Bli ett med naturen


Uppfylld av hur vackert det var i fjällen råkade jag klicka hem den här nyss, så får man göra när det är löning imorgon.

Kittliga fjällen


I söndags kom vi hem från en helgtripp till kittelfjäll, sanslöst skönt att vara ledig på fredagen och ta långhelg. Bra väder och så jävla vacker överallt, käkat god mat och åkt skidor och skoter och inte haft ihjäl varandra, kan inte klaga! 

This glitter is gold

För i fredags köpte jag tre saker:
1. Glitter
2. Sprit
3. Ögonfranslim


"All that glitters is not gold is a well-known saying, meaning that not everything that looks precious or true turns out to be so. This can apply to people, places, or things that promise to be more than they really are."
 
This glitter is gold, för jag är precis så precious jag ser ut. 

Sushi, havet och pluttson

Från två olika dagar med samma hund i samma stuga vid samma hav. För att va ute i det fina vädret är terapi för själen, allt tinar upp i en.

Februari som försvannFebruari 2015 är månaden som var slut innan jag ens märkt att den var här

Vem tror jag att jag är?


I morse när jag stod i köket på jobbet och gjorde frukost fick jag plötsligt panik till att hitta en utbildning att läsa i höst. Har fått höra väldigt mycket att jag borde jobba med människor och med tiden har jag insett det själv också, även om jag gärna skulle vilja jobba med nåt kreativt. SÅ - kollade igenom alla passande utbildningar på Umeå Universitets hemsida och hittade Socioligiprogrammet vilket ju verkar superbra. MEN SEN, alltså NYSS så började jag snegla på "typiskt bra" utbildningar (psykolog, civilingenjör, arkitekt) och fastnade på faktumet att 33% av de som tas in på Arkitektprogrammet gör det via Arkitektprovet. Och bestämde mig då för att jag måste testa göra det, och sen jag lite halvdant bestämde mig för det här har jag bara liksom suttit här i soffan med en massiv prestationsångest. MASSIV. Men börjar samtidigt känna att 2015 kommer bli ett förjävla bra år för jag tror det är nu det kommer hända nåt.

RSS 2.0