TAGG!


Fotobås


Umeå Open

Vi vinkade till oss Anna Ternheim efter hennes spelning och pratade med henne och fick en kram, sen grät jag som ett barn av chocken och att vi lyckades. Umeå Open ni levererade fredag, dansade som en idiot till Navet och Svenska Björnstammen, och Moneybrother var ju lite charmig ändå. One night to go!

Honey


Springa över till den här lilla saken nu. Läxångesten får helt enkelt bli morgondagens problem.

Zola jesus

Ligga i sängen
Lyssna på Zola Jesus
Tagga Umeå Open
Sova


Mässa


Aren't We All Animals? UF sålde riktigt bra med tygpåsar på mässan! Jag har fortfarande ont i mina vrister efter att ha sprungit omkring i låga klackar i 15 timmar. Vi träffades på skolan 7 på morgonen för att sy och jag kom hem fråm mässan 10 på kvällen. Tycker vi gjorde ett kanoners jobb och det är skönt att mässan är över!

PS. råkade missa glassfestivalen idag, vilket var sämst. Fast så synd var det inte om mig för jag och Gustav käkade hallonglass och kladdkakis till frukost.

14th

2 månader med världens bästa <3


Where did the courage go?

Tumblr_m0otjr6hcs1qzlicjo1_500_large

You and I, we all fear something. 
Whether it’s being eaten up by a huge spider during your sleep, or the fear of standing on a great height looking down, we all fear something.

Speechwriting nighttime.

Lov


Njuter av ledigheten genom att göra så lite som möjligt. Glider omkring i mjukisbyxor halva dan, det mest produktiva jag gjort idag är att kolla till kissemissarna på andra sidan gatan. Kvällens planer är att baka pizza med mamma, plugga lite körkortsteori och vänta på att Gustav slutar.

Moviestars 2.0


RSS 2.0