Sörböle


Nu åker jag ut till stugan för att spendera midsommar där, inatt lär det bli en massa serier och filmer och ipod osv så kommer jag hem imorgon!

fint.


ÅÅÅH! - livet är bäst!

Jag måste bara fråga, blev jag godkänd i kommunikationskursen? 
 
Svar Ja.
Trevlig sommar. / Dan

Konfirmander

Nu i veckan har det dragit igång med dagsgrejer för konfirmanderna i Grisbackakyrkan. Ganska soft(har börjat säga soft hela hela tiden det är en sjukdom typ). Jag är riktigt taggad på lägret i Tavelsjö som börjar på söndag. Massa bada, och massa hänga, och massa leda, och massa kreativa sätt att väcka dom små liven! Vädret ser inte så väldigt lovande ut, men när det regnar blir det varmt i vattnet - True story bro.

We rule


PS

Alla som lever sina drömar säger ändå "skolan var okej men den var inget för mig"

Rita på heltid kanske

Kommer kanske få IG i kommunikation.
Får nog G i Litterär Gestaltning, men fuck it. Jag vet att jag kan skriva.

Indie rockGlamorous
Indie rock'n'roll is what I need
It's in my soul, it's what I need

It's Indie rock'n'roll for me
It's Indie rock'n'roll for me
It's all I need
It's Indie rock'n'roll for me

Att övningsköra

Jag är typ drottningen av bilväxlarna, fick bara ett motorstopp när jag skulle starta i en uppförsbacke.
Ett år kvar till körkortet och jag är råtaggad!

Tokbra!


Visdom

Om nattbad - man förstår inte riktigt hur kall man är förrän man kommit hem till värmen,
men fan vad roligt det är ändå.

Åldersskifte och skolavslutning
FinaFridas bilder!

Skolavslutning igår, med ett väldigt lamt skådespeleri av rektorerna men en massa bra framträdanden av musikarna och dansarna. På toppen av gräddmoset blev jag sjutton bast, fick fina presenter av Ellen och min fina klass sjöng för mig. Det är helt sjukt att vi har gått ett år tillsammans, har inte riktigt gått in i min skalle. Jag tycker så jävla mycket om er AR1C. Fast nästa gång vi ses kommer vi heta AR2C, Arena C två punkt noll liksom, harder better faster stronger! Vi är fan bäst. 

Efter skolan hängde vi lite i stan och kollade på alla fina studenter. Jag längtar så himla mycket till studenten, fast samtidigt vill jag inte bli vuxen och vill inte bli utan världens bästa klass. 


På kvällen firades jag av Familjen och Maria! Åt massa tårta och spelade kort och fick massa fina presenter. Maria gjorde ett fint grattisinlägg till mig på sin blogg, om man vill se Jag och Maria genom tiderna! Jag hade i alla fall en väldigt fin fördelsedag och ett väldigt bra firande förra veckan också med beachpartyt, mycket bättre än så blir det bara inte.
Nu tar jag sommarlov på riktigt.


17

Om fyrtio min blir jag sjutton år,
och sjutton år ska vara speciellt har jag hört.

finis


har

Har gett mig fan på att göra klart alla skolarbeten innan den här natten nått sitt slut.

-

Fuck it

Tröttast i satan, på allt

Yeah Yeah Yeahs – Maps
Själv kan jag inte lyssnar mer på den
Är så less, på allting
Saknar oss, tur du kommer hit snart
Om mindre än en månad

Läppstift


När jag och Rosa knallade över till ica idag för att köpa energidryck till pluggandet, fastnade vi vid dom här automaterna utanför butiken. Lägg-i-tia-och-vrid-så-kommer-något-kul-ut-automaterna alltså. En av dem fångade speciellt våran blick, en automat i mitten som man skulle stoppa i två tior i för att få ett litet "prinsessan" läppstift i utbyte. Kände suget och gjorde det. Nu äger jag ett pyttelitet knallrosa läppstift med Sövit, Askungen och Törnrosa på. Det bästa var att det var fint på!

Spark i skaftet

graphic myspace at Gickr.com

Svettig och go och sparkad i huvudet av min egen fot
Jag och pappa har legat på nydala och pressat
nyss käkade vi melon och ikväll kommer min faster hit så det bli rånice!
Skickade in mitt engelska arbete imorse, därav fira med sola, one work down four to go.

Bad!!!

Jag, Ellen och Lovisa igår. Nu har jag dragit bad i älven två dagar i sträck med råbra klassisar. Allt badande och solande har resulterat i att mina axlar och min bröstkorg är signalröda och svider. Fast man ska verkligen inte klaga när det är varmt. Mina ben börjar bli bruna och fina i alla fall. Idag hängde vi först på bryggan i stan, svalt och härligt med fantalemon och frysta hallon. Jag älskar att sommaren är här på riktigt nu.

Please please please

Lyssnar på soundtracket till 500 days of summer
Vill bara att det ska vara sommarlov nu
och vill att det ska kännas mer såhär.

My friends they are so beautiful

Bilderna är lånade av Krille och Ellen!

- skillnaden är att döden tar slut, det här kan pågå för evigt

Och jag har sett dina pupiller växer
När du är med mig 
Du vet inte om det än 
Det kommer att bli du och jag 
Tillslut 


Födelsedagsfirande

Jag och Ellen ahde ett asgrymt födelsedagsfirande i Söndags med grillning, badande, kubb och fint folk! Vi hade tårta med massa ljus och fick fina små presenter, tack till alla finisar som kom för att fira oss. Jag fotade inget själv under kvällen, men såhär såg det ut dagen efter när jag och Rosa som övernattade där käkade massa massa frulle och städade upp efter gårdagen.

BEACHPARTY!Idag ska det firas ute i min sommarstuga! Jag brukar aldrig orka styra upp nånting när jag fyller år men nu jävlar har jag och Ellen dragit ihop till ett litet beachparty tillsammans med grillning och badning och grejer och jag tror det kommer bli asgrymt! Fast jag måste erkänna, hon fyller år idag och jag om lite mindre om två veckor, men vad gör det om 100 år! tänker inte ha några punkter i det här inlägget för jag är så sjukt taggad!
Ses där!


Du & Jag – och allting

Här är en novell jag skickade in till kursen litterär gestaltning. Egentligen är den värd en mer genomtänkt andrahalva för jag gillar själv början så mycket. Men nu börjar det dra ihop sig och snart ska betygen sättas och jag ville bara få den inskickad. En novell om kärlek är kanske inte så spännande, men såhär blev den inskickade versionen i alla fall.

 ”Vill du smaka?” frågade du och räckte fram den glödande cigaretten mot mig.

    ”Jag röker inte” svarade jag medan jag blickade ut över staden.

Musiken pulserade inifrån lägenheten och ut i den svala kvällsluften. Den blandades med rop och ljudet av klumpiga fötter mot parkettgolv. Den natten levde lägenheten och det var människorna i den som pumpade runt blodet, de var dess hjärta. Du tog ett bloss på cigaretten.

    ”Du går i min parallellklass va?” frågade du.

Jag minns att jag kollade på dig länge, kollade på ditt tjocka bruna hår och dina kisande gröna ögon.

    ”Ja, jo det gör jag” sa jag medan jag lutade mig ut över balkongräcket. Du blåste ännu en gång ut röken från dina lungor.

   ”Jag trodde väl det, fast man ser dig inte så ofta i skolan”

   ”du kanske inte kollar” svarade jag.

Du släppte blicken från stadsvyn och kollade på mig. Vi sa ingenting på en stund. Sen gjorde vi det, och det var så allting började.

    Ja det var början på allt. Jag kan inte skapa mig en uppfattning om hur länge vi stod där på balkongen och pratade. Det måste ha varit länge, för solen hann försvinna och det gör den nästan aldrig den tiden på året. Den var inte borta länge, för när du sedan följde mig hem höll den på att smyga sig fram igen. Det mjuka gula skenet var lågt och låg som ett täcke över marken. Det började regna när vi kommit halvvägs, men det var inget som brydde oss. Innan du gick gav du mig ditt nummer och jag gav dig mitt. Tur var väl det, att jag gav dig mitt, därför jag var hela tiden för nervös för att våga ringa dig. Jag visste helt enkelt inte vad jag skulle säga. Efter det började vi i alla fall att träffas mer frekvent, och ofta.

   Ja, vi träffades ofta om kvällarna och nätterna. I början var det bara någon gång i veckan, då var det fortfarande lite spänt mellan oss. Jag hade svårt att prata, rädd för att säga fel och rädd för att du skulle gå. Du däremot var så självsäker, lugnet själv. Jag tror att det var din självsäkerhet som gjorde mig trygg och fick mig att fatta intresse för dig. Jag minns så väl första gången du följde med upp till mig. Vi smög förbi mammas rum, tysta som katter, och stängde dörren in till mitt rum efter oss. Vi la oss i min säng, jag med huvudet mot din bröstkorg och med dina armar slingrade runt mig. Jag låtsades sova men egentligen gick hjärnan på högvarv. Du kysste mig lätt på pannan, jag lyfte upp huvudet och våra läppar möttes. Tiden stannade, hjärtat stannade. Det kändes faktiskt som att hela jorden stannade för en stund. Sen somnade du, men jag låg och tittade på dig länge innan jag kunde släppa verkligheten och glida in i sömnen.

   Ska jag vara helt ärlig så tyckte jag att hela den här grejen med gränslös kärlek som gjorde en blind var skitsnack. Ren bullshit faktiskt, och jag trodde inte att någon kille i hela vida världen skulle kunna ändra den uppfattningen. Jag bevisades fel. Du var allt som fyllde mitt huvud, och att umgås med dig blev som en drog för mig. En riktig narkoman det var vad jag var. Så fort vi inte kunde ses på två tre dagar började jag må dåligt, först bara mentalt men sen också fysiskt. Det är väl det de säger, att tankar kan få en att må fysiskt dåligt. Jag kommer aldrig att glömma när jag smög in dig hos min mormor och morfar den där natten i juli. Vi skulle bo där i fyra nätter hela familjen, men jag visste redan innan att det inte skulle hålla. Jag hade berättat vilken väg du skulle köra för att koma ut dit till den lilla stugan ute vid havet. Jag hade också noggrant berättat var du skulle lämna moppen för att ingen skulle höra när du kom. Det tog lång tid, innan du hittade rätt alltså. Jag låg klarvaken i min säng och räknade minuterna, sekunderna tills du skulle smsa. Så plingade det till i mobilen och alla muskler i hela min kropp spändes. Jag försökte vara tyst, men samtidigt hade jag så bråttom ut till dig. Hur som helt tog jag mig omärkt ut ur stugan och ut till vägen där du stod och väntade på mig.

   ”Vilken tid det tog, jag trodde nästan att du hade glömt bort mig” sa jag lite halvhjärtat.

Du kollade bort en stund, jag undrade vad du kollade efter vid horisonten.

   ”Men nu är jag här” svarade du och omfamnade mig.

   ”Var har du varit?”

   ”Det spelar ingen roll, nu är jag här” sa du med en nästan helt monoton röst. Kallt, hårt, jag förstod inte varför då och egentligen brydde jag mig inte så mycket heller. Huvudsaken var att du var där och att jag fick vara nära dig. Så här i efterhand faller alla bitarna på plats.

   Jag visste var du bodde, du bodde i den där stora lägenheten några kvarter bort som jag tyckte såg ut som en skokartong. Huset var rektangulärt med platt tak och fasaden var någon sorts mörk sten-yta. Helt fyrkantiga fönster täckte väggen som vette ut mot vägen, och på portsidan var små balkonger utplacerade i symmetriska rader. Jag visste var du bodde, ändå gick vi aldrig hem till dig. En dag kom jag att tänka på en sak, du kanske skämdes över mig. Tanken växte i mig under någon vecka och tillslut exploderade jag.

   ”Varför måste vi alltid vara hemma hos mig? ALLTID, säg det bara, säg att du skäms över mig. Men svara då, vad fan sitter det i?”

Efter det berättade du, och jag ångrade djupt att jag hade skrikit åt dig. Allting om din mamma, allt om hur de som arbetade på rehabiliteringscentret var idioter. Om hur illa hon mådde, om sprutorna och om hur du oftare än sällan fick dra upp henne ur sina egna spyor. Såhär i efterhand vet jag inte varför du var så ärlig med mig. Jag kanske var mer än vem som helst ändå, jag kanske betydde något mer för dig.

   Det hela var så konstigt, en helt vanlig skoldag kom hon bara fram till mig och vände upp och ned på mitt liv. Alla hade sett dem bråka på skolan, skrika och hetsa över någonting, så som bara tjejer kan göra. Sen kom rektorn och särade på dem och de gick skilda vägar. Så gick hon förbi mig, hon brunetten, nickade mot sin före detta kompis och sa

   ”Du vet väl att hon ligger med din kille?” sen vände hon sig om mot den andra tjejen och skrek något i stil med jävla hora.

Jag ville inte tro henne. Fast ju mer jag tänkte på det desto mer förstod jag. Du hade faktiskt betett dig väldigt konstigt på senaste tiden. Gett mig halvdana ursäkter till varför vi inte kunde träffas. Jag var så naiv, jag hade inte ägnat en tanke på vad det kunde bero på.   

   Jag satte av mot din lägenhet. Ännu en gång slog hjärtat hårt på grund av dig och tankarna snurrade mer än någonsin. Enda skillnaden var att nu fanns det inget spår av något positivt i det. Jag försökte verkligen ta stadiga kliv det gjorde jag, på något vis ville jag att min gång skulle verka respektingivande. Det misslyckades, sinnesförvirringen gjorde kliven klumpiga och desperata. Rätt vad det var hade mina ostadiga kliv fört mig till din trappuppgång. Nu stod jag där, ensammare än någonsin och helt tom på ord att säga till dig. Medan jag stod där på bottenplan och försökte komma på saker att säga till dig klev två män in genom porten. Den ena hade på sig en grå kavaj och mörka byxor och var väldigt lång. Trots hans gropiga ansikte såg han inte ut att vara äldre än 35. Den andra var ett huvud kortare och aningen bredare. Han såg arg ut, hans bruna ögonbryn drogs närmare varandra när han kom in i trapphuset. De gick raskt förbi mig mot hissen, när den kraftige mannen passerade mig stötte hans axel hårt i min och jag slungades åt sidan. Han gick obrydd förbi mig men när de båda ställt sig i hissen vände han sig om och hånlog mot mig precis som hissdörrarna stängdes. Den här lilla händelsen fick mig nästan att glömma vad jag egentligen gjorde här.

   Jag försökte samla mina tankar och hade faktiskt tänkt ut en hel del olika saker jag kunde skrika åt dig. Jag tog trappen upp till tredje våningen, men när jag skulle runda hörnet mot korridoren som ledde fram till din lägenhet såg jag dem. Där, utanför din dörr stod männen jag hade mött vid hissen. I dörröppningen stod du, iklädd ett par mjukisbyxor och en sliten t-shirt. Jag stannade vid hörnet och lyssnade.

   ”Var fan är hon då?” sa den korta mannen.

   ”Hon är inte hemma har jag ju sagt”

   ”Vi har inte kommit hit för att tjafsa, ge oss bara våra pengar så går vi”

   ”Jag har inga pengar, och mamma är inte hemma så kan ni bara vara snälla och gå”

   ”Du grabben, försök inte vara smart! Ge oss bara det vi vill ha” sa mannen i den gråa kavajen.

Du såg fram och tillbaka mellan de två männen ett par gånger, sen försökte du smälla igen dörren. Mannen med det gropiga ansiktet och den gråa kavajen fick in sin fot mellan dörren och tog tag i den med handen.

   ”App app app, inte så jävla fort nu”

   ”Du förstår, allting har ett pris, och om din mamma inte kan betala oss” sa den tjocka mannen och ryckte på axlarna, sen nickade han åt sin kompis som höjde knytnäven.

Jag vände om och gick ned för trappen. Ringde ett anonymt samtal till larmcentralen och gav dem en adress, sen gick jag hemåt. Det regnade ute, sminket rann ner över hela ansiktet och mina skor plaskade mot asfalten. Det blev inga skrikande, det blev ingen konfrontation, jag gick bara hem i regnet.


Fuck it

Jag har så mycket jag borde göra. Kollade på en dokumentärfilm om kalla kriget, men kvinnan som pratade hade så sövande röst så jag var tvungen att gå och lägga mig ett tag. Vaknade med moshuvve, någon som kan briefa mig lite om kalla kriget? Äsch jag bryr mig inte ändå. Kolla bara bloggdomänen liksom. 
Man kanske bara skulle skita i allting. "Fuck it" som Chris i skins skulle säga. Jag såg klart andra säsongen av skins idag, lite sorgligt. Första omgången av skins är ju bäst. Fast tredje säsongen med som nya ungdomarna verkar faktiskt också helt okej. Effy är så stört snygg, plus att hon är så jävla tuff. Om ni inte har sett skins säger jag bara - your bad.

Good BAD


Hårfärgning på G

Mitt hår ska bli jämnbrunt och Rosie har fått en blå slinga!

HundisarEllen uppmärksammade mig på den här musikviden, så stört snygg. HD och fullskärm är att föredra!

Yesturday


Igår åkte jag och Maria och köpte marshmallows och sen drog vi ner till älven för att grilla. De hade slut på vanliga marshmallows så det blev till att köpa mini, men lika glada för det var vi. Satt och snackade och grillade och zippade cola i två-tre timmar innan Svante kom förbi och sen satt vi där i två timmar till. Skönt att bara prata ut, skönt att det är sommar, roligt att träffa Svante igen long time no see, och så vidare. Vid ett åkte vi hem och såg Burlesque, väldigt bra film, väldigt snygga tjejer och väldigt snygg kille - men det är en annan historia. 

Förresten, kolla på bild nummer tre. Visst ser våra moppehjälmar lite romantiska ut tillsammans?

Ett kilo

Nu har ni kanske börjat analysera rubriken, har hon gått upp ett kilo? har hon gått ner ett kilo? Ingetdera faktiskt. Utan jag och Maria har tagit en promenad till ICA och köpt oss ett kilo godis som vi ska tugga på ikväll. Imorgon ska jag ut till min stuga och kolla lite grejer inför helgen då jag och Ellen ska fira födelsedag tillsammans (fast jag fyller år 16'de men så kan det gå). När jag väl är där ute tänker jag passa på att försöka få en massa skolarbete gjort. Idag orkar jag inte tänka på det, ikväll ska jag se film med Maria och fläska på, that's how we roll!

Genom rosas webcam!


Hos Eva

En asgrym liten film som my knåpade ihop!

Det här har aldrig hänt

Jag har aldrig gjort en lista förut, gjorde någon enstaka på bilddagboken när jag var typ tretton-fjorton-femton men annars har det aldrig hänt. Listor kanske är kul, jag tycker om att läsa dem i alla fall så här kommer en!


Hur mår du just nu?

Less, träningsvärk i benen fast jag och Maria inte kom oss iväg till gymmet som det var tänkt (hurtbullar, vi stannade hemma och käkade cholkadglass(tre sorter+chokladsås))


Vad känner du för att göra mest av allt just nu?

Vara klar med alla skolarbeten istället för att släpa med typ fem arbeten, ganska stora också.


När känner du dig som absolut fulast respektive snyggast?

Fulast: Kanske när jag sovit dåligt och är väldigt blå under ögonen. Och när jag har osmickrande kläder på mig, fast det är så skönt oftast så det väger upp fulheten

Snyggast: När jag ler(händer ju så sällan ehe) och konstigt nog när jag går förbi snygga personer på stan. För jag tänker typ att dom kollar lika mycket på mig och att jag är lika snygg typ, sen kommer jag på att det inte riktigt är så. Sen känner jag mig snygg när jag gjort mig snygg såklart, och innan jag ska gå och lägga mig. Man är sjukt snygg när håret är lite lagomt smutisigt och sminket är borta och man kisar och håret är vågigt, borde typ satsa på mig själv!


Vad är du mest nöjd över med ditt eget utseende?

Oj, jag vet inte riktigt. Rygg, axlar, vader och ögon skulle jag nog säga. Jag gillar faktiskt hela mitt ansikte, sug på den ni! Också har jag fått kompilmanger för mina händer, fast mina fuck-you fingrar är snea om man kollar noga


Vad fick dig att skratta idag?

Jag har faktiskt skrattat ovanligt lite idag, men jag skrattade jättemycket åt en grej som är svår att förklara med whatthehell: Jag och Maria hade som sagt käkat glass, också tänkte jag ta chokladsås och strössel på min sked. För omväxlingens skull började jag med strösslet och sen när jag skulle hälla på chokladsåsen gjorde flskan liksom en vindpust som gjorde att allt strössel flög iväg åt alla håll och kanter i en liten explosion. Man måste se det för att förstå.


Vad är det du tittar först på i en persons utseende?

Helheten tror jag, kläder och ögon är rätt så viktigt, inget är bättre än mystiska blickar på killar!


När känner du dig lyckligast?

Jag blir väldigt lycklig när Moa kommer på besök, det är väl den mest självklara lyckan. Sen känner jag mig ju lycklig när jag umgås och har kul med resten av mina vänner. Jag tycker om när folk styr upp saker för jag är så dålig på sånt själv. Och när min hund pussar på mig för hon älskar mig så obeskrivligt mycket och det syns och då blir jag lycklig. Och när jag får sms om att jag är bra. Lycklig blir jag också när jag skrivit eller ritat något jag är riktigt nöjd med.


Vad är viktigast med en bästavän?

Att man kan vara tyst med varandra. Att man alltid finns där vad som än händer och att man förlåter om något skulle bli fel. Det är viktigt att ha någon som man kan vara helt öppen med, jag har två allra allra allra bästa och dom stämmer in på allt det här och dom vet allt om mig. Jag tror vi kommer vara bästa vänner until death do us apart.


När känner du dig som mest ledsen?

När jag tänker på saker som inte är längre. Nu på senaste blir jag mest ledsen över morfar. Sen blir jag ledsen när någon nära till mig är ledsen. Det är nog värst ändå, för att gamla människor dör är ju livets gång. Men jag får ont i hjärtat om någon jag tycker om mår dåligt.


Vad tycker du om kärlek?

Det är underbart när det är på riktigt. Det gör ont när man lägtar efter den.


Nämn tre saker du drömmer om just nu?

- Sommarlov = ingen skolstress

- Fylla arton, blev så glad för Evas och Mys skull som båda nyss blev arton. Jag vill fylla myndig och resa till ett varmt land tillsammans med Maria.

- Att få ha dig för mig själv.


Ditt favoritnamn, tjej/kille?

Är inte en sån som samlar på namn direkt. Men speciella namn är ju fina. Eller egentligen behöver dom ju inte vara så speciella/orginella bara dom klinger fint typ. Jakob är ett fint killnamn. Rosa är faktiskt ett väldigt fint tjejnamn, kändes lite dumt att skriva namn på folk man känner men rosa är råfint. Isabelle är också fint.


Första gången du kände riktigt kärlek för någon annan?

Då tänker jag såhär, att ens bild av riktig kärlek har ju utvecklats väldigt mycket. Det jag trodde var riktig kärlek när jag var yngre visade sig ju sen vara fel. Min gamla dagbok skvallra om ouppnåelig kärlek på PKträningarna, som visade sin inte vara så ouppnåelig. Sen blev det ju "riktigare" kärlek med tiden.


Vad gör du för att må bra?

Smsar vänner, lyssnar på musik, tänker på allt bra jag har. Om man är less på sitt utseende kan man prova fina kläder som man aldrig får använda, det brukar jg göra.


Favoritplats på din skola?

Skywalken är alltid så varm och go' och ljus. Plus att den har ju blivit lite våran under det här läsåret.


Favoritplats i din stad?

Har alltid haft en grej för cykelbron, den har alltid känts lite min. Bryggan i stan är mycket nostalgi också. Cafe station är vårat vinterställe.


Vad är du rädd för?

Att bli ensam, alltså ensam kvar. Och spindlar, jättemycket. Och att prata inför publik.


Hur många hjärtan brustna på grund av dig?

En vän ville att det skulle bli vi när vi var kanske tretton, men jag tror inte hans hjärta brast så mycket av att jag inte höll med. Så ett eller kanske två.


Senaste "stora" saken du köpte?

Har varit utan pengar i en evighet känns det som. Jag köpte ju prylarna på nolia, det var ju rätt så soft. Minns inte vad min senaste stora grej var, jag köper bara småprylar.


Vad gör du om du har tråkigt?

HAR ALDRIG TRÅKIGT, PARTY LIKE A ROCKSTAR I MAKE MILLIONS, nä men ärligt, har sällan ofrivilligt tråkigt. I värsta fall ställer jag mig typ vid spegeln och drar en ful min.


Tre saker som gjort dig glad de senaste dagarna?

1. Evas artonårsdag, dansa bort sig till blinkande epilepsiljus med några av dom bästa människorna jag vet

2. Den här viden

3. Att jag och Rosa och Ellen gjorde våfflor, MUMS FILLIBABBA!


Vad ska du göra ikväll?

Sova hade jag väl tänkt, men innan man somnar blir det väl lite sakna och lite kan inte sova och lite diverse. Kommer drömma mardrömmar om mitt inte alls påbörjade hemprov som skulle vara inlämnat för åtta timmar sen. Kalla Kriget och Vietnamkriget, ni kan bara gå och dö.


RSS 2.0