Klumpen

Jag har en nyvunnen vän, jag kallar honom klumpen. Var jag än går hakar han på i bröstet på mig. På vilket humör jag än är på tynger han ner mig aningen. Jag känner redan hur han håller på att förändra mig. Jag blir inte lika taggad, jag blir inte lika ledsen, jag blir bara lite tyngre. Undarar hur länge det ska kännas så här.

Kommentarer
Postat av: frida

usch pårän! finns om du vill snacka eller så vet du. kanske inte betyder så mycket att jag säger det pga att det finns så många andra som finns där för dig. aja, ville ba att du skulle veta det och så! kram på dig rebecka <3

2011-02-22 @ 20:53:22
URL: http://fridacecilia.devote.se
Postat av: ida

Känner igen mig fullständigt. Vet förstås inte om det är samma klump men det spelar egentligen ingen roll, utan det viktiga är att den försvann för mig för ... cirka några månader sedan. Vi var "vänner" i rent av ett halvår. Jag tror inte att du måste ha den så länge, för grejen var den att jag höll kvar den. Jag vet inte varför, man jag vet nu när den är borta att jag ... på något sätt själv hade hållit fast den/honom/klumpen/tyngden.

Mitt M.V.T - mitt mycket viktiga tips - är alltså att du försöker att inte tänka på det hela. Skriv lite dagbok/uttryck dig på annat sätt, gör massa grejer och så kommer du helt plötsligt ut på andra sidan utan att du förstår hur det gick till.



Kram

2011-02-23 @ 20:07:12
URL: http://isislilithstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0