Provar Packar Taggar!



Provar kläder och försöker packa, än så länge ligger det bara två par skor och en handduk i min resväska. 13.20 är det incheckning och sen bär det av till kanaieöarna i en vecka så; ha det bäst, ses om sju dagar!

Kaps


Bild på mig och Kasper från när vi modellade åt Amanda

Idag blev Kasper sjutton år sjutton, år i staden, där han växte upp och så, märker du hur fort det går.
Det firades i alla fall med middag på Lottas med födelsedagsbarnet och hans mor. Vi åt hur god mat som helst och jag hade gjort ett råfint paket. Sen kom Håkan Nesser dit, det märte jag med min kändisradar! ja, eller så var det hans mamma som märkte det, vem vet. Mycket coolt i alla fall. Vi var där i ett par timmar innan vi drog oss hemåt igen.
  Nu är jag trött, och det viner jättemycket i kaminen. Och imorgon ska jag banne mig stanna kvar på skolan och göra klart allt som måste göras klart innan lovet. Vill verkligen verkligen inte släpa med något över lovet.

We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night Nothin’ new is sweeter than with you









Tänkte berätta att jag har investerat i en jättefin keps som jag älskar!

Nyss satt jag och spelade gitarr, det var längesen nu och det känns. För fingarana vill inte riktigt röra på sig. Jag är inte så himla duktig på att spela men jag tycker massa om det och det är väl det som räknas.
   Nu ska jag vara duktig och göra läxa. Jag vill inte ha något som ligger och släpar över lovet, det skulle vara hemskt. Lovet. Snart är det lov. Och det här lovet innebär för mig sol och bad och shopping och god mat. Herregud vad jag längtar.

Home är kanske en av världens bästa låtar förresten. Det här albumet är det enda som har spelats dom senaste dagarna.

Men nu blir det läxa och inget annat än läxa. Fasts först varm choklad.

25 Oktober

Ja, ända sedan jag hade idrott idag har mitt huvud bara dunkat, men man får väl skylla sig själv när man är vaken halva natten innan. Nu ska jag käka kaka, göra klart engelskan, ta en dusch och lägga mig och kolla lite på gamla how i met your mother avsnitt. Kommer nämligen inte kunna sova direkt för jag somnade vid sjutiden och vaknade för 41 minuter sedan. Jag som tänkte göra mycket skola, men sömnen är förrädisk.

Förresten, sen när kommer snön och smyger sig på i oktober? Det är bara inte rätt. Fast egentligen vill jag nog ha mer snö, förra vintern var väldigt extrem men det var också den finaste på länge, med tjocka snötäcken. Vintern har också sina bra sidor.

asijat

Alltså idag när jag var på h&m och var på väg till rulltrappan så gick jag förbi herravdelningen, och där står två asiatkillar och byter om mitt i affären. Och det konstigaste var att de började skratta åt mig, som att det var konstigare att jag var på herravdelningen än att de stod där mitt i allt och bytte om.

nian

Jag hittade det här testet hos Kajsa och det är fakiskt helt sjukt hur mycket som stämmer råbra!







 
Livsväg 9, den romantiska filantropen.
Nior kan tyckas ha obegränsade möjligheter. Med sin fördomsfrihet och tolerans går de bra ihop med nästan alla människor, och blir fort omtyckta. Deras saknad av sinne för ekonomi kan dock ge konsekvenser.

Att du har livstalet 9 kan innebära att du har lätt för att känna medlidande och du diskuterar gärna livets stora frågor. Du har nog flertalet vänner, som uppskattar din emotionella och ömsinta sida. Du är en konstnärlig och karismatisk person som tycker mycket om att resa. Din kreativitet och känsla för det vackra kan komma att visa sig om du väljer ett konstnärligt yrke. Naturligtvis passar du bäst på ett jobb där du får arbeta med människor eftersom du har en förmåga att komma de flesta mycket nära.

Ditt heta temperament kan göra dig otålig. Du känner dig ofta splittrad och detta medför att du inte får så mycket gjort. Andra människor kan manipulera dig eftersom du ibland är alltför godtrogen. Se till dina egna behov i första hand.




40 day dream



Ja, mitt hår har blivit så långt att jag kan rocka mittbena!

Imorse när jag vaknade kände jag mig hurtig och for ut och sprang. Hur skönt som helst och råfint väder så tummen upp för det. Sen kom jag hem och dog på soffan, åt go' frukost och duchade. Jag och mamma promenixade och hälsade på morfar en stund.

Ikväll blev det lite halvspontan improshow med Kasper. När jag kom dit kvart över sju och frågade om de sålde biljetter där kollade killen i jackinlämningen lite konstigt på mig och sa att de hade börjat sju. Sen frågade han om jag var student och sa att det inte var för sent än och att han kude släppa in mig, visst sa jag, ska bara ringa min pojkvän och se var han är. Så, jag mötte upp med Kaps och vi fick komma in och vi slapp betala jackinlämning. Skuggteatern var som vanligt jättebra och det är fint i studion. Efteråt knallade vi till wayne's och satt där en stund. Varm choklad med marshmallows är gudomligt.

Här får ni en lista också som jag lyssnar massa på 
kram

Rädslan



För min största rädsla i hela världen
är att alla ska dö ifrån mig
och att jag ska
bli lämnad
ensam
kvar


i'd rather hurt than feel nothing at all



Jag mår skit av någon anledning. Och Regina och jag har hittat tillbaka till varandra. De två sakerna kanske går hand i hand. Fast man kan också bli himla lycklig av hennes musik ibland.  
Jag vill slåss.
Och jag vill se annorlunda ut.
Och när jag mår skit skiter jag i hur många meningar jag börjar med och. Det är fult.

Jag längtar till fredag och jag längtar efter dig så jävla mycket.

Apor





För någon dag sen tvingade jag min kompis att logga in på apberget.se för att jag skulle få kolla på min profil, och det här är då mina profilbilder(utan inbördes ordning) genom tiderna! Jag tror i alla fall att tredje näst sista var min första och sista min senaste. Det känns ju bara konstigt att kolla på dom här bilderna, nostalgitrippen!

Bästa bilden någonsin på Kasper också!
Klicka på bildena om ni vill se dem större

jamieboy



I åttan var jag tydligen lik james dean = fett snygg!

Home is wherever i'm with you


This is what we do.

Jag sitter och lyssnar på myslistan på spotify(just nu tallest man on earth) och jag försöker rita lite på mitt porträtt men det är hemskt svårt när kopian är underexponerad, argh.

Dagens klädsel består av hängslen, hjort-tshirt, myskofta och secondhandhalsduk. Och maffiaboss-skor men det ser ni ju inte. 

Jag ger upp att rita på den hemma, det får fixas på skolan istället med orginaltidningen. Nu ska jag skriva lite på mitt ökanda författarporträtt. Jag är verkligen världens sämsta på att få saker som inte intresserar mig gjorda, det går bara inte. Stopp och block och kortslutning i huvudet bara jag tänker på det. Men nu ska jag göra mitt bästa så ha det! 

PS. egentligen vill jag bara släppa allting och göra bara sådant jag tycker om. Fika, rita, läsa, skriva, vänner, kasper, och-så-vidare. Dessutom skulle jag verkligen vilja ha en bra kamera och lära mig att fota. Jag ska önska mig en system i julklapp även om den chansen kanske är liten. Men om, jag skulle få en så tänker jag tortera och tvinga mediaelever att lära mig fota. För jag vill faktiskt.



kalawesome



Bara för att jag har finaste klassen!

work in progress

    ”Du går i min parallellklass va?” frågade du. Jag minns att jag kollade på dig länge, ditt tjocka bruna hår och dina kisande gröna ögon.
    ”Ja, jo det gör jag” sa jag medan jag lutade mig ut över balkongräcket. Du blåste ännu en gång ut röken från dina lungor.
   ”Jag trodde väl det, men man ser dig inte så ofta i skolan”
   ”du kanske inte kollar” svarade jag.
Du släppte blicken från stadsvyn och kollade på mig. Vi sa ingenting på en stund. Sen gjorde vi det, och det var så allting började.

Jag har litterär gestaltning och försöker skriva novell, just nu har det tagit helt stopp. Men det är skönt att skriva, jag älskar att skriva. För man kan skriva vad man vill, man kan skriva om sina bästa minnen som egentligen inte ägt rum. Vad som helst kan ta form och jag älskar det. Bäst är när man känner sig klar och nöjd och det inte spelar någon roll vad någon annan tycker för att man vet att det är så jävla bra.


småsakerna

Idag har jag köpt jätteskön hundtandsmönstrad kofta och en svart ögonskugga att sota med.
Jag har kännt mig jätteful och supersnygg.
Har haft ångest över mitt tre-fyra veckor sena författarporträtt. Jag vet att jag innerst inne inte bryr mig ett skit för i så fall hade jag haft det färdigt i handen vid det här laget.
Jag har hoppat av spanskan och det var en jättestor lättnad.
Man kokar inte te halv tolv kan det tyckas, men det känns som att det behövs på något vis. En stor kopp rykande te. Jag ska koka te, och skriva lite på författarporträttet som jag har skitit i allt för länge nu. Imorgon ska jag banne mig lyckas stiga upp tidigt och springa också för man känner sig alltid så himla fräsch och nöjd efteråt. Lite förnyad.
 Mot vattenkokaren vänner!


Cookies & cream


Cha-chai

Imorse hade jag tänkt stiga upp tidigt som få och dra ut och springa, resultatet blev att jag slog av väckaren och vaknade 07.40 (fem min innan min buss går). Kände hopplösheten och orkade inte ens försöka.Tog med mig en liten flaska juice för jag hann inte äta frukost och sen promenerade jag till bussen i lugn takt. Missade 07.53 med några sekunder. Satte mig på bussen 08.01, lade ned laptopväskan på sätet bedvid mig och skulle ta upp min iPod. "Connect to power". Jättekul, livet leker verkligen. Kom för sent till engelskan och ja.
  Men sen, hände det bästa, ty Rosa hade köpt chaitépåsar och gissa vem som fick en! Jag skämtar inte, blev taggad på livet igen efter det + längtar råmycket till julen. Har också köpt en macka, lyckan.
  Just nu håller jag på med världens tråkigaste arbete, räddningen är att jag lyssnar på Kings of leons nya album och det är råbra.

Lördag

I lördags blev det skräckfilmkväll i kassjö med halva klassen. Trotsade min plan på att inte sova där, men jag fick i alla fall sova i skönaste soffan! Stal den av Oskar när han gick iväg mehehehwwehe. Nämen, vi såg massa skräckisar och en skitskum japansk film som ingen människa bode se(three extremes). Jag tänker inte ens börja försöka beskriva hur sjuk den var. Hur som haver, trevlig kväll och så vidare och jag är fortfarande trött från det. Nu ska jag på föreläsning om droger så, hej.

Hej

Lite små förändringar på bloggen. Gjorde en fem min header och fixade till rubrikerna, nu får det se ut så här ett tag. Var så himla less på min gamla fula header.

Ikväll åker jag nog trots många om och men på skräckfilmkväll med klassisarna. Är förkyld så jag ids inte sova där på nått halvtaskgt liggunderlag, nä det blir till att sova hemma.

I natt kunde jag inte sova för jag hostade så mycket. Sen vid tre somnade jag, vaknade halv fem och typ dog av hosta. Kokade te för att kunna andas och sova. Vaknade nio, hostade lite och somnade om och sov till 11. Det är helknäppt, för jag hostar inte så himla mycket på dagen, det blir mest och värst när jag har gått och lagt mig.


Särring

Jag känner mig som en liten tant. Var på stan en snabbis med några kompisar och direkt jag kom hem la jag mig på soffan och somnade. Sen väckte pappa mig och vi åt middag. Sen satte vi på en Chuck Norris film och jag somnade, sov i några timmar och slökollade nyss på idol, drack te och åt wienerbröd. Nu, nu känner jag för att sova lite till.

Jag tror det är såhär man blir frisk. Sova mycket + te.
Mitt huvud känns bara lite fucked up just nu-

Hey handsome



Senaste dygnet har jag väntat på James Dean-film och nu har den äntligen funnit vägen till mig! I klarspråk så ska jag borsta tänderna och krypa ned i sängen för att kika på  den. 

Wisconsin



Jag säger cut it! men hostan vägrar ändå lägga av. Så himla omgoget liksom.

Jag myser till i min säng med min nya stickade tröja och mina nya plyschtights och min gamla tjocka halsduk. Har kokat svartvinbärs te och lyssnar på fin musik, bland annat bon iver och beirut. Bon iver är höst på riktigt och for emma forever ago känns som min. För vissa skivor är ens egna och resten av världen har tur som också får njuta av musiken men på något vis är den ändå min. Den är lite av jaget.
Just nu känns det ju inte så himla taggat med skräckisfilmkväll och övernattning i helgen. Jag vill egentligen göra ingenting, det har jag velat hela dagen. Från att jag vaknade tills nu. Jag fattar inte varför jag ska envisas med att släpa mig till skolan då jag ändå inte får något vettigt gjort.

Ett förlåt också, till mina klassisar, folk som har delat buss med mig etc. Det är ju så galet störande när folk hostar hela tiden, men jag är helt enkelt en sån som inte sjukanmäler mig såvida jag inte ligger på golvet och dör i 40 graders feber. Nu ska jag i alla fall vinna över förkylningen, måste bli frisk innan vi åker utomlands.

Idag har vi firat mamma. Morfar och pappa var på besök och vi åt pizza och jag gav henne fina knappörhängen. Det var fint, om ni ville veta liksom. Jag gillar morfar, för han är bra. 

Fall

Jaha så nu har första snön fallit, den kom tidigt i år.
Nu ligger solen på mig genom fönstret och det värmer skönt.
Sitter i ett ljust klassrum och lyssnar på olika människors braiga musik, försöker få lite skola gjord men jag känner mig bara omotiverad.
Anyway, jag gillar solen. Jag vill ha mer, längtar inte till vintern. Alls.
Eller jo fast bara julen och tjockatjockatjocka snötäcken.
Fast nu, just nu, länter jag mest till kanarieöarna och värmen och vita stränder och solbrun hud.


Uschan



Jag har gått och blivit tvärförkyld med otrevligheter som snuva och massa torrhosta. Sistnämnda är hemskt obehagligt och brukar resultera i väldigt lite sömn. Det är som att jag hostar ut all luft och sen kan jag inte andas in igen.
Nyss hörde jag vattenkokaren klicka så mitt tevatten är klart. Jag ska se några avsnitt av How I Met Your Mother suit up-day till ära och dricka lite te och hoppas på lite sömn.

Spinnaren

Kasper spinner som en katt, eller purrar som en duva han kan inte bestämma sig. Jag har mina pengar på katten i alla fall!
Och nu sa han;
- är det här en sån man har runt näsan?

och av någon outgrundlig anledning har jag den runt näsan just nu. Den skymmer sikten lite.

PS det är något coolt och nu ska jag följa karre till bussen

peace out

SUIT UP - såhär ser jag ut, ps jag är kungen av paint!






SUIT UP



Tagga suit up day imorgon!



Källa: weheartit

Väntar på att ha spanska, superskoj. Verkligen.

Efter höstlovet och kanarieöarna ska jag färga håret mörkare, klippa snedlugg och mera uppklippt. Tror jag, har fettmedmycket beslutsångest. Äsch det blir säkert fint.
Taggar jullovet, den här terminen går sjukt fort! Känns inte som att vi har gått halva terminen.

Skrattade tokigt mycket åt det här idag med Cornelia och Mördarvid, det är lika roligt varenda gång!

Jag hatar spanska hejdå

Goodnight sweetheart well it's time to go




PS

Jag saknar Kasper svinigt mycket också

en kärlekshistoria

Känner mig less på, allt
är råtrött, har jätteont i halsen. Har en konstig känsla som bara inte vill försvinna. Nu har jag laddat ned en kärlekshistoria och ska kika på den, hoppas den får mig på humör.

70 bast



Grattis

Bloggdesign

Vad hände med min bloggdesign egentligen kan man ju undra sig. Den var ju fin en gång i tiden! Nä men är råtrött på den så när jag orkar och har tid ska jag ta tag i att fixa den, så om den ser konstig ut närmaste dagarna vet ni ju varför!

Jag har märkt att jag använder rå för att förstärka saker hela tiden, råbra, råkul, råtrist, råsnyggt osv. Gör bara det för att jag är rågrym!

We'll live in harmony harmony



Jag försöker få in mediekuskap i huvudet men det vill inte riktigt fastna, är snart klar med instuderingsfrågorna i alla fall. Lite synd att jag inte tog tag i det tidigare för jag tycker faktiskt att pressetik osv är intressant. Men whatever, ska fortsätta pressa in information i skallen och hålla tummarna för att provet går bra imorgon.
Robot unicorn är förövrigt världens mest beroendeframkallande spel och det är till 90% på grund av musiken!

South Again



Jag försöker plugga men det går inte, lyssnar bara på musik och klickar runt på facebook. BLIR TOKIG

Sömn

dsc00113 (MMS)

Sömn


Happy boys & girls


pimp myspace


Hittade världens bästa skiva hos pappa!


andra oktober

Igår hade vi klassfoto och vi var fina glada och kalasiga och färggranna. Jag tror vi kommer se råfina ut i skolkatalogen! Nu ska jag och pappsen cykla in till stan en stund för det är jättefint ute. Ikväll blir det nån slags klassfest och det kommer bli råkul!

jag vet inte vad jag ska säga


JONAS;"Eleverna på Midgårdsskolan överväger att datorstrejka för att slippa de begagnade datorerna."

Giriga skitungar handlar det om. Vad är det som gör att de skulle behöva bättre datorer än dem som de fått... jo spel och status.

Vad behövs då? Möjligtvis en dator som klarar en trådlös internetuppkoppling för att söka information samt ett ordbehandlingsprogram, knappast mer.

Gymnasieskolan är frivillig, det finns ingen skolplikt. Låt dem "strejka" hela vägen till arbetsförmedlingen.

TRAMS!

MITT SV;
att benämna oss som giriga skitungar känns ju väldigt vuxet. Okej, vi tycker att vi blivit orättvist behandlade, och vi försöker föra frågan på ett bra sätt med genomtänkta argument istället för att bara stå och kasta smuts. Själv vet jag inte var det kommer ta oss om det ens tar oss någonstans, men jag tycker verkligen att det känns bra att vi visar våran åsikt. Det känns viktigt för mig och för mina vänner.

Jag förstår att tiderna förändras men jag känner lite att allt är relativt. När en hel kommun med elever fått helt nya datorer känner man sig helt klart lite utelämnad.

THOMAS; "Här får ni en dator"
"Men den är ju ett år gammal, är du dum i huvet?"

.. allvarligt? Dagens ungar verkar groteskt bortskämda och tror att de bestämmer.

Skärpning.

MITT SV; Men vi smutskastar inte på det sätter. Vi försöker bara föra fram våran åsikt till de högre uppsatta personerna. Vi har inte sagt att någon är dum i huvudet men vi känner oss orättvist behandlade. Sen känner jag lite, att om vi vill föra den här måste vi väl få göra det. För mig personligen känns det viktigt att få fram min åsikt och få den hörd. Sen att man ska sitta och bli kallad bortskämd unge, eller snorunge, eller vad det än må vara utan att få diskutera, det är ju helkonstigt. Det är lätt för er alla att smutsa ned oss med alla idiotiska ord, frågan är bara vad vi gjort alla er.

VKs artikel




Jag mår skitdåligt över att behöva kallas snorunge av en bunt sextitalister bara för att jag säger vad jag tycker. Jävligt kul att man inte ska få göra sin röst hörd utan att få sån skit.

1.05 in i filmen















RSS 2.0