Waitress

I Follow Back. 💛
NÀsta vecka börjar jag mitt första pass som servitris pÄ brÀnnlands wÀrdshus och jag Àr sÄ himla nervös, men ska i alla fall gÄ in med samma spirit som tjejen pÄ bilden ovan och rocka! Skulle vara jÀttekul om jag blev överambitiös och typ började gÄ omkring med böcker pÄ huvudet hemma för att öva upp balansen, 
jÀttekul
...
Well I just might!
NÀ men Àrligt sÄ Àr jag ungefÀr lika taggad som jag Àr nervös, ska hur som helst bli awesome att dra in lite extrapengar.

En sĂ„n dĂ€r mysig matte/hund-bild ♄

 

Sömn, och spring i bena

new girl gif | Tumblr
Nick Miller fĂ„r illustrera hur jag kĂ€nner inför att jag totalt har vĂ€nt pĂ„ dygnet. Om 15 minuter Ă€r klockan 04.00 och jag Ă€r inte alls trött, vad hĂ„ller jag ens pĂ„ med? Önskar att jag kunde sĂ€ga att jag gör nĂ„got kreativt eller dylikt av min nattetid men icke. Well well, har i alla fall spontanbestĂ€llt lite julklappar sĂ„hĂ€r pĂ„ natta + en tidig julklapp till mig sjĂ€lv för tydligen fĂ„r man göra sĂ„nt! 
RunZombie Apocalypse Running Team
Önskar att jag hade ett sĂ„nt hĂ€r linne nĂ€r jag var ute och sprang, och att det var sommar. Kan berĂ€tta att mitt nĂ€rmaste mĂ„l hĂ€r i livet Ă€r att springa en mil för jag har aldrig gjort det förut. Tror mest det handlar om beslutsamhet, sĂ„ ska försöka göra det inom ca 2 veckor i alla fall. Önska mig lycka till ba!

Come On Eileen

the perks of being a wallflower | Tumblr
En helg tvĂ„ fester och vi dansade till Come On Eileen pĂ„ bĂ„da och jag blir glad nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ det, och för att förstĂ„ den lyckan mĂ„ste man ha sett the perks of being a wallflower ♄

Hundtricket

 

Katy Perry

Untitled
Har haft Unconditionally pÄ hjÀrnan i flera dagar, den Àr sÄ mÀktig pÄ nÄt vis
Och Katy Perry Àr ju ungefÀr en av vÀrldens vackraste quinnor och asgrym
Katy Perry - 'Unconditionally' Video Premiere » ANGEL.GE
I will love you, unconditionally

-

 

HalloweenHalloween var bĂ€st, och Poison Ivy har tydligen ett hemligt förhĂ„llande med Malcolm Reynolds â€ 

RSS 2.0