Feg



Jag hatar mitt hår just nu jag gör verkligen det.
Min lugg är för lång, hänger ner i ansiktet på mig hela tiden. Ligger aldrig rätt.
Det är för ljust i topparna.
Allt är så gott som jämnlångt och supertungt. Jag vill ha kort snedlugg, men jag är för feg för att klippa mig själv och för snål för att åka till frissan. 

Vill att mitt hår ska se ut sådär, långt och vågigt med kortare lugg.

Oh deer




Jag älskarälskarälskar hjort-hysterin. För dom är så himla vackra. Jag älskar när de kliver ut på vägen i mörkret och man kör över dem med sin jeep, då får man gratis lunch liksom, plus att man kan pressa försäkringsbolagen på lite pengar. Nä det var inte det jag skulle skriva, utan jag gillar när de hoppar över vägen med långa skutt och kollar på en med sina diamantögon. Vakraste djuret. Hur som helst, köpte en hjort-tshirt och en skogshuggarskjorta idag.

Världens vackraste posé men ochjagbryrmiginte.blogg.se liksom. Det är senaste fashionposén jag lovar, den funkar såhär; om man vrider på bilden ska man se ut som en arg, fet och strandad säl!

Klicka på bilden och skratta med mig haha!

On a more serious note, idag var jag och fikde med några klasskamrater och sen hittade jag mina drömmars mössa, imorgon ska jag gå och prova den och om den är fin på mig ska den få värma mitt huvud i vinter, ni vet en sån där jättefin pälsmössa som är uppvikt i pannan och har lappar över öronen, råfin. Letade överallt tills jag hittade den. 


Vill gör så himla mycket mer


Jag har saknat det här



Jag köpte en blommig kjol på röda korset för tio ynka kronor, den var väldigt väldigt lång och ikväll tog jag mig i kragen och sydde upp den. Visst jag har sytt rakare sömmar i mina dar och visst jag och mammas symaskin har aldrig riktigt klickat ihop, men vad gör det om hudra år liksom. Min kjol är fin i alla fall 'hjärta'



De senaste dagarna har jag garderobrensat. Har kastat ut allt från fula kläder till gamla McDonalas leksaker, men gissa vad jag hittade längst in i min garderob. Jo en gammal fingervirkning på en boll som var ca 35 cm i diameter. En riktig bamse, när jag och maria var små köpte vi garn för våran veckopeng, målet var att slå världsrekord. Hur som helst skar det i hjärtat att behöva slänga något som man lagt ned så mycket tid och hjärta i så nu håller den på att bli en enorm halsduk istället, ganska råtufft va!

Svenne

Jag läser svenne och är arg och vill spy på sverigademokrater.

I Want a Rider That's Cool

Igår blev det fredagsmys med Maria och hennes kusse Moa, vi kikade på Grease två, och jag tycker den är så himla mysig. Vi såg den säkert tre gånger en gång när vi var i Marias stuga! Alla som sågar den är sämst, eller alltså jag ser den mer som en fristående film än som en uppföljare till Grease om jag säger så. Sen så är ju killen i den så himla snygg så det är ju ett stort plus!


Ikäll blev det filmkväll hos Kasper med Amanda&Petter, Henrik&Enya, Herman&Eva. Såg "I am legend" och "21". Riktigt bra filmer båda två! Nu är jag trött som få. Snyggt rimmat Pekka! Nä men jag ska kolla lite How I Met Your Mother, fixa lite svartvinbärssaft och sova lite.

Good Bad




Jag vet att jag egntligen borde göra läxa just nu, tänker faktiskt sätta igång med den nu. Jag är en mästare på att dra ut på saker. Istället för att göra sånt jag borde göra lyssnar jag på bra musik, läser diverse bloggar och ritar av mig själv. Bara för att jag är så hilma snäll och gullig och sånt tänker jag dela med mig av min spotifyspellista september.

Kaffeslampa

Jag kokar riktigt kaffe för kanske andra gången i mitt liv,
lyssnar på Säkert, pluggar diverse saker och äter brieost.

Kaffet är nog klart nu. Jag tänker att det kanske rensar huvudet lite och låter mig plugga effektivt i ett par timmar till. 

Jag saknar dig massa och jag tror du saknar mig med

Ja kaffet står nu i ett glas framför mig och jag dricker det svart för jag är så himla djup och sånt,
önska mig lycka till med läxorna tack.

Dog days are over


Stinas
click the pics

Weekend



I fredags blev det häng i stan med bästa klassen, körde burträskbingo vilket var asgrymt! Jag och kasper tog bussen hem till mig rätt tidigt och jag somnade (tyvärr) till gran torino. Så länge jag var i vaket tillstånd var filmen bra, jag får ta och se om halva. 


 
Igår så inhandlade jag och Kasper choklad och strosade sen iväg till morfar på besök. Det var mycket uppskattat och när kasper farit hemåt åkte jag förbi Frida en stund. 
  Idag har jag och pappa varit förbi på stan, käkat mjukglass och haft det bra. Kom in för nån timma sen efter att ha varit ute och fotat med Stina, som är kung på att fotografera. Ikväll kommer Maria förbi och glor film med mig. 
 

Bilder Stina knäppte förra året

Inspiration



Återträffen



Bild: Stina

Idag har jag blivit genomsur av regn, hängt med Arvid i stan och varit på återträff.

Ja ikväll hade vi återträff med årets konfirmander, himla kul att träffa alla igen. Flamsade, lekte, fikade och hade det bra! Jag saknar sommaren, är så väldans less på regn och grått och trist.
Längtar råmycket till höstlovet för då blir det kanarieöarna och las palmas för min del!
Hur
Asgrymt
Som
HELST !

Imorgon är det politikerdebatt på skolan och jag hoppas verkligen att sverigedemokraterna kommer, det har varit lite fram och tillbaka med det nämligen. Håller tummarna.

Facit, Tyst nu

Säkerts nya album är hur bra som helst. Det senaste dygnet har jag nästan bara lyssnat på det och Ane brun. Det är fint. Nu spatserar jag över gatan och hem till bästa vännen för att kolla på idol!

Chill out and fucking relax bro

 


Gone, gone, gone baby's gone



Bilden är från förra vintern/våren
I två dagar har jag letat efter huvtröjan jag har på mig på bilden, jag förstår inte, den kan ju inte bara ha försvunnit. Något står inte rätt till! Nä men, jag får snart psykbryt.

Måste, Hitta, TRÖJAN!

skoj!


Haha söt alltså!

Människans bästa vän



finast!

Igår var jag och Kasper och såg inception, jag är imponerad. Filmen var riktigt riktigt bra, den kan komma att bli en stor favorit i framtiden. Utan att avslöja för mycket tänker jag bara påpeka att jag på ett sätt gillade det öppna slutet, eftersom att jag till en början var så säker på hur den skulle sluta! Men riktigt bra film i alla fall, alla som inte sett den - gå och se den!
Efteråt svängde vi förbi station en snabbis, och sen promenerade vi tillbaka till haga. Det var kallt men fint och jag somnade nästan direkt vi kom hem.
Kasper är världens bästa.

Ikväll har jag bara myst med Maria framför Beck och Legally blonde, så himla mysig film.

Min hals låter lite som en motorsåg och jag tror knappt att den här förkylningen någonsin kommer att gå över. Fast jag hoppas ändå.

Sysselsättning - fast jag är av sorten som inte avslutar saker





LAPTOPS

Imorgon får vi våra skoladatorer och det kommer bli legendariskt för dom är hur fina som helst!


Kolla vilken skönhet, jag skulle kunna gifta mig med den!

Sånt jag gillar

Ikväll har jag bara sådana saker som jag tycker mest om.
  • Åkt buss, jag älskar verkligen att åka buss. Gärna själv och ibland är det bättre utan musik.
  • Varit med Kasper, behöver jag ens försöka förklara varför.
  • Sett på film, lite halvdana Stephen med stort K skräckis-novell-filmer-typ.
  • Fikat, brownies!


Kläder



Jag har köpt en ny tröja som är superskön, numera bor jag i den!
Också har mina gamla slitna och för korta cheapmonday förvandlats till shorts som jag också gillar jättemycket.

Gårdagen



Igår blev det stugbesök med mor och far för att dra in båten och fixa lite andra småsaker innan hösten och minusgraderna. Det var hur varmt som helst i solen och pappa hade fixat superfika med baguettemackor!



På kvällen grillades det med gamla klassen nere vid älven. Himla kul att träffa alla igen (även om vissa saknades), träffade några som jag inte träffat på hela sommaren. Bara mys med marshmallows och annat gott! Det avslutades med lite mr.Bean-tittande hemma hos Linus med elinsebbemariafeliciajohanna, kvällshumorn är kung! Cyklade sen hem och somnade framför en film.

Knark

Sjuksjuksjuk. När jag kom hem från skolan idag hostade jag så mycket att jag trodde att jag skulle vändas ut och in. Lyckligtvis överlevde jag och nu har mamma fixat knarket.
Hostar och hostar, känns som att jag aldrig kommer bli av med helvetetsförkylningen.

RSS 2.0