wrinkling my brain

Det här beskriver hur min hjärna känns just i detta nu

Abboren abbe

Alltså detta är typ det finaste jag har sett, en man och hans kompis abbe ♥

En mörk klubb en gång

Fast egentligen är det soffläge med alla snubbar vill ju vara katt i högtalarna
 

Livet ATM

Gjorde en fin bild i ett försök att förklara för min klass var granhäcken ligger hiho

Skickade nyss in en ansökan till ett jobb som jag verkligen hoppas att jag kan få. Bra lön och bra arbetspass så håller tummarna nu för att de ska höra av sig. 3:e september börjar jag en nybörjarkurs i franska på universitetet, känns spännande och knäppt men jag hoppas att jag kommer trivas med det och inte tröttna. Franska är ett så fint språk, plus att det kan vara bra att kunna med tanke på alla fisförnäma fransmän som inte tänker understå sig att prata engelska. 12:e september åker jag och mamma till london med familjen Bodin och jag längtar så otroligt mycket. Det är först nu jag faktiskt börjat inse att det är på riktigt och att det börjar närma sig. Pekka på Londons gator, kanske får skriva en bok om det efteråt för där har jag ju en svinbra titel. 25:e september för jag min lön från en veckas slit för glassbonden på noliamässan, det kommer inte sitta fel alls med tanke på att jag bara gör av med massa pengar men drar in nada, zero, none, inget. It's a wild life. 

Längtar efter att livet ska få mer struktur och mer rutiner, efter en sommar av slappande, hundomtagande och utgång mest hela tiden känner jag mig väldigt redo för att jobba och läsa lite. Men ännu är inte sommaren slut, så ikväll går jag ännu en gång ut med Rosa på båten och spenderar pengar på öl och jag känner på mig att det kommer bli en bra kväll ♥

Fabulös

Det här var innan en inte allt för spännande utekväll, men gudarna ska veta vilken babe jag var anyways.
 
 

nionde september

Är mycket taggad på att Arctic Monkeys släpper nytt album nu i höst, har på känn att det kommer vara asgrymt! 

i de norrländska skogarna

tumblr fantasy - Google Searchclose your eyes you might see something beautiful | via TumblrSoup - My friends
Jag vill ut på äventyr, och när jag säger äventyr menar jag friluftsliv. Gärna i fjällen eller nära havet, och alternativ nummer två är inom närmare räckhåll. Ta bilen och fylla den med lite mat och några bra och sen bara åka ut i naturen och tälta alternativt sova i bilen. Utforska natur på dagen och mysa på kvällen. Det pirrar i fingrarna och tårna när jag tänker på det, måste helt enkelt styra upp det i någon skala i alla fall.

Umä

 
 
 
 

Vuxenpoäng

värdecheck från OrganiCup Shopping
Har tagit mig i kragen och skrvit in mig på arbetsförmedligen (för vad det nu är värt). Får dock lite prestationsångest när jag ska sitta och skriva personliga brev.

Har tackat ja till att läsa en nybörjarkurs i franska på halvfart nu till hösten. Tror det kommer bli spännande och hoppas på att det är lagomt mycket plugg med tanke på hur skoltrött jag känner mig. 

Och, beställde nyss en menskopp här för bara 149 spänn! Här kan man läsa en text av Leila om fördelar med en såndan mot för t.ex. tamponger.

RSS 2.0