Snart amputerar jag dig

Just nu sitter jag här med världens konstigaste känsla, för det kliar supermycket i (alltså inuti) min fot!? alltså som i foten fast under och jag är ju kittlig men det hjälper inte ens att klia. Känns som när det kliar i läpparna efter att jag har tryckt i mig nåt jag är allergisk mot. Kan man få en allergisk reaktion från morötter under högra foten? låter långsökt men det är det bästa jag har att gå på i nuläget. Well well, inte mycket att göra åt, nu måste jag försöka lägga fokus på att dödspluggaihjälmig. 

Tomte-ellen


Ungefär såhär glad över att jag äntligen kan föra över bilder från mobilen till datorn för första gången på ca 2 månader! därav den mycket charmiga julfestbilden på mig och tomte-Ellen ♥

Snow and Ghost

Det här är vad jag har sysslat med ikväll sen jag kom hem från Gustav. Har haft idétorka i veckor och bara stirrat på mina skissblock, men så ikväll kom jag på att jag kunde rita nåt ur Game of Thrones. Nöjd chey här, och nu sitter jag och dricker te med massa honung(asgod honung med citronsmak). Nytt år ny lista har gått på repeat hela kvällen. Ska väl snart göra en standard och somna till nåt gammalt avsnitt av new girl, som det ska vara. 

Koncentrationssvårigheter

Dry Lake Mirir Dress Black/Gold Bubbleroom.seDry Lake Mirir Dress Black/Gold Bubbleroom.se
När jag borde lägga full fokus på att skriva om antika grekland och kyklassisicmen sitter jag istället och kollar på balklänningar. Den här godingen är en stark kandidat men då är ju frågan som vanligt om den kommer se lika fin ut på lilla mig i verkligheten. Kan  ingen bara komma hit med en råsnygg klänning också är det klappat och klart? Vet inte varför jag har börjat stressa över det här redan nu helt plötsligt när det är fem månader kvar. My mind works in mysterious ways.     

Drömmar om sommar och värmeJag längar så jävulskt mycket tills det är soligt och varmt och jag har tagit studenten och man kan cykla ner till älven och bada varje dag om man vill. Plus att det är ljust hela nätterna, längtar ihjäl mig. Så nu gäller det bara att försöka spara lite pengar tills dess så att man kan hitta på  nå rolia saker!
 

Who's that girl?

Jag vet inte varför jag har en klump i magen men jag tror jag vet vad som kan få den att försvinna. Min mycket knäppa, bittra, cyniska och sköldpadds-minade Nick Miller.
Tumblr_mgz18jtpsw1s3afdbo1_500_largeTumblr_m0djgjusfm1qguwhso1_500_largeTumblr_mgqc3necwu1qeekseo1_500_largeTumblr_mfs2y5ukxa1rl1e7oo1_500_largeTumblr_mezngplgot1qazkdco1_500_large

Best song ever


So Cute

962_375013192582443_1285599582_n_large
Så här otroligt söt och snäll och glad kommer jag bli när det blir sommar,
för då kan man bada och då blir man såhär glad, ser ni väl!

365 dagar tillsammans

Jag har nog aldrig varit så nervös som jag var för ett år sen, men sen dess var det så självklart att det var du och jag. Nu har jag pussat på samma kille i ett år och jag är så lycklig för att han är min. ♥

Livsåskådning i Sverige

Min lärare sa en sak till mig  igår som var väldigt sann. Han sa
- Ja Rebecka, du är ju som en humörsmänniska. Du kan inte bara ta tag i en uppgift och få den bortgjord, men när du väl lämnar in uppgifterna så blir det ju bra så du klarar dig ju ändå. Frågan är bara hur länge det kommer hålla i framtiden.
Japp, jag är väl en humörsmänniska, till viss del. Men jag lämnar in uppgifterna tillslut, och jag kliver upp ur sängen tillslut även när jag helst vill ligga kvar. Ikväll ska jag skita i vad jag är på för humör och skriva klart den där jävla religionsuppgiften som var den första på förra terminen egentligen. 

The perks of being a wallflower

 


Det var längesen jag såg en film som var såhär bra och längesen jag grät såhär mycket till en film. 
Se den eller gå miste om något. 

Jul- och Nyårshelg


Min jul var lugn och fin, pappa och jag tog en tupplur i slutet av Kalle anka medan mamma höll på med maten. Sen käkades massa gott och efter det gick vi snabbt över till paketöppning. Fått massa bra saker i år så tack för det tomten. 
På annandagen åkte jag och pappa ner till farmor och farfar och jakku för lite mer julfirande. Gjorde knappt någonting där utan tog det bara lugnt med lite promenader och mycket sömn. Fick en skitfin burk av farmor med hemmagjorda skorpor jag önskat mig. Kvällen innan vi skulle hem hade vi strömavbrott i ett par timmar. Så vi spelade kort och lite spel och kokade te på vedeldade spisen. 
Igår kom nyårsafton och jag hade finklänning och kände mig fab. Hade en jättebra kväll med massa folk i en mycket liten lägga och kysste älsklingen på tolvslaget som sig bör, mycket bättre än världens mest kaos tolvslag förra året. Dock ledde det till mitt bästa år hittils, men jag har höga förhoppningar på 2013. Imorgon åker jag upp till Kittelfjäll med Emil och Simon där Maria väntar i sin stuga och det kommer bli bäst för jag saknar henne. 

RSS 2.0