Kreativitet

Jag har aldrig förstått mig på kreativa människor, alltså VÄLDIGT kreativa människor.
De kanske föddes så.
Över fyllda med idéer som bara väntar på att få explodera ut i vackra färger och former.
Jag har aldrig varit kreativ på det sättet, jag menar jag kan t.ex. teckna, men aldrig något som blir riktigt wow känslan. Det finns ingen känsla i mina bilder jag är bara bra på att rita av det jag ser.

Sen har jag kommit på en sak, om man strävar efter att vara unik så är man inte unik för många strävar efter det = det är inte unikt.

No Party

Jag lyssnar på Marit Bergman just nu, för övrigt är jag i Sollefteå. Fast det är inte helt sant, jag är en bit utanför Sollefteå.
No Party passar därför in på mig ganska bra just nu
-I've got no party to go to
Got no friends in this town
I've got no party to go to
Just roaming round and round

Justja, för första gången på länge känner jag mig riktigt söt också sitter jag i skogen. Mitt hår är fint, och allt är bra liksom. Jag menar, vad är oddsen?

Nu tänker jag dela med mig av onödigt vetande, min bussfärd hit spenderades i trappen på bussen större delen av färden för att bussen var så full. Fast, det brydde mig inte så mycket, jag hade trots allt min iPod så det var lugnt. Laleh är för övrigt väldigt bra, jag har inte lyssnat på henne förut. Eller ja, jag tycker inte att ett fåtal radiohits räknas.


Jag har fortfarande dåligt samvete över att jag glömde att ringa Anette i fredags, alltså igår. Jag hade varit jätteglad hela skoldagen över att vi äntligen skulle ses, men sen efter att jag hade ridit så skulle pappa ha hjälp med en massa saker, och när jag äntligen kom mig för att duscha så kom hans kompis och såklart kompisens dotter som jag behövde underhålla. Så Anette, jag vet inte om du läser min blogg, men det var verkligen inte meningen.
  På tal om Anette så upptäckte jag just något märkvärdigt, det finns en massa bilder på mig och henne i denhär datorn (alltså farmor och farfars) :
 

Nu ska jag avsluta dethär inlägget med en hälsning till Anette:
-Jag älskar dig och vi måste ses så fort du kommer hem från hemavan what so ever.

Rundgång

Jag drömde att du inte älskade mig.
Jag drömde att ditt hjärta slog för någon annan och du stod en meter framför mig och spottade ut olika hemskheter om mig.
Det är den värsta mardröm jag någonsin haft.
Allt var så verkligt.
Det gick så fort.
Rakt framför mina ögon stod du.
Man kan inte hller rymma från drömmar.
Jag drömde att du kysste henne.
Jag vet att det bara var en dröm, men jag kunde inte förhindra att jag mådde illa när jag vaknade.
Att jag bara ville fortsätta sova och drömma om sommar, sol och andra roligheter istället.
Den gjorde mig nere.
Sen gick jag som vanligt till skolan.

Tur att jag är en stor flicka nu och vet att drömmar bara är på låtsas.

Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest now
He takes off her dress now
Let me go


And I just can't look
It's killing me
And taking control

Jealousy
Turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr. Brightside

sköra hjärtan av glas

Varför förstår du inte att pojken som du så innerligt strävar efter är en hjärtekrossare.
Är det bara jag som ser?


I'm BACK!

Okej jag har aldrig varit direkt borta, jag är bara inte speciellt aktiv.
Just nu: Jag äter russin och lyssnar på Mardy Bum

Alltså, Arctic Monkeys är jätte bra och nu är jag ännu en gång sur över att jag inte har något nedladdningsprogram. Mardy Bum är nog en av världens bästa låtar, wow detdär lät starkt, men den är hur som helst väldigt bra. -> http://www.youtube.com/watch?v=Lp1fQ51YZMM AWESOME. Jag är helt förälskad i den brittiska dialekten också. Helt underbart.

Lovet, kommer bli tråkigt. Jag far till farmor och farfar nu i veckan. Okej det är sjukligt vackert där det medger jag, men det innebär också att jag inte kommer hinna träffa Kasper nått alls nästan under hela lovet. Jag antar att man inte kan få allt.
Som sagt, det är vackert där i alla fall.

Vad kan jag mer dela med mig av för intressanta saker, jag har införskaffat ett par (enligt mig) väldigt stiliga strumpbyxor. Typ svarta nätstrumpbyxor med blommor på. Svårt att beskriva och bilden är väldigt mörk, men ni förstår nog.En av mina favorit sysselsättningar är att bara sitta på station med Moa, det är allt som behövs. Vi har inte alltid några direkt givande samtal, fast ibland har vi det också. Det är så mysigt där, lagomt ljudligt, lagom belysning, allt är perfekt. Idag var jag nära på att somna när jag la mig på soffan där, men jag lyckades hålla ögonen öppna tots allt.
  Station är bra. Det är väldigt synd att jag inte har ett öre på fickan just nu. Sen när jag får tag på pengar nästa gång så slits som ur händerna direkt igen för jag är skyldig Moa. Icket bra. Eller det är inte sant, lite får jag över även när jag har betalat henne. Fast även om det blir över så är det som att pengarna tar slut direkt, exakt till vad vet jag inte riktigt, jag köper aldrig något vettigt.

Nu börjar dethär inlägget bli på håret för långt för att orkas läsas så nu gör jag ett smidigt avslut såhär: Adjöss

Jag har inget liv

Okej, rubriken, det stämmer väl inte helt men det enda jag syftar på är att jag har feber och är yr och inte orkar göra något så - inget liv för tillfället.
  Det går inte att sova, jag har en hosta som bara kan beskrivas om man hör den, jag har feber. Jag tycker synd om mig själv det gör jag faktiskt, förlåt.
 Jag fattar inte varför jag envisades med att gå till skolan idag, jag kände mig krasslig redan imorse. I guess I'm not that bright. Eller, det var i stort sett bara för att kunna träffa Kasper efter skolan men endå.
  Nu sitter jag här på arbetsrummet framför min dator och bara degar eftersom att jag inte heller har klarat av att sova än.

Jag vädjar till er som har bilddagboken.se UPPDATERA FÖR JAG HAR INGET ATT GÖRA ALLS OCH JAG HAR REDAN BEVAKAT ALLA :(

Sen som avslut så har jag en fråga, eller jag menar. Visst det är väl normalt att det hettar och gör ont i skallen men är det normalt att det svider när man stänger ögonlocken? Bara en helt normal fråga, inte ALLS assoicierad(jag har ingen aning om hur det stavas) till mig. 

  Om jag blir piggare så ska jag ta mig tid att fixa lite med mitt iTunes.

Jag hatar inlägg utan bilder så nu ska jag rota fram någon, på tal om bilder så har jag märkt att jag tar för mycket egobilder. Men jag menar, det innebär ju inte att man är alldeles för självsäker, jag tycker själv att det  mera är "hejsan jag tycker att jag ser hyfsat bra ut på bilderna jag själv tar av mig själv för att jag har tagit bilden i perfekt vinkel och ljus för att jag ska se så bra ut som möjligt"

Det är då vad jag tror.Bara för att beskriva min egen teori så ska jag dumt nog visa på en bild av mig själv:
1. Den är tagen i profil av mig själv och ingen vanlig människa står och tar kort på sig SJÄLV i profil unless dom enligt sig själva ser hyfsat bra ut i den vinkeln.
2. Håret, jag orkar i vanliga fall aldrig sätt upp håret, nu kan jag inte påstå att jag direkt tänkte "oh jag sätter upp håret och tar en egobild" more like "hm, Moa vill att jag ska testa att sätta upp det någon gång, varför inte vi testar väl"
3. Väl i datorn har jag gjort tonerna i bilden kallare.

Jag syftar inte på mig nu, faktiskt, men måna PSar ju sänder sina bilder också för att se så ultimata ut som möjligt (jag har aldrig i mitt liv användt PS)

PS - Photoshop , notering för dumma människor
Hejdå

Sova - Ja tack

Faktumet att jag inte har någon aning om vem som kommenterade inlägget "Timo" stör mig. Fast det är ju inte direkt något stort problem, det är bara irriterande.

Jag är väldigt trött. Jag ska bara skriva klart min deckare nu när jag liks är igång. Det är bara att hiva ihop ett slut. Hur svårt kan det vara?

Om ni vill veta något intressant så kan jag informera er om att moa såg en bild i mitt anteckningsblock och utbrast "Det ser precis ut som Andy Warhol!". Därefter visade hon mig en bild av honom och det var faktiskt väldigt likt. Är inte vissa saker ganska underliga. sen när jag hade sett bilden fixade jag bara till håret lite och gav honom glasögon, och vipps vem hade jag framför mig om inte Andy Warhol. At's awesome.


Jag kan meddela att nu så blev jag klar med deckare så nu ska jag sova, eller något. Godnatt gott folk.

Timo

Jag blir tokig.
Kan någon vara så vänlig att låna mig en Timo skiva.
Om jag hade pengar så hade jag köpt en - men det har jag inte.
Hans musik har spårlöst försvunnit från min faders dator.
Så, ge mig Timo.
 Jag ber på mina bara knän. 

Snart är det Håkan ;D
Sen är det Anna ;D
Sen är det Umeå open ;D
Och jag är jätte peppad :D

Pekka - over and out 

Du - Jag - Vi

I have built a treehouse
I have built a treehouse
Nobody can see us

'Cause it's a you and me house

Yoghurt

Så mycket att göra.
Så lite tid.
Så lite ork.
Så mycket ont i huvudet.

RSS 2.0