HULKSPER :D

Tiden bara rinner iväg och vad sitter jag och gör.
ingenting.
Men jag är ju så himla ointresserad av världsekonomi, jag orkar bara inte. Ju längre jag väntar med att läsa på desto säkrare blir jag på att jag inte orkar med det. En fin, ond cirkel. Om jag sätter igång nu kanske jag kan trycka i mig två timmars effektivt plugg. Dvs om jag hade börjat med det istället för att skriva de här raderna. Helvete. 
Egentligen vill jag bara ringa och prata lite med världens bästa men jag vet att det kan ta timmar, som jag egentligen inte har råd att förlora. 
So, here's tha plan, 
1. pluggapluggaplugga
2. ringaringaringa
3. plugga..
4. Television
5. Stålmannen
6. Sms
7. Sova

Såja, nu har jag en vettig plan att sätta i verket.

  

Hulksper!
jag kommer somna innan jag hittat boken, jag är så himla trött.

selling sum stuff!



1. Svarta shorts, h&m storlek 38, kan strykas pressveckade och vikas upp efter behag 30 kr
2. Skogshuggarskjorta, aldrig använd, killstorlek motsvarande medium-large tror jag 30 kr
3. Långärmad tjocktröja, large 30 kr
4. Blå tisha med ballonger på, h&m, 10 kr
5. Rosa klänning, h&m storlek 36, 20 kr
6. Grå tunika med svarta hjärtan, h&m young storlek 170, motsvarar väl 32-36, 10 kr
7. Tunika med ficka, h&m, 10 kr
8. Rutig skjorta, h&m, Herr small
9. Skogshuggarskjorta, aldrig använd, killstorlek motsvarande medium-large tror jag 30 kr
10. Tisha, Jack&Jones 10 kr, herr small
11. Boxarlinne, esprit, small 10 kr
12. Mjukiströja med texten "dancing is free", h&m storlek 36, 20 kr
13. Tjocktröja, benneton, medium, 40 kr
14. Tröja med rosett i ringningen, lindex, storlek 36, 20 kr
15. Manchesterkavaj, h&m, storlek 34 20 kr
16. Tisha "for those who love to rock", h&m, storlek 36, 10 kr
17. Tisha, JC, small, 10 kr

Ger det ett försök att kränga lite kläder som just nu bara fyller min garderob till ingen nytta, om någon är intresserad av något plagg är det bara att lämna en kommentar eller maila mig på [email protected]
De flesta grejerna passar en 36-38'a

OPEN

UMEÅ OPEN VAR ÖSBRAA.
Alltså Open var så jävla bra, jag har längtat efter riktig musik. Det är så skönt att bara få försvinna i musiken en stund.

TORSDAG:
Lyssnade på bra musik, mixtapes and cellmates och joel alme var hur bra som helst. Sen dansade vi till movits och hade det kalas.

FREDAG:
Inte bästaste musiken, vi dansadedansadedansade till tachno i studions epilepsiljus tills jag trodde benen skulle gå av. Helvete så bra! AAAH!
Then I got a bit CARRIED AWAY
helvete vad jag är bra, internskämt och ordvits i ett!


Jag vet inte riktigt varför jag ser så rädd ut, det var i alla fall Lottan som stod bakom kameran, klicka på bilden för att komma till henne!

LÖRDAG:
Bra musik, Melissa Horn hade underbar röst, även om jag tyckte att de flesta låtarna lät som samma sak så hade hon vackraste rösten. Hela hon var väldigt vacker.
Salem, dansade och hoppade och trängdes och skrattade och han var så grym och söt och charmig och råfin musik och astronaut var min låt och han var så bra.
Makthaverskan har aldrig tilltalat mig, Markus Krunegårds musik har aldrig betytt något speciellt för mig men visst, han var rätt bra. Vi satt och lyssnade på honom, han hade kvällens mest otaggade publik. Var nere på äpplet ett tag där maskinen dunkade på. 



Log åt umeåvimmels fotograf i alla fall!


Umeslask

Mitt hopp för våren gick lite i bitar idag. När jag satt på spanskalektionen och höll på att avlida av tråkighet kastade jag en blick ut genom fönstret, gissa vad jag möts av? Det snöar. SNÖAR. Herre gud, jag orkar verkligen inte med mer snö nu. Att springa runt med en hårtork över hela världen börjar ärligt kännas lite lockande. Jag som hade planerat att plita in till stan på cyckel, adjöss till den idén och hallå bussen. Hämtade ut det beigea festivalarmbandet på folketshus, då kändes allting lite bättre faktiskt.


Umeå Open 2009 var ganska så jättebra!

vårvårvårvårvrårvåårvårårår

VÅR, det är nästan vår nu, trots att det var skitkallt ute idag så känns det som att det äntligen är vår.
Jag satte mig på cykeln och trampade in till stan för första gången i år, alltså måste det ju tekniskt sett vara vår för ingen sund människa cyklar ju på vintern.
  Imorgon blir det umeå open, jag kände lättnaden idag när tanten på andra sidan disken berättade för oss att det fanns bijetter kvar. Det ska bli så himla asklas! taggar en massa. Hoppas det blir lite varmare så man slipper stå ute och frysa benen av sig när det är slut. Imorgon cyklar jag in till stan för andra gången, för att hämta ut armbandet.
  Maria ligger och halvsover bredvid mig, hon är sötast när hon sover.

Soltass



Mitt på dagarna flyger det fåglar på väggen, det är rätt fint faktiskt.
Jag har investerat i en del gladkläder, det känns som sommar bara man kollar på dem.

Dröm

Det känns som att jag har ont i hela kroppen, fast solen skiner och jag kan ha min jeansjacka utan att frysa, det gör mig glad. Jag fick mig aldrig den där välbehövda sömnen, jag har drömt konstiga och osammanhängande drömmar hela natten tror jag. Inte mardrömmar, inte alls. Bara, osammanhängande. För de intresserade, ska jag försöka förklara.

Jag drömde att Moa bodde på en stor ö i stockholmsskärgård, jag var på hennes skola, det var skolavslutning och jag letade efter henne. Folk satt uppradade i som en lång allé, som den mellan rådhuset och tågstationen, de satt med midjan under vatten och fikade och pratade som om det var det naturligaste i hela världen. Själv gled jag runt på en badring och letade efter henne, tilllslut hittade jag henne och vi satte oss i en bil och åkte ut till en stuga vid havet, där träffade vi min mormor och han som hade bingolotto en gång för längesen. Mormor frågade hur jag och mamma hade det numera, så kom skrollan från saltkråkan inspringandes och sen vaknade jag.

Det hände en hel del andra konstiga saker men det jag nyss skrev var en del av drömmandet i stora drag i alla fall. Vid ett tillfälle var det en gubbe som följde efter mig i en möbelbutik. Sen började en kille som jobbade där stöta på mig, då gick jag ut genom en dubbeldörr och kom ut mitt i den stora vattentäckta allén där folk skrattade och pratade. Det var då min första historia tog vid.

Ja, det var det.

Shutter Island

Ikväll har jag och några klassisar varit och sett shutter island. Den var, lite långdragen, fast ändå bra. Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Jag har reserverat boken den är baserad på(patient 67) och jag tror att jag ska läsa den trots att jag har sett filmen för den verkar himla bra! 
 
  När det är soligt ute, och solen ligger på himlen alldeles lagomt högt för att skina in genom mitt fönster och krypa in under min säng, der det ibland ut som ett magiskt ställe. Det är sant jag ljuger inte. Det ser, speciellt ut på något vis. Man måste se det för att förstå. Så var det idag mitt på dan när jag gick in i mitt rum. Jag fick bara lust att berätta det av någon anledning.


Nu är jag tröttare än tröttast, i natt måste jag få mig lite ordentlig och välbehövd sömn.

You'll never know, until after the shock, what's broken what's not.


SOMMARRRRR

Sitter och lssnar på SMK och är så himla glad över att solen skiner, snart kommer sommaren, känns det som i alla fall. Är så jävla less på vinter och mörkt och kallt och grått och blött och allt annat hemskt.
Jag och Maria ska ut i solen nuuuuu. nunununununununununununu.
ja.

hansgustav

Igår satte jag mig på bussen och åkte iväg till midgård där jag träffade Cornelia och Jessica för att fota. Mitt hår var gult och ojämnt men ändå. Det var trevligt på midgården, Cornelian följde mig till stan efteråt och när jag kom hem kokade jag nudlar. Det är en konst att koka nudlar.  
Det bästa med att ha det orangea håret var att få chocka folk, Jag fick allt från intresserade blickar till dödarblickar till komplimanger till duserinteriktigtklokut.


Idag har jag spelat in film till engelskan, blev rätt bra, filmen smyger sig hit i framtiden.
Ikväll har jag varit på ledarutbildning, nu sitter jag i min blåa fåtölj och väntar på att huvudet ska explodera, jag har skitont i skallen. Jag längtar tills jag får börja på midgård, jag har INTE orange hår längre! Nu är det typ, honungsbrunt eller nått, råfint i alla fall. Aj mitt huvud. ajaj, AJ. Skit.

Just höll på att glömma, det är Cornelia som har tatt alla bilder, ni hittar henne på hansgustav.blogg.se!

 Jäkladunderdummahuvud. Jag ska koka te och läsa stålmannen.

några liter mintte, kortspel, go' mat och sparktur


Att få en tjej på fall


Så confused lixom

Jag ska visa lite bilder från finaste farföraldrarna när jag orkar.
Har fotat med Cornelia och Jessica idag, det var kulelikuligt. Jag måste sluta böja och bända på ordeliord såhär.
Är skittrött just nu, känner mig helt matt.
Här ska ni få se på världens asgrymmaste klasskompisar, så confused lixom!

VALPISAR



För övrigt så ska mina fina farföräldar köpa en liten hundisvalpis.
Kolla vad söta, de ser ut som små sälisar!
SÄLISARRRR

Jag saknar ihjäl min page för övrigt. Fast jag vill ha långt och fint hår också. Eller kortkortkort. Jag vet inte.


Lite av världens asgrymmaste frisyr.

Summer rain

Det är fint, här i stugan. Har åkt ned till mina farföräldrar över helgen.
På morgonen, skiner solen över berget, sen vandrar den runt huset och går ned bakom träden på andra sidan. det är himla vackert här, året om. Solen skiner, det töar och är varmt. Jag längtar så mycket tills all snö är borta och gräset är torrt. Allt det jobbiga tinar bort och kvar blir alla lyckliga människor som en efter en smyger sig fram från husen. 
 Sommarlov, bada, födelsedag, vänner, grilla, och sist av allt, gymnasiestart. Det kommer bli himla bra.

The daydreamer


tionde mars



Idag har jag varit på ett museum och kollat på lite olika konstutställningar.
En del saker var väldigt vackra. Det är lite orättvist, att vissa människor får ha så mycket kreativitet. När jag blir äldre vill jag också kunna inspirera någon.

Astronaut


Igår, hann jag med mycket. Känns som att jag har avverkat ett helt sportlovs strapatser redan.



Jag, mor och hund åkte ut till stugan vid havet och grillade på en klippa. Det var himla vackert ute.

Sen åkte jag in till stan och träffade Lottan och Arviden. Köpte en Miss Li skiva och en singel med Salem. Drack äcklig latte med persikosmak, ett misstag jag aldrig gör om.

Sist blev det filmkväll med vänner och zombiefilmer, trevligttrevligt!

Kom hem, såg lite how i met your mother och somnade som ett barn.

Jag drömmer ovanligt mycket numera, och med numera menar jag de två senaste veckorna. Det är både bra och dåligt antar jag. Jag minns bara vissa delar. Vissa är helt twistade och andra är så verkliga att jag knappt kan skilja dem från verklighet.

Sweet

Jag fick med mig två målardukar från stan idag, en mini som ett kort och en mellanstor. Nu inväntar jag idéer. Det är så himla mysigt att teckna, och det går inte att göra fel. Jag tror jag ska sätta mig med min älskade blyertspenna en stund. Vill göra något vackert, men jag vet inte vad.
Skulle vara massa kul att gå bild och form. Jag hatar att jag fortfarande inte vet vad jag vill göra av mina gymnasieår. Så jäkla jobbigt med beslutångest. Äsch, orkar inte lägga ned mer tankeverksamhet på det just nu, nu vill jag bara teckna lite.

springtime

Jag tror att mina ögon bedrar! Jo så måste det nog vara.
Nej, det är verkligen fem plusgrader ute! Det firar jag med go' frukost (te,äpple,yoghurt,citronmuffin) och mitt senaste inköp, gladregnjackan från emmaus.
Idag ska jag kila runt lite på stan med mamma och sen blir det bio med finaste pojkvännen. Det blir den så omtalade Alice i underlandet, jag tror inte att vi kommer bli besvikna.


Detta publicerades inte som det skulle imorse

Polkagris sjätte mars

Igår fyllde Johannan sexton år, vilket firades med maskerad-middag!
Tre katter, en leopard, en hawaiibrud också jag, polkagrisen. Himla kul kväll, tack vare fem fina tjejer!


Födelsedagsbarnet i all sin ära, och jag.



Vi fixelifixade käket!



Kissemissfelicia och Leopardmaria





Tack, Johanna, Gulle, Maria, Maria och Felicia för en skön kväll, med limbo och tramsspel!

Million dollar smile





Skulle inte ha något alls emot att vakna upp en morgon, kolla mig i spegeln och märka att mitt hår såg ut på det här viset!
KOLLA UNDRE BILDEN, VAR TOG RÄLDEN VÄGEN! Känns tomt, men snyggt som stryk. Folk säger att jag ser ut som en ny människa, det känns nästan lite så. Lite ny. Förnyad. Asgrym. Snygg. 
Jag önskar att jag vore en morgonmänniska, imorgon bitti ska jag låtsas att jag är det för att hinna lockelilocka mitt hårelihår. 
På fredag har jag förhoppningsvis en himla kul film att visa, idag har det filmats och filmats till ett svenska arbete som ska in på fredag, Jag tror det kommer bli råbra! Håll om era tummar för det. Ska kasta mig in i duschen nu.

Imorgon smäller det

Farväl kära munmetallskrot, har varit kul att känna dig men efter imorgon bitti ses vi aldrig mer.



Nu ska jag sova så jag orkar stiga upp imorgon och åka till tandis!

neon tiger

Jag måste bara få fråga en sak, är det bara jag som ibland tänker mig att jag är en del av en bok? Ibland när jag gör helt vardagliga saker kan jag bara börja tänka så, som idag på lunchen tänkte jag "ty di satt ock åt under en långdragen tystnad" eller "han trädde självsäkert men ljudlöst in i klassrummet". Ärligt, är jag ensam? Jag tror att jag har sagt det här förut. Det är faktiskt ett himla kul att se på livet så mellan varven.

Jag tänkte för övrigt att nu ska jag vara fyndig och skriva neon tiger på svenska. Sen blev jag ledsen när det klickade till i mitt huvud att det stavas lika.

RSS 2.0