Vill så mycket men gör så lite

Idag har jag ätit havrefras med mjölk och lönnsirap
det var ungefärligt allt
så nu så ska jag plugga historia och vara duktig och plugga lite NO också.
Önska mig lycka till.

Jakku

Åkte ned till farmor och farfar för att hämta en liten hundis



Jag hade snutten i knät, han grinade första kvarten men sen var det lugna puckar




Världens finisaste hundvalp i världen, jag skämtar inte. Han har tuggat på mina sockar, fingarar, skor, byxor hela helgen. Det var inte kul på något vis att åka ifrån honom igår. Björksjön är för övrigt ett himla fint ställe att vara på också, älskar det. Även den har helgen har kännts som ett lov.


Lugnet



Igår kom jag hem igen från lugnet.
Det blir aldrig så tyst hemma som det blir där, om man lyssnar vill säga. 
Jag har haft en otroligt skön helg. Igen skolstress ingenting, bara lugn. Inuti i alla fall, för det har sprungits och lekts med minihundis en massa också.

tjugoandra april

Men gud vad mycket det blev i skolan helt plötsligt, jag hann inte riktigt med. Alls.
Jag vet inte, jag känner bara att jag inte orkar något i skolan längre. All tid rinner ut i skratt och annat hela tiden. Jag har ingen ork att koncentrera mig med. Tur att det blir helg imorgon.
Efter skolan imorgon sätter vi oss i en lite svart saab turbo jag och pappa och pker söder ut. Ska till farmor och farfar för att följa med dem och handla hundisvalpis, jag taggar det massa. Kommer bli råkul med en liten valpis!

Uschan vad trött jag är, och boklogg måste jag ju göra tills imorgon. Jag blir alltid så matt när jag tänker på att jag kommer måsta jobba tills jag är ca 65, och ha ca 35 lediga dagar att ta ut per år. Inte kul alltså.

Det är inte klokt hur mycket jag längtar efter sommaren.
Jag orkar inget mer.

var ju assnygg


Stephen Kingen



Jag är trött, saknar något, kanske något jag aldrig haft, jag vet inte, kanske något hos mig sjäv eller kanske något hos någon annan, kanske en känsla, kanske en lukt eller vad som helst, kanske något som inte finns.
Kanske ingenting.
Vad det än är så har jag det inte.

Goodbye Lenin







Doesn't get any better, sorry



Skickade nyss in den här till en tävling så håll tummarna för mig!
Usch, någonstans här hemma finns det en stor äckelspindel som bara väntar på att attackera mig, bara tanken på den ger mig rysningar. Ska ta en promenad med hundis, fast först sova. Jag vet inte vad som har gjort mig så in i nordens trött men så är i alla fall fallet.

LINDYPOP


Mitt hår växer som ogräs, just nu vill jag bara klippa färga och locka tillbaka det här.




Imagine

> Jack Johnson – Imagine <

Helgen har känts oändeligt lång, som ett lov. Jag blev förvånad igårkväll när jag insåg att skolan började igen idag.
Fredag: hästisar och filmkväll utan film, askalas
Lördag: fira henriken i förskott med massa trevliga och kicka ass i ett kickass-spel! Sen Tårta och this is England
Söndag: Morfar och kyrkan och Maria och co'.

Ungefär så, plus att jag har läst ut en jättejääättesuperbra bok jag lånade i fredags som hette Anna D'Arc av Mårten Sandén. Han ska komma till våran skola, gud vet vilken dag, och vi ska i alla fall läsa hans böcker. Jag tyckte massa om den, så himla bra skriven. På ett sätt vill jag inte att han ska komma till skolan. Jag vill inte prata med honom. Jag vill inte se honom. För är det inte så, att när man träffar författaren, är det inte då man riktigt förstår att det här är bara en bok?
Äsch, det blir nog kul också.


Men ärligt, jag vet att man sällan läser böcker som folk rekomenderar, men läs den nu knäppisar.

Måndagen har varit den längsta måndagen någonsin, och när jag cyklade hem regnade det på mig. Japp.


Demon Days




Just nu lyssnar på på Demon Days skivan med Gorillaz, så jävla bra skiva. Mitt te kokade just klart, jag hörde hur den klickade, svartvinbärteet var godaste! Jag kan också tala om att hår och ögon har samma färg just nu, ganska så tufft!

Idag har vi varit på studiebesök på universitetet och hört på lite om datateknik, verkar ju astufft. Man borde bli programmerare!
Gjorde muntliga nationella i engelska idag också, alltså. Jag klarar inte av att prata med en mp3, vi satt bara och skrattade åt den och tilltalade den "hej mp3'n". Jag tycker synd om våran lärare som ska lyssna på det. Nä det gör jag egentligen inte, hon kommer få något att skratta åt.

Nu ska jag gå och dricka teet innan det blir kallt!
Det är rätt varm ute, man borde nästan ta en promenad medan solen går ned. Att solen går ned vid nio är ju något man bara kunde drömma om i December.

12 april



Var snygg.
Sprang omkring på stan med Maria.
Träffade CorneliaArvidArvidLucas.
Köpte svartvinbärte.
Köpte stomper(utsuddare).
Rymde till Kasper.
Cyklade hem i regn.

I ett annat land



Just nu vill jag leva i ett varmt land, ett varmt land där mina ben är gyllenbruna året om.
Ett land med vita stränder och turkosa vatten.
Där dansar alla, och sjunger och skrattar, hela tiden.
I landet där människorna vet varför man fick höfter.
Jag vill äta exotisk mat och dras med i den varma dansande sjungande lyckan.
Jag vill promenera genom städer under varma nätter.
Ungefär så.

If you are what you eat in my case I'll be sweet



Lottas bilder, click the pic' för att komma till henne!

Igår var första gången på länge jag inte slösade bort pengar inne på rödakorset och emmaus.
Igår var jag och mamma och pappa och såg musikalen West Side Story, kul att vi typnästanungefär stöttepå min pojkvän och hans familj där! Musikalen var fin, de sjöng bra och dansade otroligt.
Igår, efter musikalen gick jag och Kasper ned till hamnmagasinet, träffade vänner och lyssnade på lite musik, åt en torr kladdkaka. Sen drog vi (MatildaCorneliaLottaKasperJag) hem till Matilda, där fick vi kladdig kladdkaka! Såg en massa serier och drack te och skrattade och var trötta och sov i ett alldeles för varmt rum med världens finaste pojkvän.  

Imorse gjorde vi varmamackor, sen sa jag hejdå till alla och började gå en bit för att bli upplockad av mina föräldrar. Det var soligt, varmt, fint. Jag fick grus i skorna men det gjorde inte så mycket för solen sken i ansiktet på mig och min tunna fjällrävenjacka kändes alldeles lagom varm, jag hoppas att det blir samma underbara väder imorgon. Jag köpte svartvinbärsaft på ica och sen kom föräldrar och hund, vi åkte ut till stugan vid havet och kollade läget. Läget var varmt, solade med Jason Mraz i lurarna.

För att kompensera att jag igår inte köpte något så köpte jag i alla fall en teburk med tuppar på för en tia på en loppis idag. Flea market låter mycket finare än loppis.

Nu ska jag ta månadens skönaste dusch.

the 80's!



Min klass må vara sämst på dodgeball, men helvete vad vi dansar snyggt! This is the real deal!

Kastanj

Igår tyckte jag mig hinna med mycket,
- hundpromenad
- dammsuga rummet
- hälsa på finaste morfar
- träffa cornelia
- få kasper att haka på
- promenera hem till honom för middag
- promenera tillbaka till stan och se alice i underlandet
Var kanske inte så mycket, men det kändes som supermycket!
Jag blev lite besviken på alice i underlandet, kanske för att den har blivit så hype'ad. 3D effekterna funkade bra, men jag tyckte att filmen var lite för mycket Tim Burton och för lite Alice i Underlandet. Jag älskade den disneyfilmen, den finns nergrävd någonstans på vinden på VHS. Men den var ändå sevärd, bion alltså.
En plötslig trötthet drog över mig nu, knäppt. Det kom så plötsligt. Anyway, idag har jag färgat håret, blev råtufft. Nu ska jag rita/lyssnapåbästaskivan/slökollatv/sova/varabäst så hejdå  

Wordplay



Igår satt jag ute på vår altan och njöt av solen. Så himla skönt, det kändes som sommar. Det tyckte Molly också.



Stod inne på mediamarkt länge, var på väg att kasta alla pengar jag har på skivor, men jag kom på mig själv med det och gallrade bort alla skivor utom de här. Alltså alla borde lyssna på den vänstra, hur bra som helst!



Det här gav jag elva kronor för förra helgen, en blå och fin rosett och ett gammalt munspel som tragiskt nog har slutat fungera nu. Jag hoppas att jag kan få liv i det igen. Jag har alltid velat lära mig att spela munspel.



(det här skulle publiceras igår, men min dator avled)

It takes a road to go nowhere


Jösses

Finns det något som är värre än att nästan nysa? Det har plågat mig i flera dagar nu, just när jag lutar huvudet bakåt för att få nysa så går det bara inte, herre gud vilken tortyr.

RSS 2.0