Kick-ass

Maria satt och lattjade detta lite på kul en kväll, tycker den är råååååfin! Tänk om jag var ett lejon alltså, vilket kick-ass lejon ja sku va. Drottningen i djungeln så att säga.
 

Livet som förkyld

Äter gamla pepparkakor och kokar snabbkaffe, försöker att hitta det där kreativa nån stans inuti genom att sitta och hänga på pinterest. Har sett drygt 3 säsonger av Breaking Bad på mycket kort tid. Har pratat ut om paniken i att jag kanske aldrig kommer bli en elitidrottare(kris som uppstod efter att ha sett mästarnas mästare). Största grejerna som har hänt idag är att bilen har fått lite påfyllning av soppa
 
samt att Ryan Gosling uppdaterat sin instagram. 

Gick klös!

;)

Hej hej

Snuvig nå jävulskt


Freddies korviga ansikte beskriver den här dagen bra, har legat i soffan med täcket, ett glas vatten och hela hushållspappersrullen. Jag har sett junior masterchef australia, celeberty masterchef, vänner, top model osv. Har väl i princip snorat ut hela mig hjärna känns det som. Mulen är röd och min överläpp svider. Living my life like it's golden så att säga! Drack en liter honungsvatten idag och nu har mamma kommit hem med ingefära och vitlök, ska med andra ord slakta den här förkylningen en gång för alla.


The Walkig Dead

💚Season finale 💚💚Write a description..
Kan inte riktigt beskriva tomheten efter att ha sett säsongsavslutningen av The Walking Dead, vill bara ha mermermer nununu! Så otroligt bra serie bara, funderar på om man ska ta och se om den, men tycker egentligen inte om att se om serier med så långa avsnitt och många säsonger. Har t.ex. inte kollat på Game of Thrones inför nya säsongen, tänker nog se om ett par avsnitt bara för att hänga med bättre. Dock inte näst sista, ni som har sett det vet vad jag pratar om och jag kan bara säga att jag låg och grät i fosterställning efter det, så aldrig mer. 

Drömmar om sommar

Kom hit nu då, jag är mer redo än någonsin för dig sommaren.
 

Efterfesten som varade för evigt

Efter att ha volontärjobbat i 7h på Umeå Open satte jag och Rosa oss på en buss med okänd destination som slutade upp i Obbola. Så jävla gott med en kall öl (eller tre, eller fem)efter en ganska seg kväll som ståvakt. Vi käkade billig fryspizza och dansade till gryningen, På bussen hem sken solen och nästan ingen var ute. Somnade vid niotiden och vaknade upp till en grå och trist eftermiddag, undrade nästan om allt bara varit en dröm för det var längesen jag hade så jävla roligt.
 
 

RSS 2.0