Ännu en Trött och NyvakenMorgonstund


Varje morgon är det en kamp att stiga upp ut sängen, speciellt när man har en varm liten hund där också. Alltså kolla på mig och mina ögon, det är som att de verkligen inte vill vakna (försöker gnugga liv i dem i detta nu). Trots att det är så jobbigt att kliva upp ut sängen så vaknade jag 2 min innan mitt larm ringde. Jag vet alltså i kroppen att jag måste vakna men sen handlar det om att komma sig för att fixa sig i ordning. Önskar jag hade de små mössen från Askungen till undsättning varje morgon. Nä nu är det dags att sluta snacka skit och hoppa upp för om 40 min måste jag börja åka mot jobbet.

Nyårsfin
Brand: kiss the sky

:
Så fint med små elefanter, denna goding ska bli min♥

Keep Calm and do Yoga

Quiet Your Mind | via Tumblr
 
Har varit på yoga idag och i måndags för första gången på länge. Så himla skönt, fastän jag blivit mindre vig och fått sämre balans. Men nu ska jag träna upp det igen genom att gå på minst ett yogapass i veckan! När jag blir gammal ska jag bli en yogakärring. Namaste. 

Ma' Partner in Crime

 
Finaste lilla korven. Jag har blivit en sån som lägger upp oförsvarbart många bilder på instagram per dag, oh well.

A fine lördag

Indisk tikka masala till middag med mor och sen utgång på TC med världens snyggaste och smartaste tjejor! Firade mitt nya jobb på hotell entré norr med en supergo' mojito och när kvällen var slut åkte jag hem till new girl och gjorde varma mackor. Mighty fine lördag!

Toughest race

 
Alltså får lyckorus i kroppen när jag tänker på att delta i toughest race i Maj, fastän jag varken anmält mig eller verkligen bestämt mig. Men, nu ska jag börja träna på riktigt och framför allt styrka, eftersom jag vet att jag kan träna upp min kondition ganska snabbt bara jag kommer igång. Jag vet att jag skulle ta mig igenom det på ett eller annat vis om det så var genom att krypa runt alla straffvarv istället för hindrena - men jag vill göra det så jävla bra jag bara kan om jag ska göra det. Vill vara så bra förberedd att jag klarar av det någolunda bra tid. Det här är en stor motivation till att börja träna, min förkylning är på bättringsvägen så ikväll ska jag börja lite lätt med att simma x-antal längder och sen gå på fortsättningsyoga. Good times, snart ska jag känna mig stark igen!

362
The radical notion that women are people

Keychain feminist roses
Imorgon ska jag klcka hem denna för ynka 31 kr, tänk vad fett att låta den dingla från volvonyckeln istället för den fula svart/vita nyckelringen som nu sitter där ♥
Denna och mycket annat fint (och billigt!) finner ni här!
Nu ska jag se första avsnittet på nya säsongen av Girls, extremt pepp hihi.

363

 

Vakuum i hjärnan

tumblr | Tumblr
 
Igår natt somnade jag inte förrän klockan 6 på morgonen, under den tiden hann jag ha ångest över ett stundande franskaprov samt gå igenom en smärre livskris och därav söka ett jobb. Något pruduktivt kom ju ut av det i alla fall, vad nu en arbetsgivare tror om en ansökan som dimper in kanske 05.47 eller dylikt. Jaja, ångesten över provet på lördag ligger och gror men nu ska jag göra mitt bästa för att få en god natts sömn så jag kan utnyttna morgondagen till fullo med effektivt plugg. 
Au revoir!

364

Rita varje dag, she said.
Om det så är en streckgubbe, she said.
It will do you good, tänkte hon.

Vi kan väl konstatera att det här med nyårslöftet inte gått så bra, men jag tänker att huvudsaken nedräkningen är nere på noll innan årets slut så är det lugnt!

Finaste vovvarna

 

365Har gjort nyårslöften för typ första gången i mitt liv, ett av dessa är att rita något varje dag om det så är klotter. Tänker då lägga upp de här bilderna här på blögga' i form av en nedräkning. Skoj skoj ser fram emot utmaningen!

RSS 2.0