Idag fast för exakt två år sedan





Och det är först nu när jag tittar tillbaka som jag förstår hur mycket vi vuxit och hur mycket vi faktsikt förändrats. Hur mycker jag har förändrats sen jag var fjorton år på väg mot femton.

pokemon milkshake


Det här är en dal av vad jag hade i min mp3 i sexan-sjuan, har letat efter den här låten och hittade den nu!

Finders keepers



Blev en andra sväng på nolia-loppisen idag och det lönade sig! Köpte en jättefin och ganska kort skjorta, en gammal läderjacka med axelvaddar och smal midja (plus att innerfodret var en karta!), tre serietidningar (stålmannenstålpojkenspindelmannen) och ett par aningen för stora cheapo skor. Nu har jag dock fyllt ut dem med extra sulor så det är lugna puckar. Älskar att fynda. 


18


Jag har haft en väldigt rolig kväll (även om jag inte visar detta på bilden).
Grattis på Eva och tack alla ni andra som var där, tack för en asgrym kväll med häng och brännboll och stroboskopdans, fan vad jag tycker om er!

Det känns så sjukt att massor av ens vänner börjar fylla myndig. Vi börjar bli så gamla, även om jag har ett år kvar. Man får ju åldersnoja, även fast jag bara fyller sjutton(om arton dagar faktiskt). Det bästa med att fylla sjutton är att då kommer alla låtar handla om mig.

Så kan det gå

Igår hade jag tänkt plugga, japp det är sant hade tänkt ägna en hel fredagskväll åt plugg. Ledsamt och så vidare jag vet men här kommer grejen. Senaste veckan har jag varit sjukt stressad och sovit konstigt och grejer så efter att jag och pappa hade sett på en film och käkat middag somnade jag till på soffan (vi snackar sju-halv åtta tiden) och vaknade först när klockan var tolv. Så går det när man slappnar av efter en stressig skolvecka. Ingen rolig kväll och ingen pluggkväll utan bara sovkväll. Vaknade ur min koma tolv. Så kan det gå när inte haspen är på!

Ikväll ska jag i alla fall till Eva för att fira hennes artonårsdag och jag känner på mig att det kommer bli en asgrym kväll!

2 saker

  1. Alla säger "honung i te när man är sjuk är bara för att det ska smaka godare", jag vägrar att tro det. Jag tror att honung har en helande effekt på halsen punkt slut.
  2. Slå in paket
    är det bästa jag vet!

väntar spänt


It don't move me no more, you don't move me no more

´

Mammas dag

Det är ju morsdag i helgen och "I forgot it's mothers day, to get a gift for her all the plans got in the way", så jag är ute efter en motherlover! Nä skoja, men jag har faktiskt inte köpt något så det blir till att fundera ut nått.

Kassjö

Igår blev det lite spontan-åka till kassjö med Ellen. Planerade vidare på vårat födelsedagsfirande och sen hängde vi med Maria. Long time no see på henne så det var trevlans! Plus att hon har världens bästa hundar, efter min då men ändå. Sen kröp vi alla tre ihop i Marias soffa och jag nickade till lite haha. Förstår inte varför jag blir så trött hela tiden. Ville bara säga att ni är fina. Under dagen hann jag förresten dricka typ fem glas o'boy! Inte illa alls.

I Know What I am


Band Of Skulls – I Know What I Am

DÖR - THIS IS GONNA BE LEGENDAY




Att duscha snabbt


klippklippklipp

Tumblr_lh4c4x9myx1qest7jo1_500_large
Kom över den här bilden på Moas weheartit
Vilket resulterade i att jag gick lös på en gammal tisha som jag inte
använt på hundra år(plus att cirkus alla killar i hela umeå har den
för att den är köpt på stadiums herr)

fyra

  1. Provar diverse kläder och känner mig snygg som fa-an!
  2. Kastade upp en godis i luften och lyckades fånga den med munnen!
  3. Om lite drygt en timma drar jag och Rosa&Ellen oss in mot stan och kulturnatta!
  4. Jag lyssnar på killers och lonely island och allt känns jävligt bra!

-

Tumblr_l8et6rao2a1qzdwnjo1_500_large

Rainbow Cupcakes

Masterchefsarna strikes again.
Ikväll har jag och Rosie bakat rainbow cupcakes till fredagsfikat imorgon, det var hur kul som helst och dom blev asgrymma! Pricken på i'et var när vi kollade på den här youtube videon.

And this part terrifies me so

No one I'll rather be with than you
Never say the word, but our eyes always do
My head explodes and my mind's a mess
And I'm dying to move like young boys do

-


HERRÅ NU DRAR JAG


Fundering

Okej såhär är det, varje gång jag varit på bikbok senaste veckan/två veckorna har dom spelat en superdupermegadunderäckligt bra remix på Adeles "Rolling in the deep". Den låter liksom lite som imogen heap och är asgrym, problemet är bara att jag inte hittar den någonstans. Blir tokig, det äter upp min hjärna inifrån, jag måste få veta vem som har gjort remixen eller bara få tag på låten annars dö ja!

Imorgon jobbar jag på MADE

I helgen ska jag och Rosa och Sebbsan och Henrik och en massa andra jobba som volontärer på MADE-festivalen och jag tror faktiskt det kommer blir ganska fett. Ångara dock i efterhand att jag var så peppad när jag fyllde i papperna att jag skrev att jag kunde jobba mer än åtta timmar, nu har jag elva. Men men, alltid bra om man kan bidra med något.

Hur det ligger till

Jag har inte haft internet på en vecka
Passade kanske ganska bra när blogg.se verkade ligga nere

ÅH NEJ

Rosa käkar nudlar och sen ska vi låtsasplugga lite sen ska vi se på funny games med chirre och dirre!

Känner såhär

Klockren video!

-

Aldrig varit såhär sugen på nudlar i hela mitt liv
känns som att jag kommer dö eller dylikt om jag inte får nudlar

Lion


Satt och snackade med Ellen om mina serietecknaridéer idag, hon tyckte jag skulle göra en ascool serie som handlade om shapeshifters. Männsikor som kan ta form som djur, lejon är faktiskt sjukt tuffa. Men once again, inte lejonhonor, dom är bara bitchiga och manlösa.

Kludd


Inköp

Idag har jag inhandlat fixeringsspray för att kunna fixera blyerts- och kolteckningar etc. Ett tips är att köpa det på gamla goa classes, en rätt så stor flaska där kostade hundra riksdaler där och på åkerbloms kostade en väldigt liten lika mycket. Tips nummer två för de som tänker lite mer budget är att använda hårspray, funkar hur bra som helst!
Jag har köpt mer svart bläck också, fick värsta cravingsen för någon dag sen att börja rita serier. Tror jag ska försöka göra några kortare strips någon dag då jag har tid och har kommit på någon coolt att rita+skriva!

Valborgsbilder

Masterchefs in serious grill-action!
Söteva!
Här kan man tro att vi spelade brännboll, fast det gjorde vi inte. Vid midnatt satte vi upp en massa lampor och spelade nattbrännboll, det var mysigt och rätt så svårt men väldigt roligt.
Alla bilder är lånade av Amanda!

Valborgsfirande

Hängde i Hermans otroligt mysiga hus
Grillade helt sjuka hamburgare med haloumi som är det bästa jag har ätit någonsin ungefär!
Umgicks med världens bästa vänner
Promenerade väldigt långt för att se på en majbrasa
Eva hade gjort hemmagjord glass som var helt gudomlig och hon och fredrik hade bakat riktigt goda kladdkakor
Spelade nattbrännboll som var hur mysigt som helst
Dansade rumporna av oss i ett kvavt rum med ett väldigt fett stroboskop
Såg på Fuckingåmål
Vaknade av att Leila Hade bakat bröd på morgonen, väldigt duktigt och väldigt gott bröd!
Några spelade gitarr fint
Tack HermanEvaArvidFredrikKasperCorneliaMajaAmandaUlrikaSebbeLeilaHenrik för ett asgrymt valborg!

RSS 2.0