Jävla fin värld mvh utmattad

http://www.vk.se/867973/frias-fran-valdtaktsanklagelser#post-comments
 
"Högsta domstolen har genom flera rättsfall under 2009 skapat ny praxis i våldtäktsmål, som innebär att det inte räcker att målsägandens berättelse är mer trovärdig än den tilltalades. Numera krävs det betydligt mer stödbevisning för att nå en fällande dom."
 
Ja men det var ju jävligt bra, med tanke på hur få våldtäckter som anmäls av alla utförda. Jag kan till viss del förstå att enbart en berättelse kan vara fällande, men om man kan bevisa att två personer haft sex OCH som i det här fallet att flickan haft skador och hela pusslet är lagt, hur fan kan någon människa då låta det passera? i de fallen måste vi kunna lite på den utsattas historia. 

"En av killarna ska ha tryckt ned tjejen i sängen, samtidigt som en annan misstänktes ha genomfört en gärning som var jämförbar med våldtäkt, då han förde in en tom vinflaska i tjejens underliv så att hon började blöda och fick ont. Detta samtidigt som händelsen filmades av den tredje kamraten, som sedan har raderat klippet.
Tingsrätten väljer nu att ogilla åtalen för samtliga misstänkta, eftersom det inte är ställt bortom rimligt tvivel att brott har begåtts."

Eftersom det inte ställts bortom rimlig tvivel på att brott begåtts. Den här meningen gör mig så arg att det känns som att jag ska brinna upp. Nä, klart som fan att det inte är bortom rimlig tvivel att brott begåtts. Vi kan ju göra en undersökning och kolla vilka tjejer som frivilligt vill ha en vinflaska uppkörd mellan benen.

"Killarna förklarade i sin tur att tjejen samtyckte till gärningen.Tingsrätten menar att det är klarlagt att tjejen och en av killarna har gått in i ett rum, där de haft sexuellt umgänge av något slag och att båda varit överens om det. Därefter anses det bevisat att en tom vinflaska förts in i flickans underliv så att hon börjat blöda. Tjejens berättelse har bedöms som mycket trovärdig, men eftersom det råder oklarheter huruvida hon samtyckt till gärningen eller inte så frias alltså samtliga tre killar från misstankarna om våldtäkt, medhjälp till våldtäkt och sexuellt ofredande."


Och för den här stackars tjejens skull hoppas jag att den här artikeln väcker någon klocka i de som läser den, att så här kan det inte få vara. Jag kan inte ens försöka förstå hur förnedrad, ensam och utlämnad hon måste känna sig nu. Nog har man mått illa för mindre. 

 


Kommentarer
Postat av: mimmi

a fyfan , läste det där i tisdags och har varit jävligt arg sen dess. FY fan. Detta är ju inte acceptabelt..

Svar: Nä, och det är ju helt sjukt att man ska gå omkring och vara rädd för att inte bli TRODD om man nu skulle bli våldtagen. Blir så förbannad.
Repekka

2013-05-17 @ 13:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0