50-årsfirande

I fredags firade vi papi som fyller 50 år idag, på självaste våffeldagen. Först åt vi afterwork-buffé på norrlandsoperan, massa med god mat hade dom där. Sen gick vi och tog en titt inne på stora hotellet, det var superduperfint inne på innergården där dom hade glasat in och gjort ett restaurang och ett café! Efter ett kort besök i baren promenerade vi till Exel arena och så Joe Labero skapa magi, allt som allt blev det en mycket bra kväll.

Krypin

Det var nästan så jag blev lite tårögd av den här bilden, sån total perfektion bara. Sån är jag, den blödigaste lilla palten som vandrat på denna jord. Sitter i detta nu och lyssnar på Hanapee's otroliga podcast och väntar på att The Walkind Dead s04e15 ska komma till mig på nåt helt lagligt sätt.
 

Franska fanskap

Känner mig fortfarande nyvaken trots att jag varit uppe i 2h. Idag är sista franskalektionen på kvalifikationskursen och jag har knappt gjort ett dyft under den, det har bara inte känts viktigt och då har jag helt prioriterat bort det. Idag ska vi beskriva en sak som vi tagit med oss också ska dom andra gissa vad det är för nåt, ångesten är total. En roligare grej är att det här är Freddies första och troligtvis sista selfie, han sparkade till datorn med baktassen så den tog en bild. En annan bra sak är att pappa ringde och ska bjuda mig på semla ikväll!

Ghost stories

 
Längtar tills Coldplay släpper sin nya skiva, det här verkar väldigt lovande (speciellt andra låten här ovan). Var inte stormförtjust i Mylo Xyloto albumet men har högre förväntningar på Ghost Stories ♥

RSS 2.0