svart på vitt


Här kommer den bistra sanningen
rakt av
svart på vitt
´
I fredags dog min morfar. Det är därför jag är så jävla tom om dagarna och ångestfylld om nätterna. Morfar satt i rullstol sen ca ett år tillbaka, och då han hamnade i rullstol flyttade han in på ett äldreboende ganska när mig, något som har fört oss närmare varandra det senaste året. I somras brukade vi sitta och måla på sidensjalar tillsammans, något som tydligen många äldrecenter har som hobby. Det var råmysigt, morfar är som jag väldigt kreativ och har målat många tavlor under sitt liv och jag avundas honom mycket. För exakt en vecka sen pratade jag med honom på telefon, han ville att jag skulle skissa upp en bild med blyerts som vi sen skulle fylla i med färg. Nu blev det ju inte så. Jag saknar honom så obeskrivligt mycket, jag vet inte. Det känns som att jag har en stor klump i bröstet hela tiden, jag svär jag kunde känna den där inne imorse när bussen svängde. Känner mig så dum såhär i efterhand, dum som helhjärtat trodde att han skulle få se mig ta studenten, dum som trodde att vi skulle få skjuta med luftegevär i sommar, naiv som ett litet barn.
´   Man kanske inte ska vara så här personlig på en blogg men det är bara skönt att få det ur sig. Nu vet ni varför jag är som jag är, varför jag ler så konstigt och varför jag inte säger allt för mycket. Jag måste säga också att fastän allt är ren skit just nu och jag helst bara vill dra täcket över huvudet och försvinna så är jag så otroligt jävla tacksam att jag har vänner som verkligen bryr sig, som alltid bryr sig. Jag älskar er.

när man inte trodde att vintern kunde bli mörkare bevisades man fel, jag inser nu hur naiv jag har varit, kommer sakna dig ända tills den dagen jag själv slutar andas















"han förvarades lammkött"

jag   -åh jag vill ha en James Dean- canvas!
rosa -alltså jag har typ aldrig sett nån film med han men jag vet hur han ser ut
jag   -han är snygg
rosa -fast han är säkert gammal och grå nu
jag   -nä han dog ung. Ung och snygg
rosa -åhå, han fövarades lammkött

Vi pluggar och pratar strunt och dricker te om ni ville veta, over and out

säg att jag är vacker så kanske jag kan sova



jag vet inte vad som är med mig
mår inte så bra nu av någon anledning
är inte så bra i skolan av någon anledning
tur att jag fortfarande fungerar socialt i alla fall

Yann



''Jag ska gå på toan, herrå''

Det var de två orden denna bloggs ägare sa till mig. Så nu sitter jag här, helt ensam och gråter.

Natti

Lyssnar på musik för bra för att delas på en blogg till människor jag inte vet.

Imorse vaknade jag kvart över elva, solen sken in genom mitt fönster och jag var mer utvilad än någonsin. Minns små fragment av mamma som sa något om att hon inte hade mobilen och inte skulle ringa och väcka mig igen och att jag måste stiga upp. Insåg att solen inte skiner in i mitt rum på morgonen och insåg att klockan måste vara för mycket, närmare bestämt kvart över elva. Klädde på mig och cyklade till skolan. Insåg att jag inte åt nånting innan jag for. Fick låna pengar av Hanna som räddade min dag. Hade svenska och idrott och insåg att det skulle bli kallt att cykla hem, det var det också.
Åkte hem till Rosa och fikade hur mycket som helst, jag kan inte ens beskriva hur mycket vi fikade. Kollade serier och somnade till i soffan. Sa hejs och cyklade hem. Så kom Kasper och vi såg the notebook. Grät på slutet och älskar numera den filmen.
Nu laddar jag in musik i min iPod och ska sova. Nattinatt.

hood



Hittade den här bilden på min blogg, under kategorin kreativitet
För jag har sytt den där huvtröjan, och jag är nöjd med den för den har en luva som är stor och bra.
Nu till the bad news, den har varit försvunnen jättelänge och jag saknar den massa, vill verkligen ha den nu. Ska kolla igenom min garderob en hundrade gång, mest troligt för att inte hitta den men vad vet man.

Pannlugg saknar jag också lite. Någon som tycker jag borde testa långt hår och pannlugg? Det tycker jag i alla fall. Idag när jag och mamma tittade förbi hos morfar sa han att jag skulle vara jättefin i kort hår, då blev jag glad, måste provas någon gång framöver.

allt jag måste göra och vad som gömde sig bakom




9

Kom hem från Henrik för ett tag sen och är hur trött som helst. Hängt med folk och spelat spel och halvsovit i en soffa och sådär. Nu vill jag bara lägga mig i sängen och helsova. Fast först lite how I met your mother. Men godnatt på förhand.

tjugotre månader


hihihihihihihihih

bajsapa

p.s

sa jag hon va bäst?

Mimmi <3 Pekka

Höll på att dö av nervositet idag när jag skulle redovisa mitt boktips, men det verkar som att jag lyckades prata rätt lungt ändå.
Nu sitter jag och psykar min klass med SMK-musik som är hur bra som helst, dom förstår sig inte på bra musik helt enkelt. Kallt som snusk i skolans skywalk, eller bara på golvet för jag har ryggen mot ett elementet.

Tänkte bara säga att lyckan var total igår när jag hittade ett rött nagellack som jag inte visste existerade i en gammal väska. Sjukt bra bara!

Sedan måste jag tillägga att Mimmi är den bästa människan som finns , nästan lika bra som mig. Fast bättre.
bästa coolaste b-ruden bara♥

kisses bitches!

DRÖMSKORNA



Dr martens serena, fodrade läderkängor. Det var längesen man hade på sig riktigt varma skor.
Vill ha vill ha vill ha!


Imorse

Varknar av mamma som frågar om jag är vaken, svarar ja och fortsätter dra mig.
Vaknar till ordentligt av en blöt nos mot handen och en molly nedanför sängen som ber om uppmärksamhet.
Kliver upp och går till köket för att kolla termometern, femton köldgrader och jag tror att världen driver med mig.
Klär mig och äter macka, oj tre minuter tills bussen går.
Låser huset hoppar upp på cykeln och börjar trampa.
Kollar ett sms på mobilen.
Halkar med cyklen, ramlar och slår knäet.
Kommer till busshållplatsen tio sekunder för sent och tänker fy vad drygt att behöva gå från stadshuset.
Tänker att jag hade hunnit om jag hade klivit upp ur sängen en minut tidigare, tänker också att jag lika gärna hade kunnat ligga kvar i fem minuter till när jag ändå behövde sitta i kylan och vänta på nästa buss.

Kliver av bussen, börjar gå sakta på hal mark och med träningsvärk i hela kroppen.
Fryser om näsan och om benen, iskalla jeans.
Är så kall att jag inte ens kan känna av träningsvärken längre.
Kliver sen och kall in på mediekunskapen och sätter mig vid en bänk.

Inte världens bästa morgon.

Sömnmedlet

Det finns nästan inget som är lika sövande som att ligga och kolla film i Marias säng. Vi började kika på aristocats och just när nostalikänslorna hade kickat in som mest slocknade jag bara. Som vanligt, och jag hör en röst någon stans i bakhuvudet som låter precis som maria säga "sover du?". Nej men jag sover väl förfan inte tänker jag för mig själv och vaknar ett x antal minuter senare av att mamma ringer.

vet hur man är snygg - vill bara inte!




TROSA SNORBERG



Hejsan, det här är min vän Trosa Snorberg. Hon är jätteball, för hon gillar att dricka varm choklad med mig på station.
Det kanske låter, gott?
Trosa är en lagom tjock shej i sina allra bästa år. Hon gillar långa promenader på stränder med andra lagomt tjocka, nä jag ändrar mig, med andra präktigt tjocka män.
En perfekt fredagskväll för miss Snorberg är att sitta hemma och doppa nachos i varm choklad, mmmmm säger Trosa.

Det bästa man kan göra för att få trosa på fall är att spela diverse låtar med N sync, då blir hon alldeles knäsvag!
Sen så är ju 50 cent en svårslagen favorit, specielt in da club.

Jag tycker ni borde kontakta henne för hon e ju så charmig: 076-7897390
Juste, Trosan har ju en blogg också! Är vi inte alla djur punkt blogg punkt ess ee

Hejdå, eller tjosan i trosan som Trosa brukar säga!

Ta PÅ dig din truckerkeps



Alltså jag har försökt förklara för mina vänner hur man kan vara snygg i en gensterkeps, och det här är precis hur det går till bara så ni vet!

-

Jag vill bara krypa ned i min pojkväns säng
och inte gå till skolan och inte behöva tänka mer
fast bara tänka en sak
fuck världen
och inte stiga upp förrän kanske när det är vår
för det är ändå bara vi som räknas

En av världens vackraste kvinnor





Firefly


Bilderna stal jag av ascoola Cornelia

Igår var jag på firefly maraton hos Cornelia och det var råkul. Okej jag förstår mig inte helt på den serien men den hade sina stunder, och det var sköna människor där och så vidare. Ni ser ju hur tuffa jag och Cornelia är liksom!
Jag och pappa har gjort tårta idag och den var bäst kan jag tala om. Frusna hallon och drottningsylt och mandariner och vindruvor och kiwi, bästa tårtmakarna. Nu ser jag på "så mycket bättre", det är ett jättebra program förresten.

only the young can break away



Igår kväll blev det spontanfika med Kasper på station, stationsbåt = glassgräddetoppingrånströssel = oh so good
Ikväll blir det fireflymaraton @ cornelias place och jag tror det blir massa kul! Tänkte bara säga det och att Brandon Flowers soloalbum är bra.
Juste mitt hår är mörkt och fint nu också.

Bruno



Kom just över den här musikvideon och fastnade för den direkt, så himla fin.

teenage crime


Fiikha

Fika, ni vet det där som inte finns i engelskan.

Igår blev det femtimmars stationhäng med Sebbe och Henrik, riktigt trevligt. Att bara prata och slippa tänka så mycket. Fikade te och morotskaka. Vid åtta drog jag mig hemåt, fikade mackor och knallade över till Maria resten av kvällen.



Henriks bild
Idag blev det fetfika på schmäck med samma + Magnus. Cappuccino, halv kola macchiato och schmäckboll. Bara gott alltså. Jag blir ruinerad på fika, men jag känner att ska man bli ruinerad av något ska det vara av det.

Kom hem från lub(ledarutbildningen) för cirkus en timma sen och nu har pappa gjort fika med te+mjölk+honung och kanelbulle. Fikade förresten mackor på lub också,
jag håller på att bli en fikoman.

MeKu

Jag har mediekunskap, sitter och lyssnar och känner mig som en blöt hund. Det snöar och snöar och snöar ute, får gärna sluta för min del. Här är kanske världens snyggaste reklamfilm.


dagens


Färg!

För någon timma sen tänkte jag skriva något om hur kreativ jag ville vara. Sen kom jag på att jag kunde spendera min tid med att vara kreativ istället för att bara knappa på datorn. Jag hittade kritor som jag aldrig provat förut, jag kan tala om att de kommer bli välanvända framöver!


guds-tjänst

Alltså idag när jag och Sebbe satt på bussen hem såg jag plötsligt den skummaste reklamskylten någonsin framme vid chauffören. Det stod "smsa din bön" också var det en bild på två händer som höll i en iPhone. Oturligt nog tog jag ingen närmare titt utan såg bara rubriken. Kan det verkligen vara en tjänst där man ska smsa sin bön? Jag hoppas verkligen inte det. Herregud vilken hemsk affärsidé det hade varit. Det skulle dock inte förvåna mig så mycket. Men ändå, smsa din bön. Det kändes bara inte rätt. Tänk om det sitter t.ex. en gammal dam på bussen som råkar se detta och känner att hon måste smsa sin bön, också blir hon bara snuvad på massa pengar av nån tjock gubbe i kostym.
Nä jag hoppas att den där reklamen inte var vad den verkade som.

Paradiset

Igår och i natt och i dag spenderades med underbaraste Kasper som jag inte träffat på en hel vecka, jag har saknat honom supermycket. Det var bäst. Mitt på dagen bussade vi oss till övik för att möta upp med några i min klass på paradisbadet. Väldigt längesen jag var det sist och det var massa med kul! Bada ligger som överlägsen etta på min lista över "saker jag tycker om att göra".
Gissa vad? jo, dom har byggt om magic eye som är största åket. Numera är det mörklagt med epilepsiljus inuti, EPILEPSILJUS LIKSOM! så, himla, tufft. Klockan halv fem satte sig i alla fall sju slitna krigare på bussen hem mot björkarnas stad. Jag älskar att sova på bussar, det är så väldigt sövande att kolla ut genom fönstret och skaka fram i ett bussäte.
Hur som helst, sjukt värd dag. Nu sitter jag och saknar kaps igen.

Home sweeeeeet home



Idag kom jag hem från det här till frost och tallar, nu ska jag krypa ned i min säng och njuta av ordentlig sömn i min egna säng

Jag sitter och längtar efter den medan det här publiceras!

RSS 2.0