Nya upptäckter var eviga dag

Jag upptäckte nyss att filmen "One hour foto" med robin williams går väldigt ofta på tv.
Faktum är att den går nästan varje gång jag är här hos pappa.
Jag bara tänkte,

IPod nano

Okej jag har fört fram budskapet till min mamma att jag måste få en IPod nano. Jag satt inne på apple och kollade lite, frågan är bara vilken färg. Alla är ja as fina :(

De här är det som det står mellan. Nu när jag kollar på dem tror jag det är tightast mellan den gula och den gröna. Men jag vet inte så om någon av någon anledning råkar klicka in på denhär bloggen så kan ni väl lämna en kommentar 
Thx på förhand (R) 

Gråt och tandagnisslan

Nu jävlar ska jag klaga. Så, ja, ingen borde läsa det. Det kommer bli långt.

Klagomål:
Okej jag har kommit på att jag är helt ensam. Jag har ingen form av släkt. Jag har varken syskon eller kusiner. Jag har en massa tremeningar som jag nästan aldrig träffar men som bor väldigt långt bort.
Farmor och farfar bor också långt bort.
 Morfar är en man på 82 år som ligger inne på lassa för att han har prostatacancer så han kommer säkert dö. Mormor har alltid varit död.
Mamma, henne orkar jag inte med, hon blir aldrig nöjd med mig.
Jag älskar pappa. Han är den bästa pappan i världen men jag tror inte han har insett att jag inte är 5 år längre.
Snart har jag väl inga vänner kvar heller så då blir jag totalt ensam.

Jag är precis som alla andra 14åringar inte nöjd med hur jag ser ut.
  Jag har absolut ingen smak alls. Eller jag antar att jag har samma smak som alla andra fjortisar här i världen. 

Jag har inga pengar och får inte heller några.

Jag orkar nästan inte vara med några av mina vänner längre, jag undrar hur isolerad jag skulle bli om jag inte spelade gitarr, red, och gick i pk.

Att min mamma aldrig blir nöjd gör mig deprimerad också + en rad andra saker. Mycker beroende på ovanstående saker.

Nu när jag endå håller på och klagar så kan jag berätta att pappas lägenhet luktar surströmming, och ridningen gick skit dåligt idag. Jag red en pigg häst som bara skenade med mig hela tiden men tillslut fick jag lite plin på honom och tog mig över några bommar med en lugn trav.
Det var en kvinna på läktaren som var as rädd och trodde jag skulle dö. Hon ville att jag skulle hoppa av. Men det är ju aldrig någon fara jag blir bara arg när hästen inte gör som jag vill.

Bra saker:
 
Moa
Latte
Latte med Moa
The Killers

Så farligt långt blev det inte ens.

Nostalgi

Okej dom spelade nyss hey there delilah på pappas lilla gula radio i köket som jag för informationen måste lära mig på gitarr, alla verkar kunna den utom jag.
  Men vafan, nu bytte dom till den där bruden som sjunger dance saken. På tal om den så håll er ifån Kasper han har fått pest.
Om någon undrar ( även om ni inte undrar får ni läsa dethär nu )  varför jag plötsligt kommer mig för att skriva på bloggen så är det för att min pappas dator suger = bdb och lastfm buggar hela datorn, har fått lov att starta om den ett antal gånger nu till jag kom på vad det berodde på.
  
 Anna Ternheim kommer till Umeå i Mars :D:D (jag är 99% säker på att det var Mars) så det blir att lägga pengar på det efter jul :D:D
 Juste jag ska klippa håret kortare efter jul också när jag har pengar :)
 Lawl jag har ju inga pengar nu så det är en massa saker jag ska köpa efter jul sen när jag har pengar.  

Kan någon påminna mig om att jag verkligan MÅSTE göra klart min robinsonad. Nädu jag måste nog ta tag i det arbetet nu starting, right now

Så ja, slut.

Vackra toner

Ljuv musik fyller mina öron nu. Det är bra och efterlängtat. Just nu, Laakso - Worst case scenario.

Sömnbesvär - inte lösta

Okej det gick trots allt inte så bra som väntat. Jag hade klockan 6 igårmorse absolut inget att göra så vad gjorde jag då - jo jag läste. Smart drag när man ska vara vaken? Nej. Det resulterade i 3 timmars sömn, jag vaknade av att min mamma ropade på mig och när jag inte gick upp satte hon hunden i ansiktet på mig. Det gjorde allt susen.

Nu sitter jag här, i ett litet arbetsrum och dricker isvatten, och lyssnar på Lasse Lindh genom lastfm som på tal om ingenting inte buggar länger. Det är väldigt bra. 
  Kanske är lika bra att ta lite sömn, jag vet inte. Jag är trött men det är långt till sängen. Inte bra att vända på dygnet ännu mer, skolvecka snart. Jag måste försöka få bort vanan att bli väckt av att Maria plingar på klockan 8, klä min och borsta tänderna på 5 min och sen komma lite försent till första lektionen. Jag antar att jag helt enkelt har blivit van. Det blir till att försöka orka upp lite tidigare på måndag, men det är somsagt måndagens problem. Imorgon ska jag sova länge. Kanske hela dagen. 

OH nu kom The Hives på Lastfm : D Längesen jag lyssnade på dom, men jag gillare.

Jag ska sluta dra upp att jag inte gillar Umeå ett tag nu. Jag tror jag har nämnt det i varje inlägg nu. Samma sak med att mitt DC inte fungerar.  

Jag kom just på något hemskt. Jag har ju träning imorgon. Sure det är riktigt kul att träna men det sabbade min planer om att sova bort dagen, den börjar ju 13.00. Sög ju.

Godmorgon Umeå. Eller något.

Jag är trött. Man ska inte vara trött såhär tidigt. Min plan är att vara vaken hela natten ikväll och hela dagen imorgon för att sen gå och lägga mig mellan 19.00 och 21.00 och på så sätt försöka ändra min sovrutiner. Hur bra det går ser vi på söndag.

På tal om ingenting så såg jag idol hos min vän Ronja idag. Jag förstår verkligen inte varför inte Johan åker snart. Robin E åkte ut idag. Sög ju, han var ju bättre än både den andra Robin och Johan, tyckte jag.

Nu medan intresseklubben väl har fattat sina pennor och är uppvärmda så kan jag berätta två saker:
1. Jag har kommit på hur underbart det faktiskt är med gitarr, synd bara att jag har klippt ned mina naglar för mycket så nu kan jag knappt spela. Och nej jag klarar inte av plektrum för jag är ovan.
la
2. Månen lyste väldigt mycket ikväll. Det var ljust, väldigt ljust. Dom som missade det, ja dom missade det helt enkelt.

3. Skivan Separtion road är väldigt bra så människor där ute som faktiskt inte har hört den ( det måste finnas ett par ) kan ta sig tid att lyssna.

4. Där failade jag jag skulle bara skriva 2 saker ._.

ja 
Umeå var fint ett tag. Sen kom det snö på backen och det blev ännu finare. Sedan smälte snön till vatten och frös på. Nu är Umeå en stor fälla avsedd för att jag ska halka, vi får se hur länge vi kan hålla oss ifrån det.

Vandring genom den döda staden

Jag missade bussen idag till umedalen. Sög ju för det går bara bussar varje halvtimme på söndagar så jag började gå. Som tur var hade jag med mig headsetet så det blev till att lyssna på lite ljuv musik.
  Jag tror jag bryter ihop mitt dc fungerar fortfarande inte. Jag är varken teknisk nog att fixa det eller att ladda ner nått annat. Man kan ju ladda ner lite från youtube men det blir jobbigt i längden. Fan.

Juste jag är less på mina kompisar. GR8. Jag tror det delvis beror på att jag har varit med dom för mycket och delvis att dom inte orkar gör något. Jag är inte helt säker på vad det kan bero på, altså att jag inte orkar med dom. Jätte bra, nja. Men vad ska jag göra åt det. Skaffa nya? Nej det bor typ bara fjortisar i Umeå.
  Jag gillar inte Umeå. Det är litet. Om nått händer så vet hela umeå om det på mindre än en millisekund. Städer som Umeå borde skjutas.

l

Jag ska bli duktig på att rita också. Lawl orelevant men endå.
Nej nu orkar jag inte med datorn cy'a

Tjoho gott folk

Hej. Sitter has Anette som har grovt mycket läxor. Seriöst. Jag måste också ta tag i läxfixandet när jag kommer hem. Jag orkar helt enkelt aldrig. Har massa so, svenska, och hk läxa. Drygt. 
 

Nej nu måste jag rusa till bussen annars dödar min far mig. Jag skulle äta vid 5 egentligen men nu ska jag med halv 6 bussen och klockan är 21 över så det är bara att springa Hejdå-

JAG HAR VARIT OCH SETT BETNÈR

JAg och Anette Edlund var och såg sveriges, nej världens skönaste komiker i Torsdags. Det kommer ett större inlägg + bilder imorgon eller nått. Just nu orkar jag inte. Mitt huvud är åt fanders men det finns ingen alvedon, klockan är 03.41 så jag tror jag satsar på en annan bot mot huvudont, lite vatten + sömn så Godnatt och på återseende

MAGNUS BETNÈR

RSS 2.0