv timma småföretagande, men jag har saknat Rosellen(ganska bra namn jag kom på!) och resten av min klass så det är fint att träffa dem igen i alla fall.

Imorgon bär det av!Jodu lilla jordgloben, imorgon börjar en väldigt lång resa till New York! och självklart börjar jag packa nu, what can I say, sån är jag

LOTRIkväll bär det av ut till Kassjö för tidernas fetaste Sagan om Ringen-marathon tilsammans med klassen!

Musse Pigg


Dricker te

Ser okej ut

Ser skräckinjagande ut (med en redig klo också!)

Idag kom jag mig iväg till forex så nu är plånboken tjock av dollar! En lite rolig grej, på alla deras pengar, mynt som sedlar, står det "In god we trust". Nog för att största delen av den amerikanska befolkningen kanske är kristna men fortfarande, pengar och religion, det klingar konstigt i mina öron. Nåväl dom har ju sina egenheter dom där Amerikanerna. Nu dricker jag som sagt te och lyssnar på Jason Mraz, ikväll bär det av på konfaåterträff.

NYC

Beautiful-building-new-york-nyc-street-favim.com-144381_large

Om tre dagar sätter jag och mor oss på ett plan som tar oss över atlanten(med en mellanlandning i London), sen vandrar jag omkring i en vecka och gör mest troligt av med hälften av mina pengar på starbucks. Det känns så overkligt att jag inte ens är nervös än. Dock känns det helt rätt att få komma bort från verkligheten ett tag.


Fake

Blev lite inspirerad av den här hemsidan när jag klickade in på Lovisas blogg, vilket resulterade i att jag släpade med mig Rosa till lekia för att kolla in faketatueringar. Knallar in på leika, kollar på lite diverse leksaker och letar efter tatueringarna som är spårlöst försvunna. Frågar en man på kanske fyrtifem-femti bast och hjälp och han visar oss var dom finns varpå han börjar föreläsa om hur dåligt det är med riktiga tauteringar och hur man är fast med dom för livet. Jag ler lite tvingat och säger något i stil med ´jo där har du ju en poäng´. Efter en del velande bestämmer jag mig för att köpa ett ark och mannen som nu sitter i kassan säger "nu borde de här räcka ett tag för dig". Han tyckte nog jag var lite konstig.

Recently hearted

X_a4131546_largeFire-firework-happy-new-year-light-party-favim.com-143733_largeTumblr_lci6qcfmh71qcroaro1_500_largeTumblr_lqeai6oqf01qeuhz7o1_500_largeTumblr_lqkh7vhjem1qi97tvo1_500_large5155960074_07e368dbd0_z_largeTumblr_lrbixavxff1qfrhsho1_500_large311885_219599954763295_109891849067440_631461_912608421_n_large188394_10150271863847402_350653837401_7555078_2136758_n_largeTumblr_lrc28tdmoz1qew49qo1_500_largeTumblr_lpohgfipwo1ql1ljho1_500_largeTumblr_lrdhrwu0pm1qeva57o1_500_largeTumblr_lrdaxosorc1qms227o1_500_largeTumblr_lqsvcg04em1qk3nqyo1_500_largeTumblr_lqt3cqhy0y1qi23vmo1_500_largeTumblr_lpih3dz3ln1qcxr4go1_500_large2s0fgqp_large261603_243681752325344_178104715549715_995861_2022626_n_largeTumblr_lps0ljysd11qfgi7jo1_500_large

WE♥IT

För några dagar sen hade jag lite att göra och organiserade min weheartit i olika sets, alltså grupper. Mitt användarnamn är repekk och min användare hittas här.


Bad Things

Tumblr_lqod4hxvuj1qazkdco1_500_large

Fick på riktigt rysningar av den här slutscenen i True Blood S04E10, bara förjävla coolt

Alltså jag blev lite besviken på sista avsnittet på fjärde säsongen. Tänker inte spoila något men det hände för mycket på nåt sätt. Men man måste väl göra så, tusen cliffhangers för att folk ska hinna avlida innan nästa säsong kommer ut. Tror jag ska böra se om hela alltet och tagga femte säsongen!


Foxy LadiesSmåföretagande ladies säger godmorgon med en bild!

MobiltefelonbilderÖverförde mina mobilbilder till datorn för första gången på kanske två år, bilderna bestod väl av ungefär 99% mig och 1% andra värda grejer. Otroligt hur mycket bilder man kan ta av sig själv. NU mina vänner och ovänner, ska jag ser säsongsavslutningen av True Blood! Fast jag vill inte vänta på nästa säsong vill börja se den direkt efter nunununununnunununununuuuuuuuuuuuu
som en femåring.

Inga problem


Big Five

Gjorde just ett personlighetstest över internet på psykologin. Resultater stämmer tyvärr ganska mycket, även om jag gärna ser mig själv på ett annat sätt. 

Openness to Experience/Intellect
High scorers tend to be original, creative, curious, complex; Low scorers tend to be conventional, down to earth, narrow interests, uncreative.        
You are somewhat conventional. (Your percentile: 24) 

Conscientiousness

High scorers tend to be reliable, well-organized, self-disciplined, careful; Low scorers tend to be disorganized, undependable, negligent.        
You tend to do things somewhat haphazardly. (Your percentile: 25) 

Extraversion

High scorers tend to be sociable, friendly, fun loving, talkative; Low scorers tend to be introverted, reserved, inhibited, quiet.        
You are neither particularly social or reserved. (Your percentile: 48) 

Agreeableness

High scorers tend to be good natured, sympathetic, forgiving, courteous; Low scorers tend to be critical, rude, harsh, callous.        
You tend to consider the feelings of others. (Your percentile: 79) 

Neuroticism

High scorers tend to be nervous, high-strung, insecure, worrying; Low scorers tend to be calm, relaxed, secure, hardy.        
You tend to become anxious or nervous. (Your percentile: 76)

Gör testet här-->http://www.outofservice.com/bigfive/


MiseryNot that I didn't care, it's that I didn't know
It's not what I didn't feel, it's what I didn't show

Flakaskär


hard work workIgår och idag har jag varit ute i stugan och gjort en hel del nyttiga saker som klippa gräs och olja brygga osv. Har hunnit övningsköra en massa också på köpet! Har haft det soligt och fint båda dagarna, Umeå drog en nitlott och fick massa regn medan vi solade vid havet.

HejTrött chey, dör i soffan efter en hård skolvecka.
Kvällen kommer spenderas med Maria, vad vi nu får för oss att hitta på!

Två

Tumblr_lr826pqo661qmtgy5o1_500_large
Tumblr_lr7tkxtsrp1qkbon3o1_500_large

Ouchie

Huvudet bultar, och bultar, och bultar. Tror jag har känt såhär kanske två gånger tidigare i mitt liv, and it ain't pretty. Skulle nog inte påstå att det är migrän, men det är det närmaste jag har kommit i alla fall. Käkade migräntabletter, de har inte börjat verka än.

PsykfallJust sitting in the bibliotek, doing tha psykoligiuppgift, like real psykfall gör.

-

Lyssnar på Yellow, kollar på stjärnorna

Gissa vem jag såg idag


Filmklipp


Lördag


Igår kväll/inatt var mysigaste och bästa på länge. Jag och Rosa tog oss ut till Kassjö och Ellen och fixade tillsammans tacomiddag! Muuuuummmmmsssssssssss. Efter vi hade ätit och pratat och så vidare vid tiotiden så satte vi på The Grudge, som jag inte hade sett förut. Hemskt obehaglig, men inget mot skräckfilmen vi såg därefter. Den hette Grave Encounters och det är serisöt den bästa och läskigaste skräckfilm jag har sett. Har aldrig skrikigt så mycket eller varit så rädd i hela mitt liv. För att väga upp våra skräcupplevelser lyssnade vi på back street boys, kokade te och satte på tjejfilmen Nick and Norah's infinite playlist. It worked, gos-film nanting, allt det hemska försvann nästan ur huvudet. Avslutade allting med att se senaste avsnittet av True Blood, så vid femtiden kröp tre slitna krigare till kojs. Imorse städade vi upp efter gårdagen och Ellen stekte upp pannkaka till frukost.
Ni är så sjukt bra och det här måste göras om.

BildpaketDen här bilden arbetar jag med på bildpaketet just nu. Började med den idag och har kvar ungefär halva bakgrunden och lite finlir på paret. Vi ritar med kritor(minns inte vad sorten hette) och det är faktiskt riktigt kul när man väl har kommit igång och geppat det lite. Man kan göra sjukt bra efftekter med skuggor osv. och det gillas starkt.


LeverVille mest bara berätta att jag lever. Har turkosa hårtoppar. Går i skolan, sover en hel del efter skolan. Allting flyter på. Kvällen har jag spenderat med en massa fina vänner och nu är jag galet trött. Planen är läsa bloggar, läsa bok, sova.

RSS 2.0