Nytt, kanske

Testar blogspot ett tag, får väl se hur det blir sen!

repekk.blogspot.com

Hej, det blåser hur mycket som helst här, ...

dsc01870 (MMS)

Hej, det blåser hur mycket som helst här, skakar om, viner och har sig. Solnedgången var jättefin ikväll. Nu ska jag se på sex and the city och drömma om att bo på manhattan.


Tell me lies, tell me sweet little lies

JakkuBild ett: När vi nyss hade hämtat honom i April, han var bara lite större än min sko!
Bild två: Nu, jättestort energiknippe!

Han har vuxit hur mycket som helst sen jag såg honom sist, vilket var då när vi hämtade honom. Han stjäl fortfarande mina skor, och nu har han blivit ännu jobbigare. Jag kan sitta i hans bur och klappa honom när han plötsligt får för sig att jag är en tuggleksak, biter mig i fingrarna och benen och allt han kommer åt. Han kan springa runt mig och börja hugga efter hästsvansen också. Seriöst, pubertetstonåringen gånger tusen! Haha fast han är himla fin också. I varje fall när han sover.

fy och skämmes!

Det är ju nästan skamligt att sitta vid datorn när man är här, men så passerade jag den och den stod på och sög till sig mig med sin enorma charm, jag menar vad gör man.
   Tänkte bara hälsa att jag lever, är ute i farmor och farfars stuga. Äter go' mat och är en levande tuggleksak för valpen som har blitt enorm, han är ju 5-6 månader nu så! Solen har skint, skinit(?) idag, jag och farmor har varit på cykeltur till hennes kompis och blivit bjudna jordgubbar sockerkaka och glass. Jag klagar ju inte! För någon timma sen tog jag och pappa ett dopp i sjön. Hur mysigt som helst. Alla här är så himla snälla och go'a och pratar bredaste norrländskan.  
Nä nu ska jag smyga ned till familjen som har buckrat upp framför tv'n.

Jag älskar att vara här!


Charlie - http://open.spotify.com/track/1myYbleyxEMd1FiWleTIFkShorts: JC
Linne: Monki
Hår: Rålångt!!

Två saker jag köpte i götet, sen har jag köpt glansiga shorts på monki, ett linne, en kortärmad jeansjacka från en liten butik och en råskön randig tröja från lindex! Men shortsen var bästa köpet, sitter hur fint som helst!

Igår blev det stan ett tag, sen åkte JagMariaMarkusMalinThereseSvante&Jens och grillade på udden. Tog ju ett tag innan vi hittade en nattöppen butik med marshmallows men vi lyckades tillslut! När jag blir vuxen ska jag starta ett 24/7 marshmallowsställe för alla stackars grillsugna människor i världen.

Det är riktigt varmt ute idag, har legatt inne och lyssnat på Amanda Jenssen hela morgonen. Nu ska jag kila över till Maria och åka på stan ett tag!

Kålhufvudet

Hemma bäst

Kom hem med nattåget från Göteborg tidigt imorse, gud vad det var varmt i vår kupé. Sex personer och kvavt som attans!
Jag har haft finaste veckan ute på västkusten med Kasper och hans familj i alla fall, de är så himla mysiga! Men nu är det skönt att vara hemma, var ju bara hemma en natt efter lub-lägret så har ju nästan varit hemifrån konstant sen den 27 Juni. Mamma och hundis hade saknat mig också, jag hade också sanknat mig om jag hade varit ifrån mig själv så länge.
Har badat i havet och sett på solnedgångar och bara haft det bra helahela veckan. Ska fixa med bilder sen! Snart tycker jag det är dags att ringa och väcka Moan, men hon kan få vila en stund till.
Har köpt en del fina kläder också, hur bra som helst!

Alla som har lust att åka till forsen och bada idag/till veckan hör av er för jag är råtaggad på det!


Hejdå

Nu drar jag mig mot göteborg!

LUBBilden är världens duktigaste stinas!

Ikväll kom jag hem från LUB(ledarutbildning)lägret i Tavelsjö. Har badat och hängt och solat och åkt kanot och ubåt och haft det massa med trevligt i alla fall. Sköna människor och fint ställe helt enkelt!
Det är skönt att vara hemma, jag är himla trött, kroppen känns bara seg. Nu ska jag gå ut med min svarta lilla krullvovve, packa om och sen sova. Yes you heard me, packa om för imorgonbitti blir det att bila sig mot Göteborg med Kasper och familjen Irgens. Kommer bli massa med mysigt där, önskar bara att jag hade fått vara hemma lite mellan men vad gör man. Jag tror det kommer vara massa med massa fint där.
Den elfte sätter jag mig på ett tåg hem, kommer ta cirkus tretton timmar så då får ni som känner mig lov att vara smstillgängliga! Nä nu vill nog krullisen att jag rastar henne.

RSS 2.0